| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() es muss sein... einer muss sich aufregen
derlerya kavga evin diregi diye ![]() bazen haklilar cünki hep mutlu yasadigini düsün ![]() SIKIci olabilirdi belki senin icin ama her zamanda tartismak iyi degil ![]() es ist so.... ya kadindir bu yada erkek |
|
|||
|
|||
![]() cok güzel olmus diyar
sizin ikiniz insallah süper bir yuvaya adim atarsinizda dügününüze geliriz ikinizde seker insanlarsiniz tanimasamda |
|
|||
|
|||
![]() askini burda böyle ifade ediyorsan
![]() acaba ona neler yapiyorsun isigimi cok mutlu ediyorsan ne mutlu banaaaa sizin adiniza cok ama cok sevinirim |
|
|||
|
|||
![]() benide duy bu cocuk askindan neler yapiyor hehehe
insallah mutlu olursunuz |
|
|||
|
|||
![]() insallah arayan olmustur
|
|
|||
|
|||
![]() gözlerinin böyüklügüne sevdalansin sana sevdalanan
![]() ![]() bebis yok sende kendince haklisin in oder out ask bilindigi zaman cok güzel sey ve evlenmekte |
|
|||
|
|||
![]() sevindim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() yine taddirayim aciyi ... .
die versöhnung (je nach konflikte) kann manchmal die schönsten augenblicke einer beziehung sein. die basis einer beziehung. ... sie kann in jeder beziehung etwas vollkommen anderes sein. DAS macht auch jede liebe so einzigartig. |
|
||||
|
||||
![]() Du kannst nicht einfach................
|
|
|||
|
|||
![]() bir söz var, eminim sizlerde duymussunuzdur bir cok kez: erkek aldatinca capkin, kadin aldatinca oro..dur diye! bu söz sizce ne kadar dogru, ne kadar yanlis?
bana göre, kadinlarda en az erkeklerin aldattigi kadar cok aldatiyorlar. ama daha dikkatli davrandiklari icin aciga vermiyorlar. 2005 yilindayiz, kadin erkek esitligi diye bir sey var artik. kimse kimseyi aldatmasin.... |