| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() lan senin mayan bozuk sikimin salagi
|
|
||||
|
||||
![]() ich bin seit mehr als 3 Jahren auf Twitter unterwegs ..
ich muss schon sagen: ![]() das war bisher das beste was ich gelesen habe ![]() |
|
|||
|
|||
![]() "Yürekten seven kadınlar, ağlayamazsa ölürler..."
|
|
|||
|
|||
![]() Dostun bahçesine yad eller dolmuş
Gülünü toplarken fidanın kırmış Şurda bir kötünün koynuna girmiş Şu benim sevmeye kıyamadığım..... |
|
|||
|
|||
![]() Unutmak yaşamak kadar elimizin altında ve unutulmak ölüm kadar yanı başımızda. Ölüm bizi geldiğimiz yere, ‘nisyan’a götürüyor tekrar. Ölüm unutuşlara gömüyor yüzümüzü; tenimizi tanıdıklarımıza yabancı kılıyor. Yaşarken ölümü anmıyoruz o yüzden. Yaşarken ölümle aramıza sahte uzaklıklar koyuyoruz. Unutulmak korkusu bu... en çok unutulacağımızı unutuyoruz.
Senai Demirci |
|
|||
|
|||
![]() Türk erkeğinin dünyanın en kıskanç erkeklerinden biri olmasının sebebi; Sevgililerine değil, kendilerine güvenmediklerindendir!
|
|
|||
|
|||
![]() “Gözümüzden düşürdüklerimiz, kalbimizden düşmüyordu her zaman. Çünkü insan, gözüyle değil kalbiyle seviyordu.”
K.Tazeoğlu |
|
|||
|
|||
![]() Haritalara baktım, hiçbirinde evin yok. Ansiklopedilere baktım, hiçbirinde resmin yok. Sözlüklere baktım, hiçbirinde ismin yok. Aynada kendime baktım, seni gördüm. Benden başka yerin yok.
|
|
|||
|
|||
![]() Bilirsin günahları yazan melek soldadır. Hatta bundandır kalbin solda olması. Çünkü belkide aşk, yaşanılan en büyük günahtır!
|