| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() gitmemistir..yavuzla birlikde halife olmuslardir.. haremle neyi kast ediyorsun anlamadim..
insani sinir etmeyin yahu osmanlidan felan haberiniz yok burda gelmis bos bos konusuyorsunuz ? bu kadar yüzeysel ve önyargili sorular migdemi bulandiyor.. neyi kime göre ne zaman yargiliyorsunuz ? sizler simdi dedeniz interneti bilmiyor diye cahil olarakmi kabul edersiniz .. böyle sorular cok sacma hele burda gördügümüz cehalete göre cok cok sacma.. osmanli padisahalari sehzadeleri sultanlari en az 3-4 dil bilen cok kültürlü insanlardi..bosuna 630 yil süren bir imparatoorlugun basinda degillerdi..yani öyle sacma soru soruyiorsunki nasil cevab verelim nerden basliyalim o bile kuskulu..... |
|
||||
|
||||
![]() aslinda ben bu tür terbiyesiz ve cirkin iftiralara pek sasirmiyorum bektasi,
söyleki bir insan güruhu, bir cehalet sürüsü düsün ki , kadini hayatin her alaninda erkekten ayiriyor ve kadindan korkuyor, camide ibadet de erkekten ayiriyor,yasamin baska alanlarinda ayiriyor,kadinin kafasi akli kittir hakimlik yapamaz diyor ve kamusal alana almiyor.. -cükünü kaldirir,uckurunu azdirir diye de kadini -allah emri-ayet bahanesiyle - örtüp kara carsafa bürüyor.. -simdi böyle bir yobaz sürüsü eger erkekle beraber hakayini ceken,cemini dönen her alanda onunla ynyana olan alevi kadini görünce ne düsünür?? -tabii ki böyle hurafeler ve iftiralar üretir.. PS: almanyaya ilk gelen köylü-yobaz ve daha kadin öpmemis amca dayilarimiz burda bahnhoflarda ,surda burda masumca öpüsen ciftleri sevgilileri görünce tr ye gidip agizlarindan salya aka aka anlattilar :- gidin avrupaya senlik görün, götüren götürene, her kadin orrospu ve veriyor..bunun böyle olmadigini ama yillarca abaza kalarak aci aci ögrendiler... FAZIT ; gerici ve yobaz olan toplumsal gruplar kendilerinden daha modern ve ilerici olanlari hep bu tür seylerle suclayip, camur atarlar.. |
|
||||
|
||||
![]() Ikide bir yobaz yobaz yobaz. Yeter artik arkadaslar. Sana göre onlar yobaz. Onlara göre baskalari yobaz. Birakin artik su primitiv kelimeleri. Gicik olmaya basladim su propaganda sözlerine yaa.
|
|
||||
|
||||
![]() onun neyi nasil düsündügü hic bir zaman belli olmaz. Bir gün senin düsünceleri paylasmis gibi yapar diyer gün benim. Öbürsü günde küfürcü Elazizin görüslerini begenir.
|
|
|||
|
|||
![]() padisahlara nasil sapik dersin anlamiyorum..
yani kim size bu tarihi ögretti sasirdim..aynen rum ermeni fasisstleri gibi yaziyorsun .. islama zarar vermis veya osmanlilar sapikdi bunlar gercek degil.. onlari o zamanin sartlarinda düsünürsen gayet medeni kültürlü kalifye yenilikci bir hanedandir osmanli hanedani ... cihan imparatorlugudur..her türkün her anadolu cocugunun gurur duymasi gerekir..onlar zamanini doldurmus cagini bitirmislerdir..bu cagla bu gözle gelip o zamani elestirmek sacma olur..mesela 3 selim orduyu yenilemistir halk isyan etmistir..lale devrinde matbaayi istanbuala getirmislerdir..el yaziyla ugrasan istanbul esnafi isyan cikarmistir matbaa 100 yil gecikmistir.. adamin biri galata kulesinden ucus yapar yobazlar entrika yapip adamin booynunu kestirir.. tarihinizi bilmiyorsunuz en iyisi bos bos yazmayin...inka maya astek gibi uygarliklar medeni avrupanin altinda ezilirken yok olurken osmanli sürülen denize dökülen yahudileri ispanyadan gemilerle istanbula getirmistir.. yani valla sasiyorum kim ögretti size tarihi diye .... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Allah istedigine verir belayi sanada verir banada verir. Unutmaki burasi imtihan dünyasi. Her seyle imtihan edilebilirsin. Bugün biz dardaki müslümanlara yardim ediyormuyuz diye imtihan ediliyoruz. Öbür gün tersine döner. Kaderimizde yazilmissa bizde cekeriz. Burada iraktaki müslümanlarin günahini aliyorsun. Bazi arkadaslarin dedigi gibi *Oh olsun* dermis gibi oluyorsun. Arab düsmanligini ve irkciligi yapman iyi degil. Zaten günahta. Türkler Allah katinda yüce milletmis gibi konusuyorsun. Her insan aynidir. Üstünlük sadece takvadadir. Nefret duygularin insallah bir gün sevgiye döner diyorum. Insallah diyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Elaziz ben senin samiligine hic bir zaman inanmadim ve inanmayacagimda. Din kardesiymis. Müsrik yobaz ... diye acaplayan sensin herkesi. Sen Esek misali sirtina yüklenmissin kitaplari. Ne anladigin belli degil ne de anlatcagin belli degil. Dönme dolap gibi her tarafa dönüyorsun. Galiba kendine bir meslek secmissin sen. Müslümanlari göya Kurana geri döndürmeye calisiyorsun. Sana iyi bir tavsiye. Sen ilk önce kendinden basla su bozuk sahsiyetle kimseyi etkileyemezsin. Sadece köyden gelmis. mevlidleri atatürk icin okunuyor sananlari belki yolla getirirsin.
Bye |
|
||||
|
||||
![]() Öyle olsa bile bir müslüman olarak öyle ahlaksizleri buraya yazmaya kendi ahlakina yakistirabiliyorsun hatta gülebiliyorsun. Nasil olurda böyle müslümanligi savunursun. Edeb denilen bir sey var.
|