| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() simdide ignoremi cektin kiz?
ne oldu? sizin kökünüz bu iste laf söyle ignore cek hahaha hem bak layik milliyetci oldugunu söylüyorsun layik degil laik denir oldugun seyi bille bilmiyorsun sen milliyetciligide öyle ucuz zannetme ok? |
|
|||
|
|||
![]() ama aslinda bölücü zihniyete sahip olan ne kadar sahte atatürkcü varmis burda
cikarlar hak dinine ve peygamber efendimize küfür ederler..bu küfür edenlerin savunuculari banane bana küfür etmiyor ya diye ilgilenmezler..ama birisi cikip bu küfürlere karsi koydumu, bu kisiye tepki gösterirler..dine küfür serbest ama degilmi?.. atatürk makesi arkasina gizlenip din düsmanligi yaparlar, halbuki atatürkcülükle hicbir alakalari olmaz bilmezlerki atatürkün meclisi acarken mevlüt okuttugunu, dularla actigini.. atatürkün islam ile ilgili söylediklerini inkar ederler..meclis acilirken ettigi duanin resmini koyarsin fotomontoj derler.. milliyetciyim dersin fasist olursun..ama atatürk zamaninda paranin üstündeki bozkurtu bilmezler..bozkurtun MHP nin degil türklügün sembolü oldugunu bilmezler.. ben türban takmak istemiyorum diyip hükümete karsi cikarlar, bana kimse karisamaz diye, ama öbür taraftan kim kimin giyimine karisiyor, ünüveristeye türbanlilamri giremiyor türbansizlarmi diye gayet basit bir soruya cevap veremiyorlar..dansöz asena gibi kiviriyorlar.. baskalarinin görüslerine saygi göstermezler, anlar kutsal küfür etme derler, ama gb den kendileri analara sayarlar..ama kendi gb leri hep kapali kalir nedense.. küfür edecekelri zaman ikinci ücüncü nickleriyle girerler, düzgün yazacaklari zaman normal nickleriyle ya lafin kisasi cok iki yüzlüsüsnüz..hahahahha delikanli olun az..deligi_kanli degil ![]() 22 temmuzda secim sonuclarindan sonra birer adet yüz ifadenizi gösteren resimler cekinde buraya koyun hahahahahahha |
|
||||
|
||||
![]() oldugunu biliyodum. hemide garilardanda gancih valla. bah gene soruya cevap vermedü, gonuyu saptirip korkakligini sundu
![]() |
|
||||
|
||||
![]() senin ananin deligi kanli diye her kariyi öyle bilme
![]() hem kadinin sucu günahi yoh! senin gibi SamanGocaGafali anasini böyle bu hale getirmis muahahaaaaaaaa |
|
|||
|
|||
![]() ama akil yok kis end ebunu beceresin
![]() ignore et sonra benden cevap bekle hahahahah sIkmIyorsa acsana su gb ni ne oldu birden? |
|
|||
|
|||
![]() coooookkk manyaksin sen cooookkk
terbiye görmüse bak hahahahah hadi bu nickin snein anan gibi kartlanmis öbür nickinle gel artik ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ama kendininkini kapamayi unutma
gb kapanir ama öbür deliklerin acik tag der offenen tür wie immer nicht wahr ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pislik yuvalarina GB me girme yasagi uyguladim.
Pislikle tasmasin diye tertemiz GB m loooooool nassa ben cennetligim ![]() Ignolu kalacanki dahada azip havlayasin Gancih muahahaaaaaaaaa |
|
||||
|
||||
![]() sincük coh üzdün ablani valla.
hadi buban bellisüz, onun bunun cocugusun neysem. emme ananin her gapusunun acuh odugu bidemin Tag der offenen Tür oldugu biraz ileri gitmiyomu evlad? ![]() Bu duruma anan ne diyo? Yahu Tesettür altindadami oluyo bu isler? Zelt-Gangbang mi deniyo bu duruma? muahahaaaaaaaa |
|
|||
|
|||
![]() hadi devam et
millete gercek yüzünü göster daha dün söylediklerini nasil inkar ettigini hadi bakalim ![]() oyyyy salak kezban oy..tükürdügünü yalamak bu iste degilmi..ama sen yalamakta ustasin degilmi?..hahahahaha hast dud as von deiner mutter gelernt? oder von deinen 150 vätern ![]() |