Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 08.06.2004, 01:35
eniskaya

Standard dedigim gibi ister inan ister

inanma.... resmen sosyolojok bir durumdur..... iste. Inanmiyorsan kadinlara sor... sor bakalim onlar memnunmu bas örtüsünden.... onlarda senbin gibi bas örtüsünü bir lutüf olarakmi yoksa bir ceza gibimi görüyorlar......
Alt 08.06.2004, 01:40
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard bence Alkolmen bir insan

bence Alkolmen bir insanhic bir zaman cennete giremez. Yinede Allah bilir diyorum. Sunu bilinki. Bizi Muhammed (as.) putlastiriyorsunuz diyenler Kemal pasayi putlastirdigin farkinda bile degil. Ben Atatürkü sevmiyorum demiyorum iyi etmiste milleti ayaklandirmis. O olmasaydi baska birisi yapacakti muhakkak bu görevi. Yani Allah tarafindan secilmis bir kul degildi.
Alt 08.06.2004, 01:42
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard gibt es keine online version davon ??

wer weiss wieviel der für den tevsir haben will.
Alt 08.06.2004, 01:44
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard wenn du sein buch hast dann schreib mal

tevsiri sende mevcut ise buraya yaz bakalim o ayetlerin tevsirlerini.
Alt 08.06.2004, 01:44
eniskaya

Standard Sende Hadis Alkolünden

bol bol iciyorsun.... Sünnet sarabindan... Mezhep rakisindan.....

ve hele hele kalkip Allaha sirk kosup, birilerini Allahin cennetini sahiplenip disari atiyorsun......

Simdi Hemso senmi istikameti sasirmissin yoksa benmi...... cuzi bir sekilde beynini calistir....

Ya artik seni tanimaya basladim.... senin kafani kücükten beri yikamislar... bundan sonra kurtulusun olacagini zannetmiyorum..... zaman ve cag wird an dir vorbei gehen.... seni sollayip gectik bile.... sen artik mazi olmussun ..... tartismamiza gerek yok daha....
Alt 08.06.2004, 01:50
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis!

Enis kardes kimsenin oyunu veya oyunsuzlugu beni inan en kücük ilgilendirmemekte, bu tür iliskiler icin soldanda sagdanda sazan takildi holtaya gibisine asagilik kelimelerlede cok kaersilastim ve utanc duydum bir insanin kendi dogru bildiklerini adi ne olursa olsun savunmamasina.

Dogru her zaman dogruyu bulur ve asla kücülmezsin. Oyuna ancak digru bildigini savunursan gelmezsin.

Kendine iyi bakman dileklerim le...

Galvani...
Alt 08.06.2004, 01:51
eniskaya

Standard yahu seni neden kisilerin

privat hayati bu kadar ilgilendiriyor onu bir türlü cikaramadim.....

Sen privat hayatlarina degilde.... insanlar arasi iliskilere bakmalisin... Salih Amel oralarda toplanir.... yatip kalmayla degil... namazla sadece bir borc ödenir... oda Allaha....

Atatürkün Allahla arasi onun privat olgusudur.... ama bizlerle iliskisi tamamen Salih Ameldirki..... aldigi sevaplar.... kainattaki türm Hocalari sinek gibi ezmistir.....

Hemso... anladimki apayri dünyalarin insanlariymisiz..... ben Türkiyede yasiyorum... umarim sende öylesi.. bana fazla öyle gelmesede....

So jetzt muss ich raus... namaz kilip yatacagim...

Simdilik iyi geceler....
Enis
Alt 08.06.2004, 01:53
eniskaya

Standard 125€ will er dafür haben

Für KUR"ÂN ANSÝKLOPEDÝSÝ (30 CÝLT) sogar 390€
Alt 08.06.2004, 01:54
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis !!!

Dostum, sen dogruyu yazdigindan emin oldugun sürece asla bir oyuna gelmezsin.
Alt 08.06.2004, 01:55
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard saygindan ötürü tesekkürler,

saygindan ötürü tesekkürler,

ben her bakis acisindan bakarim mevzulara asagi yokari 1 aydan beri sizin bakis acinizdan bakmaya calistim. Ama gördümki dogru istikamet olmadini. Iman konusunda o kadar sayifsinizki. Seni tensih ederim. Imanin saglam olmasi insanin Ahlakindan belli olur. Ahlak imansiz edemez. Imanda ahlaksiz olamaz. Birinden biri olmadigi zaman is yürümez. Mesela kalb beyinsiz insana yararmi? Beyin kalbiz nasil calisir ? Ikisi bir birine bagli. Burada vay müsrikler onun bunun ailesine küfür edenlerde bu sayifligi görüyorum. Ve böyle kisilerde kibirden dört köse olmuslar. Onlara göre tek müslüman kendileri. Peygamber gibi saniyorlar kendilerini ...
Antwort