| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ya$amak istiyoruz ya$ayacagiz,bikmadan ,usanmadan,bükülmeden,ezilmeden,
ezmeden,,kin tutmadan,kül yutmadan..Inadina ya$ayacagiz Geändert von Lara_ (28.09.2014 um 23:03 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ne güzel demi$ Sair
Sesini duymadığım gün Yaşanmış değil Açan çiçek değil Öten kuş değil Yüzünü görmediğim gün İçimde yıldızlar sönük Güneşler güneş değil Seni sevmediğim gün Seni anmadığım gün Olacak iş değil... |
|
||||
|
||||
![]() george clooney zum islam konvertiert? und warum so eine hässliche frau neben ihm abgebildet, was nicht seine frau ist?
http://www.inquisitr.com/1341292/geo...ys-her-mother/ |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Ki$i susmayacagi yerde konu$mali sadece ve sadece a$tigi $eyler hakkinda konu$mali,yorumda bulunmali,ba$ka her$ey terbiyesizliktir,terbiye niksanligidir,dikkat cekmek isteyi$idir
|
|
|||
|
|||
![]() Dogru aslinda...Cok büyüttüklerin,karsina basit bir cüce olarak cikar,ve o zamana kadar kurdugun bütün hayallerin,devrilerek kirildigini anlarsin...Benim bu tür durumlarda da kendimi avuttugum birseyim var gerci
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Herkes kendi penceresinden bakar olaya,kendi kültürü ile yorumlar,herkes herseyde kendini arar bilmeden....Benimkisi o hesap oldu sanirim,bir yazina kendimce yorum yaptim hepsi bu,yanlis birsey göremedim?Her neyse! Iyi geceler! |
|
||||
|
||||
![]() günaydin vaybee üyeleri.
|
|
|||
|
|||
![]() Insaniz,hani ölümlüyüz ya,hata yapma sansimiz yüksek!Biz hatalarimizdan ögreniriz,ögrenmesini bilirsek eger?Hata yapmak,nasil bir insanin kacamayacagi birseyse,düzeltemeye calismakta kacamayacagi durumdur!Hatayi,yanlisi kabullenip,onu düzeltemeye calismak,bir erdem ve kültür isidir....Saygilar Cenk!
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Biz insan oldugumuzu unutmayalim yeter,dogru olani yapariz zaten! |