| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() kisisel saldiriya gecme. Ben senin sahsiyetin hakkinda bir sey demiyorum. Desem sende rahatsiz olursun. Vay beynimi yikamislar filan böyle sözlerle beni kendi yoluna cevireceginimi saniyorsun? Yani isinmis bile olsam sizin görüslerize böyle konusmalardan dolayi vaz gecerdim.
Sünnet Alkolunu teriminide ilk defa duyuyorum, sizin Sözlükler galiba cooook kalin. Benim sözlükte öyle terimler yok. Böyle kötülemekle hic bir yere varamazsin. Nereye varirsin biliyormusun ? Elazizin uslubunda bulursun kendini. Yani beni etkileyemezsin böyle konusmakla. Ve kimseyi etkileyemezsiniz. Sadece o sosyete sinifin gözlerinde parildarsiniz. Cok yanlis davraniyorsun. Bana haksizlik ediyorsun. |
|
|||
|
|||
![]() o cok dogru bir yolda....
Imam ve paranin kimde oldugunu yalniz Allah bilir... Sen bir insani yaptiklariyla degerlendirmelisin....... Eger sart kosarsan hicbir zaman dinin asil erdemine eremezsin.... Islamiyet bütün dinleri icinde barindirir... insanlara Rahmet icin gelmistir... Seven ve Segisini insanlarin üzerine yayan Allahin adiyla bsalar bütün ayetler.... Sen islamiyeti siddet fikihi cercevesinden bakiyorsun.... asil cercevesi yok zaten... zaman üstüdür transparanttir o kanunlar.... kendi zamanina göre yorumlamak zorundasin.... Imai azam veya imami safi zamanina göre degil.... yoksa rahmet yerini azzapa birakir.... Eger ben bunu sana anlatabildiysem ne mutlu bana Selamlar |
|
||||
|
||||
![]() belki sana göre peygamberimizdende üstündür ! Bunumu belirtmek istiyorsun ? Müslüman olarak Nur icinde yatan peygamberimizden bahsetcegine gidiyorsun Alkolmen insanlarin Cennete gireceginden bahsediyorsun. Onun garantisimi var cennette girmek icin. Yani birak söyle degersiz seylerden bahsetmeyide konuyu saptirma. Ben Atatürk düsmani filan degilim. Sadece yorum yapiyorum o kadar
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() özür dilerim.....
Bir önceki Mailde asil amcimi acikladim. Islami cerceveye Kuranin isiginda geri dönmemiz lagzim.... ciril ciplak bir sekilde..... hic bir Hadissiz hicbir ön yargisiz... hicbir Sünnetsiz... ve digerleri. Ancak ve ancak o zaman Kurandaki Islam dinini anlayabiliriz..... Yahu sen bir dene..... bu Kuran dimi bu seni yemezki.... eger bir zararini görürsen yaz benim basima..... |
|
||||
|
||||
![]() sen sadece itikadi saglam olamayanlarla görüsüyorsun galiba
|
|
||||
|
||||
![]() zaten kurana göre yasiyorum, evimde kurani kerim kitaplari var. Anlayamiyorsun beni. Kurani okuyorum ben.
|
|
||||
|
||||
![]() das ist mir zu teuer. Din kitaplarini bu kadar pahaliya satinin gercek maksadi ne oldugunu sen düsün !
|
|
|||
|
|||
![]() cennet.... Peygamber bile geleceginin ne olacagini bilmiyordu...... sen baskasinin ne olacagini nasil tehmin edebilirsinki.....
Yani bir günahla cennette gidilemezmi??? Cehennemde cezadan sonra bütün insanlar cennete gireceklerdir.... bunu Kuran söylüyor... cennete giremeyecek bir kac kisiyi Kuran söylüyor.... onlarda sirk kosanlar.. Allaha kafa tutanlar... yanlis degilsem 4 kisi olsa gerek.... gerisinin hepsi... eninde sonunda cennete girecektir... 8 cesit cennet vardir Kuranda.... Amele göre herkes kalite kalite girer cennetlere.... Hiristiyanlare Aden cennetine gireceklerdir, Kuran öyle söylüyor.... Selamlar |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|