| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Birde bu DINCI YOBAZ CAKALLARIN dini, imani, edebiyati küfürden ibaretttir deyince kuduruyorlar ! :-))
DINCI YOBAZ CAKAL müslümanciklar hakkinda yazdiklarimin ne kadar isabetli ve dogru oldugunu, hakli oldugumu bizzat senin gibi müslümanciklar ispat ve tastik ediyor ! :-)) Birgünde topluma örnek insan olmaya ugrasinda bizede gercekleri yazma firsati vermeyin ! ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Bu yazdiklarindan sonra hala hic utanmadan allahi agzina alabiliyorsunya, senin ne MAL ve BOKdan bir yaratik oldugunu gösteriyor ! :-))
Birde bu DINCI YOBAZ CAKALLARIN dini, imani, edebiyati küfürden ibaretttir deyince kuduruyorlar ! :-)) DINCI YOBAZ CAKAL müslümanciklar hakkinda yazdiklarimin ne kadar isabetli ve dogru oldugunu, hakli oldugumu bizzat senin gibi müslümanciklar ispat ve tastik ediyor ! :-)) Birgünde topluma örnek insan olmaya ugrasinda bizede gercekleri yazma firsati vermeyin ! ;-) |
|
|||
|
|||
![]() müslümanciklar, sizin bu igrenc küfürlerinize karsi, ben yinede sizin adi igrenc seviyenize inmeyecegim, sizin istediginiz gibi karsilikli ana avrat küfür icerikli yazismayacagim, cünki ben DOMUZLAR gibi camurda bogusmam ! :-))
Sizin dininiz, imaniniz ve edebiyatiniz küfürden ibaret ! bunun böyle oldugunu her yazinizda ispat ve tasdik ediyorsunuz ! Insanlik namina I harfi sahibi olsaydiniz, zaten kendinizi küfürlerle ifade etme ihtiyaci hissetmezdiniz ! :-)) Aramizda sadece kültür farki degil, insanlik farkida var ! :-)) Beni asla debilendiginiz CAMURA cekemeyeceksiniz ! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Birde bu DINCI YOBAZ CAKALLARIN dini, imani, edebiyati küfürden ibaretttir deyince kuduruyorlar ! :-))
DINCI YOBAZ CAKAL müslümanciklar hakkinda yazdiklarimin ne kadar isabetli ve dogru oldugunu, hakli oldugumu bizzat senin gibi müslümanciklar ispat ve tastik ediyor ! :-)) Birgünde topluma örnek insan olmaya ugrasinda bizede gercekleri yazma firsati vermeyin ! ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Sen bir baytara gözük ! :-))
Sana kuduz ignesi vursunlar ! :-)) |
|
||||
|
||||
![]() lan senin neyine heves edeyim sahtekar....
koca ulusa küfür et ana avrat dine küfür et ondan sonra da cik yok ben küfür etmem kültürlüyüm falan filan senin kültürüne senin gibi namussuzlara lanet olsun dilegim o dur ki su mübarek ayda Allahin gazabina ugrar yazdiklarinin bedelini cekersin DEYUS.... |
|
||||
|
||||
![]() Du güzelim dili küfür etmek icin kullaniyorlarya pes dogrusu.
Simdi bunlar neyi tartisiyor küfür etmekten baska? |
|
||||
|
||||
![]() Sen camur degil batakligin taaa kendisisin utanmadan etmeden ileri geri yaziyosun beyinsiz evladim benim onun bunun cocugu....
|
|
||||
|
||||
![]() Coşkun YAMAN/BALIKESİR / DHA
Nutuk’u çıkardılar Yeni eğitim öğretim yılında, İlköğretim 8’inci sınıflarda okutulacak Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabında, Mustafa Kemal Atatürk’ün 10’ncu Yıl Nutku’nun yer almadığı ortaya çıktı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Balıkesir Şube Başkanı Mürüvvet Keleş, 8’nci sınıflarda, geçen yıl Ökkeş Kurt’un yazdığı, Yeni Çizgi Yayınları’nın bastığı Türkiye Cumhuriyeti İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük kitabının okutulduğunu, bu yıl ise Yrd. Doç. Dr. Nuri Yavuz’un, Prizma Yayıncılık tarafından basılan aynı adı taşıyan kitabının dağıtıldığını söyledi. Konu başlıkları ve bölümleri başta olmak üzere iki kitabın hemen hemen aynı olduğunu, ancak sadece 5’inci bölümde ’Türk İnkılabı’ başlıklı kısımdaki okuma metninde yer alan Nutuk’un çıkartıldığını söyleyen Keleş, "Aynı olayı 2004 yılında da yaşamıştık. Tepkiler üzerine, Nutuk 2005’teki kitaba konulmuştu" diye konuştu. <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/7297551.asp?gid=180&sz=50843 " target="_blank">http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/7297551.asp?gid=180&sz=50843 </a> |
|
|||
|
|||
![]() Bizim DINCI YOBAZ CAKALLAR yavas yavas istedikleri gibi türkiyeyi islam devleti yapmak icin hamle yapiyorlar !
Anayasa istedikleri sekilde yavas yavas degisecek ! :-)) Isin trajikomik trafi ise bu DINCI YOBAZ CAKALLAR bir tarafdan dindarlik ayaklarina yatiyorlar bir tarafdanda Avrupa Birligine girmek icin cirpiniyorlar ! Hani birkac sene evvel 2Avrupa Birligine bizi almazlar, avrupa Birligi hiristiyanlarin bir kulübü,..." diye aniriyorlardi ! Simdi herkesden cok bu DINCI YOBAZ CAKALLAR ugrasiyor ! :-)) Demek avanta alinca bu DINCI YOBAZ CAKALLAR tükürdükleri tükürükleri yutuyorlar ! :-)) Zaten bu DINCI YOBAZ CAKALLARIN euro ve dolar icin yapmayacagi SEREFSIZLIK, HAINLIK, KAHPELIK, NAMUSSUZLUK, ALCAKLIK yok ! :-)) |