Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.02.2008, 10:48
Benutzerbild von xassitoni31
xassitoni31 xassitoni31 ist offline
Neuer Benutzer

Standard wenn man keine eigenen

argumente hat dann versucht man es so ))))

eigentlcih zeigt es nur eure charaktereigenschaft und wie intolerant ihr sein könnt.

ihr akzeptiert nur eure meinung und könnt nicht mal objektiv eine meinung bilden
Alt 07.03.2008, 14:42
unknown

Standard tabi senin gibi ahlaksiz icin normal

tabi yavrum yamuk senin gibi ne sütü belli olmayani icn normal siz gavur gibi yasarsiniz .. domuz yer bos konusur yalakalik yaparsiniz.. git sen bacini anani gavura teslim et..
Alt 07.03.2008, 14:48
unknown

Standard Bak bak zilli neler yumurtlarmis

a yavrum snein gibi alman yalakalarina ne denir .. sen git o gavurun altina yatmaya devam et, ne isiin var hoca ile..
sen sevmekten ne anlarsin isin gücün kudurmus kuduz domuz gibi insanlrin dini kitabio ile ugrasmak.. baksana gavurun seyini soka soka gavur hayrani olmjsun.. su dediklerin hutbe cuma ve sonra kiz aramak senin gibi bozuk aileden olur.. baksan bir insan degil bir gavurun yalakilgin yapan din düsmani domuz yetistirmisler..
sanade milletin gucci tangasindan örtüsünden, senin gibi azign domuzlar da hic bir sey giymez altina gider gavurlara egilir.. dikkat et gavurlar adam yakar.. gavurun seni bellerken habersizce yakmasin..yoksa tam ciar gibi yanarsin gavur hayrani degil gavur mumu olursun.. sen de eline diline yazina dikkat et benim gavur sevenim.. eger niyetin eglenmekse git gavurunun önüne domal seni iyi bir becersin..
Alt 07.03.2008, 14:49
remix

Standard ne türklük kalmýþ, nede beyin. ah zavalý

geh und verbrenn den rest deines gehirnes im Jointrausch!
Alt 08.03.2008, 00:28
2006sevdam

Standard özentiler

ja söyle bi durum var...taaa dedelerimizin zamanindan beri bir türk erkegi bir HELGAYLA yada herhangi bir alman bayanla gezince...erkekler havalaniyordu..."benim alman sevgilim var"...diye

benim theorieme göre bu zamandada türk erkeklerin alman kizlarla evlenme istegide bu eski düsünceye dayaniyor,yani erkekler kendilerini alman bir kadindan dolayi daha havali hissediyorlar...

ve tam terside bir türk bayan almanla evlenince taaa eskilerde nasilsa bugünde öyle istenilmiyor... ama bir alman erkekle evlenen bir türk bayana zamani asmisdir...erkekler ise burunun önündeki güzellikleri görmüyor gidip gidip helgalara yapisiyor kompleksli cünki kendini böylece daha degerli saniyor ))))
Alt 08.03.2008, 12:33
Benutzerbild von kisce
kisce kisce ist offline
Neuer Benutzer

Standard bence sadece kafa dinliyor ...

Türk kizlarimiza yada erkeklerimize baksana:

sadelik kalmamis, sade kalanlarda Türbanli-
asiri gözü yüksekte
asiri emansipayon ayaklarina uymaya calisiyor
kompleksleri yüzünden dogru dürüst ne ana ne de baba olacak bir kisilige sahipler
ailesi burnunu sokuyor iliskiye, birde evlendikten sonra, bizim orada böyle, bizde adet söyle ...
Yabanci olunca sanki daha cok saygi oluyor yöreye töreye ve daha cok hosgürü oluyor...

simdi herkez ayaklanmadan bir iyi düsünsün...tabiki hepsi öyle degil,ama mutlulugu kendi milletimizde aramiyorsak disari bakiyorsak vardir bunun bir nedeni ...

Lütfen, istisnalar var tabiki
Alt 08.03.2008, 12:53
athenax

Standard saygi mi?

:-))))))))))Saygi diye bir kelime, senin charakterinde yok. Olsa öyle bir video koyup, kadinlara öyle davranmanin dogru oldugunu yazmazsin. Millet delirmis!
Alt 08.03.2008, 20:12
Benutzerbild von aysenisahoca
aysenisahoca aysenisahoca ist offline
Neuer Benutzer

Standard biri benim gavuruma fena kafayi takmis

anlasilan.
ooolm öyle ikide bir nick degistirme zahmetine girmesende olur. senin burda herkese anlayisli görünmeye calisan issiz, assosial, 1001 cesit nickle yazdigi yazilari yesil, begenmediklerini kirmiziya boyayan bir psikopat oldugunu, ve gercekte hangi nickle girdigini anlamayanin zekasindan süphe ederim.

ben diyorum kimse ciddiye almiyor:
muselmannlarin kaninda var, icini kurt yemis disi taze peynir gibi olmak....

eline diline beline sahip ol, kac kere dedim, benim papaganligimi yapma....
Alt 09.03.2008, 17:27
2006sevdam

Standard ich will einen deutschen mann,

der stolz ist wenn er mit mir ausgeht ... und keinen verdeutschten türken,der minderwertigkeitsgefühle bekommt weil er gerade eine türkin neben sich stehen hat...

sorry aber wie tief können die türkischen männer denn noch in die ärsche der deutschen frauen reinkriechen??? ja ja...landsfrauen sind euch zu langweilig oder was??? hallo wir sind die temperamentvollen südländerinnen... und ihr klebt an bei diesen blondis...
Alt 10.03.2008, 12:44
2006sevdam

Standard welche idioten machen ihre eigenen

beiträge grün, und die der anderen rot ... ))))
ihr seit so witzig....
Antwort