| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() evet canim du hast uns alle durchschaut
![]() ![]() saolsun büptün arkadaslardan cok bilgi verici seyler ögrettiler. hepinizden yinede allah razi olsun. enisden de niye mi! cünkü sunu ortaya yine koydu. bana birgün bir abim sunu anlatmisti bacim dedi her ilahiyati okuyan dogru yoldan gidiyordur demek degildir ara sira yan sokaklarada kayabiliyorsun. enis cok dogru sureler koydu ortaya ama yanlis argumentationlarla. ne yazik ki bazi arkadaslarimizi bunlari yanlis anlayarak tamamen onun sayesinde yinede allah bilir günahi onun boynuna günaha girecekler ![]() Size son Atasözüm bugünlük icin Esege altin semer takmislar, esek yine esektir. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() 1-Basi acik Tutti Frutti Kizlari...
2-Basi kapali Elletmedi Kuruttu Kizlari :-)))) |
|
||||
|
||||
![]() 3- Lederkopftuch bunu unuttun
![]() |
|
|||
|
|||
![]() eger sadece Basörtüsü ise... o kolay....
Kuran örtünün söylüyor... nasil zaman ve sartlara göre sana kalmis bir sey.... Allahin senin basindaki beze veya peceye ihtiyaci olmadigi icin, mantiksiz bir kanun koymaz... |
|
|||
|
|||
![]() sondern bei den Universitäten.....
Bir seyin yapilmasini tavsiye ediyorsam, herkesten evvel kendim yaparim... das ist einer meiner preziepien.... Simdi ben anlamiyorum... bütün din Proflari anlamiyor..... medineyet toplumlari anlamiyorda bir tek sizler anliyorsunuz..... Eger kendine o kadar güveniyorsan... cikaralim seni alimlerle TV söz düellosu yap.... Inan bana, benim cevrem ve kontaklarim genistir... seni rahatlikla istedigin Hocayla TV yarisma ortamini saglariz..... O zaman onlara ders verirsin |
|
|||
|
|||
![]() das ist mir sowas von Egal... zumal all meine Familienmittglieder Kopftuch tragen...... aber das gibt noch langen niemenden das Recht zu behaupten das es in Kuran steht....
SO EIN BLÖDSINN.... das ist mit Sicherheit, der größter Mist was auf Gottes Erde erfunden wurde..... Herkes özgürdür ve istedigi gibi örtünür.... bu hakki Kuran veriyor.... Ali Veli veya Erbakan degil..... bu bu kadar basittir.... Sen kalkip kendi kendini istedigin kadar Allahain Jandarmasi zannet.... senin düsüncelerin sade seni, benimkiler beni ve Kuraninki herkesi baglar...... Wenn das war wäre was du sagst, dann müssten teoretisch Männer auch ein Kopftuch tragen.... lächel lächel.... und warum tun diese das nicht????? Das nennt man Männergesellschaft.... |
|
|||
|
|||
![]() Nackt rumlaufen.... es steht ja nichts darüber im Kuran.....
Was machen wir da jetzt, wie kommst du da jetzt raus.... ICH WÜSSE WIE; DIE fRAGE IST OB DU ES AUCH WEISST; ODER HIER EINFACH DURCH DIE GEGEND REDEST; DANN ERZÄHL MAL BITTE; WIE ????????? |
|
|||
|
|||
![]() diyorsunki
---------------------- hocalardan ALlah razi olsun, dayaklada olsa bana dinin gerceklerini anlattilar. ---------------------- Bu dayagi atan ALLAHSIZ IDEOLOJI VE KIMBILIR NEYIN BAGIMLISI HOCACIZLAR, sana Kuranimi anlattilar yoksa kendi sahsi dinlerinimi????? Yani senin camideki geri zekali sosyo-kültürde yoksun olan bir zat, Kurani biliyormu.... Ne kadar arastirma yapti... arastirmalarinin sonucu olarak, kac tane kitap yazdilar.... dünyaca üne sahipmi.... bir Dr. veya Profmu.... yoksa klasiklesmis diyanet imamimi..... Hac dedigin olay bir mecburiyet... onda bir marifet yokki..... eskiden Resul ve arkadaslarizaten Kabenin etrafinda yasarlardi..... ama tez gitmekte fayda var.... ama ideoloji bagimlisiysan... dahada katilasirsin...... dikkatli ol... her kendine Hoca diyene öyle fazla kanma..... Bak ben Üniversiteyi bitireli 4 yil oldu... ve su an bile kendime ehli bir Insaat-Mühendisi diyemiyorum.... yasima göre bir coklarinda yillarca daha ileri oldugum halde..... Din olayi oyuncak degildir... eger kendine, ben biliyorum böyledir dersen... ögrenim hayatini noktalarsin ve yeniliklere kapali kalirsin...... Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() Insanlar uzerine oyle bir zaman gelecek ki, onalar arasinda dini konusunda(yapilan saldirilara) sabirla karsi koyan, kor parcasini avuclayan gibi olacak.
|
|
|||
|
|||
![]() cünkü benim Gästebuchuma dumadan küfür yaziyorlar...... ama bence onlarda suc yok... onlari bu hale sokanlarda asil suc...
Ne yazikki bu Allahin hurunda gecerli degildir....... ben sana akil cerdim kullansaydin derse ne yapacaksin ?????? Bunlarin bana kizmalari sadece hakli oldugum icin...... cünkü ömürlerinin yarisini bir yalanla yasadilar ve cildirmak üzereler..... Mir ist das so egal, wie die sich keliden, en azindan adam gibi sohbet etmelerini beklerdim, ama din magandasindan ne beklenirki..... Adamlar Unileri bile begenmiyorlar.... Uniye falan gitmek gerilikmis, önemli degimis.... das ich nicht tot lache.... Wie heisst es so schön, wenn der Bauer nicht Schwimmen kann, liegt es an der Badehose...... |