| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() daha ne istiyorlar... ???
Denizliyi mi savunuyorsun sen ??? Gecen haftaki Hakemde Bize Kötü bir yolculuk gecirtti ... herkesin basina geliyor böyle olaylar... A.D. |
|
|||
|
|||
![]() Ama gercegi yazdigima inaniyorum!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() GERCEKKKKK
hehehe tabiki besiktasi savunacan heheh BJK lisin yanee... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() yenemiyeceklerdide :Ppp
|
|
||||
|
||||
![]() güzel ve tempolu bir macdi... hosuma gitti...
Ligde hep böyle maclar olsun !!! A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Adam tam armut yaa.... ich habe noch kein Spiel gesehen wo er nützlich für Diyarbakir war...
allein schon dass er heute gegen Fenerbahce nicht ins Leere Tor getroffen hat.... oh mein Gott Diyarbakir Antrönörü Sansizlik diyor... neresi sanssizlik ... beceriksizlik... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() von KONYASPOR
ZAFER BIRYOL O BIZI "ZAFER" LERE GÖTÜRECEK wirst schon sehen |
|
|||
|
|||
![]() Saison zu Besiktas wechseln wird.
Wisst ihr darüber mehr? |
|
|||
|
|||
![]() Selam arkadaslar,
Besiktas - Denizli macini iste olmam sebebiyle maalesef izleyemedim. Az önce TRTde özetini izledim. Ilie transfer edildiginde güleyim mi aglayayim mi diye düsünüyordum. Ilk macinda varlik gösteremisti. Ikinci macinda gayet iyi oynamisti. Fizik olarak tam hazir olmasa bile bugünkü oyununun bazi bölümlerinide izledikten sonra diyebilirim ki, yerinde bir transfer. Ilhan keske gitmeseydi diye düsünüyorum. Iyi bir ikili olustururlardi. Gerce Ahmed Hassan ile beraber oynasa, ikiside cok is basarir diye düsünüyorum ama Lucescu bunu istemiyor. Serdari ileride oynatiyorda, Ahmed Hassani neden oynatmiyor anlamadim. Helede bastan neden oynatmiyor anlamadim ama neyse. Asil konu Ilie idi ![]() Selam ve saygilarimla |