| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Diyorumki,kötü'de olsa bir duru$u olmali her insanin.....
|
|
|||
|
|||
![]() Kötüde olsa,en azindan söyle,kötüde olsa en azindan yap,ne kadar kötü varsa onu mutlaka denemeliyiz degil mi?Sanki dünkü cocuguz;birseyleri,deneme yanilsama yöntemiyle ögrenicez?Dolayli bilgi diye birseyde var,illa kötüyü yapmak zorunda degiliz!Atesin seni yakacagini nasil biliyorsan,yalanin dolaninda ruhunu yakacagini bilirsin!NOKTA Saygilar CENK
|
|
||||
|
||||
![]() Bazi anlar olur,resmen kan beyninize sicrar ve olgunlugunuzu sinar,i$te o anlarda ya kendinizi tutup vezir olursunuz,yada duygulariniza yenlip rezil olursunuz
|
|
|||
|
|||
![]() Senden birsey anladimsa arap olim diycem ama,hain oluyor araplar,olmam!
|
|
||||
|
||||
![]() yorgunum uykumu bekliyorum
|
|
|||
|
|||
![]() Kadinlar,kendini silah olarak kullanmaya basladiginda,bende kursunun önüne atiyorum kendimi!Beni,onlar öldürüyor ama,tetigi ben cekiyorum...Cenk
|
|
|||
|
|||
![]() Herkes,heryerde,herseyde kendini arar!Bir siirde,bir sarkida veya yarim birakilmis bir cümlede,eksik olan bölümün kendisi oldugunu düsünür!Herzaman bir arayisimiz var iste,kabul etmek lazim,aradigimiz yitirdiklerimiz degil,kendi kayboluslarimizdir...."Kabede,Mekkede degil,ne ararsan kendinde ara"YUNUS EMRE....Cenk
|
|
|||
|
|||
![]() Von wegen so wie man sich bettet so so schläft man. Nirgendwo schläft es sich besser als im eigenen Bett!
|
|
|||
|
|||
![]() Dikkat et kendine,Bu ask hikayesindeki kötü karaktere dönüsüyorsun,sonra bir prenses gelir,beni gaflet uykumdan uyandirir,ve sen ebediyen kötü bir cadi olarak kalirsin bende....Cenk
|