Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 08.06.2004, 13:41
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard agzini biraz topla gerzek

igneler fazla batiyor alisik degilsiniz böyle elestirilere.

Milleti birisine minnet duygusuna zorlamayi ne kadar seviyorsunuz. Mecburuz degilmi? önünde egilmeye.Mecburuz yoksa yobaz gerici oluyoruz.

Ahh olurmu böyle sey. Hani yobazlar insanlari inanclarina ragmen böyle seylere mecbur tutuyorlardi. Allah Allah. Nasil olur. bu medeni laikler böyle sey yaparlarmi hic? Olurmu onlar medeni insanlar. saygi duyarlar farkli görüs ve düsüncelere. ahh cok ayip ama.

akilli adamin biri bir kitap yazmis, orada mahkumiyetten kurtulan hayvanlarin basina gecen domuzlar(kurtulus esnasinda domuzlar tabii ki emin bir yerde saklanmislardi, strateji gelistiriyorlardi), özel köpekler tutuyorlar, bir anayasa yaziyorlar, herkes bastan esit oluyor, sonra bazilari biraz daha esit oluyor. domuzlar sefa sürerken, kurtulusu icin canini ortaya koyanlar birer birer ya öldürülüyor yada hapsediliyor.köpeklerimiz varya.

her nedense bu hikayeyi okudugumda hep senin gibiler aklima geliyor.

benim babam diger versiyonda türk olmiyacagini isbatlayabilirmisin? hayir. onun icin varsayimlardan yola cikarak beni birisine minnet borclu cikarmaya calisma.

ayrica yukaridaki ilk yazi yani tek"in yazdiginin lüzumsüzlügünün haricinde senin yazdiklarin onunkinden cok daha sacma ve mantiksiz. yani bos.
Alt 08.06.2004, 13:42
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard müsriklerde böyle birsey demiyordu

Ama Allah"in Rabb oldugunu ve hakimiyet sahibi oldugunu bir türlü kabullenemiyorlardi.

bunu kavramak istemeyenlere müsrik derler. yobazlik bunu neresinde?
Alt 08.06.2004, 13:43
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ü

ich sage allahu akbar und nicht allahüüü ekberüüü du depp.

Im arabischen gibt es keinen buchstaben üüüüüüü

ve gururla derim allahu akbar wa lillahil hamd

allahumma unsurnaa mujaahidiina fi kulli makaaan.....

hadi uyuz itim atatürkünü arastir da gel
Alt 08.06.2004, 13:46
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard demekki seytan sensin

yoksa seytana karsi özel bir alakanmi var?
Alt 08.06.2004, 13:46
eniskaya

Standard ATATÜRKE KIMLER KARSIDIR ????

1.) Babasinin Türk olamsini sagladigi icin….. Fransiz..Italyan.. veya Yunanli bir tecavüzcü babayi daha hayirli sayanlar

2.) Türkiyeyi cehalat devrinden cikardigi icin…… yüzde 98 analphabetti…..

3.) Yeni yaziya gectigi icin….. Müsrik Hocalar bir anda analphabet kaldiklari icin.

4.) Elmalili Hamdi Yazira Türkce Kuran tefsiri yaptirdigi icin….. artik din yobazlarina gerek kalmadigi icin…..

5.) Kadinlara anaysal hak verdigi icin… onlarin kadinlari sadece kölelik yaparlar ve sex objesi görevi üstlenierler.

6.) Hocalarin nikah kiyma haklarini ellerinden aldigi icin…..

6.) eskiden Hocalar nikah kiyarlardi ve istedigi zaman kadini bir yaziyla bosattirirlardi….. kisacasi din adina Pezevenklik yapardilar… kadinlarada din adina zina yptirirlardi…. Yeterki Hocaya para aksin…….

Yahu arkadaslar bitmiyorki yazmakla……..

Bunlarin hepsi gercek……….

Inanamyan varsa kalksin kendi anne babasina sorsun bakalim onlarin serefsiz Hocalar tarafindan nasil nikahlari kiyilmis…….. size bir anlatsinlar…..

Eskiden vekil yollarlarmis Müsrik Hocalarin karsisina ve vekiller evet derlermis…. Tabi parayi bastiktan sonra….. baslik parasiyla resmen kadinlari mal diye satarlardi……

Ve ondan sonra, kiza hic bir sey sorulmadan, rizasi alinmadan…… hayatinda belki hic görmedigi bir kisinin yatagina gerdege sokulurlardi……… dann dann ran an das Speck.... tecvüz ohne ende......

SEREFSIZ ATATÜRK DÜSMANLARI BUNLARDA YALANMI……

Tabiki Atatürkü sevmeyeceksiniz….. sizin bu para kaynak larinizi kuruttu….. ve ben ve benim gibilerde Sizlerin kökünü kurutacaktir…… zaten Sizler cehaletinizden dolayi umumi ziyandasiniz……

Acayibim dimi.....
"YASASIN CUMHURIYET YASASIN TÜRKIYE"
ve isine gelmeyende..... gitsin humeyninin kicina girsin.....

veya Türkiyeyi terk etsin..... her yerde ve her zaman bu tür cehalet insanlarin kafasina vurmaya devam edecegim.... Kuran cehaletlikle savasmayi farz kilmistir.....

Yani sizler sadece bana veya Elazizspora karsi degilde... birde Allahin kutsal kitabina karsi mücadele icindesiniz......
Alt 08.06.2004, 13:48
eniskaya

Standard Allah bunlarin üzerine

Kuranin tabiriyle pislik yagdirmistir.....

düzelmezler.... ama biz müslüman olarak... yardim etmeye calisalim...... belki düzelirler.....

Selamlar
Enis
Alt 08.06.2004, 13:50
Benutzerbild von xsuigenerisy
xsuigenerisy xsuigenerisy ist offline
Neuer Benutzer

Standard ben böyle sembolik-simgesel

fani ufak-tefek hadiselerle ugrasmam..ugrastigim seyleri anlatsam da eminim senin kücük hypotalamusun anlamaz..biraz büyü de öyle cik karsima sen..senin abilerin gelsin...sevki yilmaz dallamásinin atesli konusmalarini cok dinlemissin sen beyinsiz sey
Alt 08.06.2004, 13:51
eniskaya

Standard Evet aynen öyle

gesamt bir yüce beyin olarak bakacaksin..... sana ne gece ne yapmissa..... icki veya sigara icmisse.... cezasini o cekecek.....

Ama bizlere yaptigi salih amelden.... bizler asla ve asla kurtulamayiz.....

Allah gani gani rahmet eylesin.....

Din Devlet ikilisi cahil insan isi degildir..... bu iki sistem ic icedir.....

ama bunlar bilemezler....
Alt 08.06.2004, 13:53
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard bakiyorum tecrüben cok

herhalde tcnin meshur iskence masasinda cok oturdun ve nasil masum insanlara iskence edilir metodunu gelistirdin.

ip böyle pustun eline verilirse, en son sonucunu irakta gördük. oooo gosgoocaman medeniyet yildizlari amerika.
Alt 08.06.2004, 13:55
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard yigidi öldür hakkini yeme demislerdir.

bence hitler denilen caninin bir benzeri bizde olmamistir. onun icin bu karsilaman hicde uygun degil.
Antwort