| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Tam üstüne bastin :-)
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
atatürk onun dogrultusunda yasamayanlari katlediyordu, sapka takmayanlari bile astiran adam senin bu sekilde düsünmeni ölümle cezalandirirdi. atayi sevenler ve kemalistlerin tek hedefi atatürk'ün getirdigi diktatörlügü ve tek parti sistemini geri getirmek olmasi gerek. |
|
|||
|
|||
![]() salix hala kaniyan bir yaranin oldugu acik acik ortada. Hesabin neyse, ilgilenen üye ile özelden cöz.
Lafebesi, aylardir ortalikta yoktun, sirf Ti nin dönmesini beklemissin, simdi yine ayni biraktigin yerden devam. Banu, ernsthaft artik bi doktora görün, halin cok kötü. Ihr alle drei, ihr disskutiert nicht, ihr greift an und stiftet nur unruhe. yetmedi, stiftet ihr noch andere user an gleich mit in dreieck zu springen. Und die machen dann auch noch mit. Ihr scheint ein Problem zu haben, dann löst es wie erwachsene oder schweigt einfach. Nur dieser Kindergarten wird langsam lächerlich. Paylasamiyorsunuz, dann zieht doch streichhölzer! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
O sebebten kisiligme saldirip bu kadar fitne fesatlik ortaya atmani anlamis degilim. Asikmisin yoksa T9 a ? Ama T9 bir erkek. Erkekler kadinlar tarafindan korunmayi sevmezler; süt kuzusu derler yoksa ona! Ben olsam gönül bagini baska istikametde kuraririm. Bizi harcayarak; kendini yiyerek degil. Yani bu olsa gerek diyorum; baska türlü bana ulu ortada saldirmana analam veremiyorum. Benim senimle hic bir sekilde alip veremedigim yok. T9 biraz olsun hos görülü; selim kafayla, aydin bakisla, yüksek anlayisla, saygi ile insanlara yaklassa; inanirim ki herkezde ona tavrini degistiricek! Sen bunun farkindasin; cünki gördügüm kadari Vaybeede baya aktifsin! O halde nedir bu celiski? Ben bir varim, bir yokum. Sen kalicisin. Benim hakkimdan düsündügün o sebebten viz gelir bana! Sen kendi itibarini düsün; beni degil! Ceke düzen ver kendine biraz. Yoksa sende T9 gibi; habire renkten renke girmek zorunda kalirsin! Wie man in den Wald ruft; so schallt es zurück! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Geändert von Salixalba (23.02.2015 um 16:24 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
burada dogrulari yazanlara saldirmani siddetle kiniyorum. salix bu kadar öfkeni ve kizginligini anlayamiyorum. niye benim pesimi birakip eskileri unutup gelecege bakmiyorsun??? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Artik santaji biraktikta polimige mi gectik? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
polemik demek istediysen ben polemik yapmiyorum. bana kizginligin oldugu ortada, herneyse bu kizginligin nedeni bunlari unut ve gelecegine bak diyorum. |