| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() wenn einer schreit (ich glaube das du das gemeint hasst) dann stimmt was nicht! ein deutliches zeichen das der RESPEKT verlohren gegangen ist .. und keiner kann mir erzählen das man so eine beziehung langlebig machen kann.... RESPEKT ist das a und o einer beziehung.. natürlich gehören diskussionen dazu.. auch sehr wichtig aber bitte ohne zu schreien...
ASKA GEREK YOK AMA SAYGIYA VE SEVGIYE CÜNKI ASK KESINLIKLE EBEDI DEYILDIR AMA SAYGI VE SEVGI ILELEBETTIR!!! |
|
|||
|
|||
![]() bak güzelim bunu sakin bir bayana okuma
![]() heleki cennet ve cehennemi unutturuyorsa haddini asmissin.. kendini ondan yitirmissin... sevebilmek ilk basta .. kendin var olmak demektir eyerki kendin yoksan.. yada askinla dolup tastiysan.. sevemezsin... hic bir zaman bir insani kendinden fazla sevememelisin anca cogucun ve annen ile baban.. ha evli isten durum deyisir.. o senin bütünün olur.. ama biri az biri cok severse o evlilikte gümbürtüye gider... siiirini yargilamak istemedim.. ama bize sundugun icin sana bir kac tio vermek istedim... umarim yanlis anlamazsin... |
|
|||
|
|||
![]() ah be güzelim.. bitmissin sen.. yapma böyle .. sana kendimden bi sey söyliyeyim.. biriyle tanismistim... annemde taniyordu ve damadi olmasini istiyordu.. bende taniyacam demistim.. ve bir hatasini gördügümde onunla olamicami anlattim ona.. cevabi cooook korkutucuydu.. SENIN UGRUNA CIHAD EDERIM; KIMSEYE YAR ETMEM SENI... ve tr ye.. ben izindeyken kasabama gelip beni aradi.. ben sadece güldüm.. ve o insana birak sevgimi saygimi yitirdim... cünki bana herseyini sundu .. yani cok fazla... ilgisini yitirirsin.. bu bi sekil duygu katilligi.. ne yazikki bu yola bas vuranlar ... kayip etmistir...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text