| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ama diger AB-Soytarilari kabul etmek istemiyor.. ve hergün yeni bir problem cikariyorlar..
Vallahi bu PKKlilarin karistirmalarindan biktim artik... Cahil cahil hepsi... Bilmeden herkes icin konusuyorlar... |
|
||||
|
||||
![]() Katliyami Forumumu..
Kardesim Konu nerden nereye .... Kim kime Katliyam yapti? Bunu biliyormusun? Kim TCye savas acti 1984 PKK mi yada baskalarimi ... Türklermi 30 bin Kürdü katliyam etti yada ermenileri.. Bin yildan fazla ayni toprak icinde beraber yasa ve birkeretten katliyam yap... Bugün Kerkte Türkmenlere kim saldiriyor... Ve kimin sayesinde kim kime kasiniyor... Bundan iki gün önce Mersinde PKKlilar gösteris yaptilar ve Apo pankartlariyla ... Kim kime kasiniyor... Dua etsin Mersinin yerlisi birsey yapmadi onlara... Namert insanlar hep vardir... Namert hic birzaman dogruyu yazmaz.... |
|
||||
|
||||
![]() Bilmeden bir gazete parcasini okuyup adam oldum diye yola cikanlar...
Bu adamlarin maksati birseyleri karistirmaktir.. Ben böyle düsünüyorum ... Ve burasi böyle bir yer degil.. Ermeni katliyami falan filan.. KIm kime katliyam yapti bunu bilmeyen bir evlat, böyle cahilce konusur.... Ilk önce bazi yerleri gezsin ve görsün insanlari tanisin ... Sonra böyle seyler hakkinda yansiz bir insan olarak konussun.. Bizde alamanlari her iki dakikada bir suclayamayiz niye 6 milyon yahudi yakildi diye...Aslinda en büyük bir ayiptir alaman tarihinde... Ama gene gene olmaz ki.. Ve hele Türk Insaninin bu konuda sucu oktur.. Kim kime kasindi.. |
|
|||
|
|||
![]() Bunlarin Aposuda bos Poposuda Ermeniside.....
Insanlarin kalbinde pislik olanlari iste her zaman sürünmekteler.... |
|
|||
|
|||
![]() umbringt macht uns nur noch stärker......
Öyle fazla önemli degil baskalarinin LAGA LUGASI |
|
|||
|
|||
![]() umbringt macht uns nur noch stärker......
Öyle fazla önemli degil baskalarinin LAGA LUGASI |
|
||||
|
||||
![]() Kiskanc Uluslar doludur... Kiskan insanlar icimizde doludur ve her zaman Trnin belini bükmeye baktilar.
Bence Türk Milleti gelecekte daha fazla kendisini egitsin ve cahillerlen söz tutmasin. Insan gibi bir yasam herkesin hakkidir ama bazi kisiler kendi insanlarina bu hakki tanimiyorlarsa ani PKK ve binlerce Kürtü öldürüyorlarsa .. Tr Kürtlere daha ne yapsin.. Maksat Toprak istemekse .. Hangi Topraklar?Nerden nereye kadar... Burada Kürtlerin derdinimi konusucagiz yada genel anlamda Türkiyeyimi.. Yok Ermeni soykirimi falan filan.. Eee Tatarlara yapilan soykirimi ne oldu , ozaman Tr de rusyaya karsi böyle bir dava acsin.. Dünya bunu kabul edermi ... Hayir.. Hayir.. Neden Ruslar hiristiyan...ve Tatarlar ve Türkler Müslüman... Savasta hic kimse kazanmaz, yanlizca kaybeden olur.... Kurtulus savasini ne Türkiye kazan nede Yunanistan ve diger isgalciler.. Tr tek yanliz özgürlügünü kazandi.. Ya bugün Türkiye Cumhuriyeti olmasaydi bugün bu topraklarda yasayan müslümanlarin vay haline . Bende binlerce yalan dolan gazete parcalarini buraya koyup bütün Milletleri suclardim.. Ama gerek yok... Türkiyede bence gelecegi parlak bir ülke ve hersey TC icin hayirli olsun diyorum.... PKK da bölmeye ugrassin ne olmus bizimde Mehmetcik hazir yani... Allah hainlere akil versin.... Europa möge sie verhindern............. |
|
||||
|
||||
![]() Yüreklidir... Zaman geldimi Eniscigim bunlar yine bize yalvarirlar....
APO tabi bir bos birisi. Dün aksam ispatini verdi ya kardesim bundan güzel ispat olurmu .. Bilgisayarina ve Aklina saglik .. :=) |
|
|||
|
|||
![]() EU simdi Tayip gibi din azmani kariyeri olan birisinin karizmasi önünde zorlanmakta ve birak sen Apoyu, adamlar Türkler kaleyi iceriden fet edecekler diye kafayi üsüteceklerdi neredeyse.....
|
|
||||
|
||||
![]() eline kalem verseydi...
Bilgi sahibi olmayan bir insansin sen |