| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() cünkü onlara göre aleviler dinsizlerden ve kafirlerden daha kötü demek..
kizilbas dedinmi adamlarin tüyleri diken diken oluyor..yani kafirin koynuna girer ama kizilbasinkine girmez bence:-) |
|
|||
|
|||
![]() acaib seyle yaziyorsun anliyamiyorum .. karadenizde kizlaridami sünnet ediyorsunuz ilk defa duydum...
kadnlar icin erkeklerin penisini kesmek neden önemli olsun ? temizlik konusunuda acarmisin ? yani yahudilerden ve sünnilerin erkekleri haric digerleri pismi ![]() simdi halen soruya cevab vermedin..simdi sizin eve bir sünni aile bir alevi aile gelse hangisine kizi verirsiniz..dogru söyle. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() elvilerde sünnetsiz cük yok yaw! sen ne diyon öyle..hepsi sünnetini olur
|
|
|||
|
|||
![]() sandigindanda fazladirlar.... ama bir cogulari kapasite eksikliginden dolayi, her zaman ve her yerde konusamiyorlar.... buda tahsil eksikliginden dogar.... yani Sosjolojik bir durum.....
Dini anlayan bir kisinin Ideolojiye ihtiyaci yoktur.... Mezhepler birer Ideoloji merkezleridir..... iclerinde cok faydali aciklamalar olsa bile..... |
|
||||
|
||||
![]() achi die wollen für 30 euro buch bestellung, 60 euro kargo :-)
und innerhalb türkei ist es kostenlos zu verschicken. Ich glaube die haben sie nicht mehr alle, wofür brauchen die 60 euro kargo für 30 euro Bücher |
|
|||
|
|||
![]() simdi benim yanlisimi cikaracagina tartismaya katil bu enisin düsünceleri bir hos ediyor adami ..
![]() ![]() bir tarafdan kuran rehberim diyor diger tarafdan sünnetsiz kabujklu adammi olur diyor.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ve sadece islamin bir özelligi hic degil..cok öncesine dayaniyor kökeni..ama hangi medeniyet ve ilkel dinler simdi ayrintisi ile aklimda degil..
|
|
|||
|
|||
![]() kültürel ve sosyolojik bir olaydir..... hem sihhat hemde temizlik acisindan cok önemlidir....
DINLE ALAKASI YOK Genis bilgi icin.... bir Doktora bas vurabilirsin.... Ben Hekim olmadigimdan dolayi, sana yeterli bilgi veremem... Hayir karadenizde erkekler sünnet edilir... kiizlar degil..... biz Afrikalimiyiz???... tövbe tövbe.... tam kafayi yedin galiba... Sen dalga gecmeyi birakta... git bir Doktorla konus.... dedigim gibi zamani ve hayati sosyolojik boyutta anlamayan bir kisi, dini anlamasi cok cok zor... o yüzden bir coklari Ideoloji tutsagi oluyor... |
|
||||
|
||||
![]() tabii bana kalirsa kabugun bir insanin gercek müslüman olup olmamasina etkisi olmaz..
|
|
|||
|
|||
![]() Türkiyeye gittinmi ordan alirsin.....
Die wollen Dich Glatt abziehen und nichts anderes..... Das nenne ich legalen Betrug..... Grüße Enis |