| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bizi bosu bosuna Insan diye adlandirmadi!!!
Insan = Unutan Bu hayat da öyledir... asil hayati böyle yapanlar yine biz Insanlariz... bizler herseyi unutuyoruz... Ey Allahim bizi af et!!! Ne büyük bir rahmet ne büyüklü bu ??? ve biz Insanlar... biz unutmayi bilmeseydik yada unutamasaydik ne olurdu halimizden ??? Yasayablirdik mi ??? Sevdigimiz bir Insani kaybettikden sonra buna nasil dayanabilirdik ??? Biz Insanalar o unutanlar olmasaydik!!! |
|
||||
|
||||
![]() Bu dünyaya insanlar eglenmeyemi geldi yoksa baska bir dava ugrunami geldi. Müslümanin eglencesi discotek barlar olmamali. Ben zaten o kokmus yerleri eglence yerleri olarak görmüyorum. Görenler dünyaya gelis sebebimizin farkinda degiller.
|
|
||||
|
||||
![]() BAk Elaziz yorumlarindaki ahlaksizlar cekilmez duruma geldi. Yani böyle yapmakla eline ne geciyor. Beni kizdirmakla ALLAH tan sevap aldiginimi düsünüyorsun. Ben sana kizmiyorum bunu sadece aciyorum. ACINACAK halin var. ALLAH dogru yolu gösterir sana insallah !
|
|
||||
|
||||
![]() Allahin kuludur... bunu o kul bilip hareket edip etmedigi beni belirli noktaya kadar ilgilendirmez... ama bir Müslüman her Insana acik ve saygili olmali... Sevgi veren, sevgi alir!!!
Peygamberimizin sözüdür ... size nasil davranilmasini isterseniz öylese sizde öyle davranin insanlara!!! Hepimiz Allahdan geliyoruz ve Allaha gidecegiz.. biz onun bir parcayiz!!! |
|
|||
|
|||
![]() Almanya olar (Milli görüs, Süleymanci, kaplanci..stc.) icin bir saadet yuvasi oldu, ilerine geldigi gibi, milleti uydurdular...
Bunlarin pesine gidenlerde, genelde tahsilsiz, Sosyolojik beyinleri gelismemis kisilerdi..... Onlara bakinca Diyanet Rahmettir |
|
||||
|
||||
![]() Seninle polemige girmek istemiyorum. Ama su sapik Kuran yorumlarindan vaz gec artik. Kurani kerimde Disco ayetleri yok diyorsun. Bide alay ederek söylemen varya... Tabiiki kuranda DISCO dan bahsetmez. Cünkü o zamanlari discomu vardi.
Kuranda mesela Allahu teala söyle bir ayet buyurmus olsaydi: "Erkeklerle yataginizi paylasmayin" Sen o zaman buna söyle yorummu getirirmiydin: Ya burda yataginizi paylasmayin diyor. Erkekle iliskiden bahsetmiyor. Yani homosexuellik gecmiyor bu ayette. Dermiydin ? Evrensel düsünemedigin ac acik ortada !!! Düsünceler özgür ama Allahin koydu kurallari degistirmek nefsine göre yorum yapmak SIRK tir. |
|
|||
|
|||
![]() ayni hatayi yapiyorsun....... ben ne yanlis dedimki muhalefet yapiyorsun bana.
Kizlarimizin müslümanla evlenmesi arzumuzdur, ama kizilarimiz tavsiyelerimizi dinlemeyip.... bir müslüman anlayisi olmayan ksiyle evlenmek istiyorsa evlensin.... her insan hürdür ve yaptiklarindan kendisi sorumluyur..... Her kes istedigiyle evlenebilir... sonuclarinida kendisi tasir.... |
|
||||
|
||||
![]() Recebe Abine cok giciklar vardir burada
![]() Ne de olsa siirleriyle Türkiyeyi yikmaya calisti. Az kalsin basariyordu ama son anda yakaladilar ve hapse attilar. Neyse Türkiyenin daha cooook RECEPlere ihtiyaci var. Su ironieye bak. Hapse attiklari adam türkiyeye can getiriyor ![]() Diyanet konusuna gelince. Asiri diyanetci filan degilim yanlis yorumlamasinlar. Diyanette olmasayadi su sapik medya müslümanligi yani ÖZTÜRK MEDIA MESHEP ORGANISATION diye bir faliyetler bastilirdi. Iyiki Diyanet var yanlislari olsa dahi. Yoksa öbürkilerin eline düsmüs olsaydik bizi nerelere götüreceklerini sadece Allah bilir. |
|
||||
|
||||
![]() ich meinte das total anders rum
![]() Diyanet uyumus ve bölücülügü baslamis. |
|
|||
|
|||
![]() artik Diyanet, eski fikih hikayelerini din diye dayatamiyor..... son 4 yilda Diyanet mecbur kaldi degismeye... insallah devam eder...
|