| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() önce analar saygi diyorsun sonra gb den salliyorsun
passt zu dir boz essegim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() dimek sen hep arkalarda galan, yazuh valla
loooool valla coh giviriyom, emme hala anan gadar beceremiyom. süle gelip banada bi üretsin ![]() buban coh memnun akrobatik anandan, üle diyolar muahhhhaaaaaaa |
|
|||
|
|||
![]() gercek yüzünü belli ediyorsun..sazan gibisin valla
![]() |
|
||||
|
||||
![]() evlad ben kendüm hem biliyom hemüde yaziyom Gari oldugumu, alem biliyo, herifüm biliyo. sendenni sahlayacam lo?
muahahaaaaaaaaaa |
|
||||
|
||||
![]() ümitsiz vakka olmaktan cihiyon valla. bah nasida benüm yazduhlarumu bana satmaya calisiyon.
Benüm gibi olmah istiyon dimek. eee, bunu pek coh kisü istiyo, emme coh azi basarabiliyo gurban muahahaaaaaaaa ***********zort************ |
|
|||
|
|||
![]() terbiye görmüs ama gb den analara sallayan karaktersiz boz essegim
![]() kendi kendini avutmay acalis sen iki yüzlülügünü iyi meydana cikarttin senden ne ögreneyim ki..bozuk plak gibi hep ayni nakarat hep ayni nakarat hahahaha |
|
||||
|
||||
![]() bakin ne yazarmis hemfikir olmayanlara:
![]() Autor: xxAbdullahCatli Datum: (09/05/2007 - 12:50) Forum: Präsidentenwahl 2007 Wertung bisher: Ihre Wertung: genial sehr gut gut keine mittel schlecht unserioes siz kendinize bakin anadan bacidan bahsederken dikkatli olmalisiniz özellikle sizin kesim!!! Acikla bakim "sizin kesim" ne anlama geliyor. Erkeksen, MHP liysen buyur: ...... nafile kanciklar anca bu kadar olur. Milliyetciliyin ne oldugunu bilmeyip köpeklere ve sapiklara riyakarlara tapan kicindan anca gaz agzindan ise mooook cikarabilir Ülen sen o topraklarima kurban ol emiiiiiiii ! Türklüyün adini batiran vatanimi utandiran 31ci seniiiiiiii looool |
|
||||
|
||||
![]() yahu kes gurban olim, bah isal olcam sincük
|
|
|||
|
|||
![]() boz essegim benim
terbiye görmüs halin buysa terbiye görmemis halin nasil..haaaa onuda GB den gösteriyorsun zaten ![]() |
|
|||
|
|||
![]() önce dinime küfreden kimse yok diyip, sonra gb ne yazdiktan sonra kiviran, analara saygim var diyp duran ama gb den bana yazmadigini birkamayana bak..
yenge yenge kezban yenge cok aptalsin kezban yenge hahahahaah |