Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.05.2012, 16:52
OnMyOwn

Standard

Baah ey. Solche Leute sollen sterben gehen. Nicht die Juden sondern solche Menschen sollte man vergasen. Ekel-haft!!! Hayvanlar bile daha terbiyeli. Bu insanlar arizali. Psikolojileri düzgün olsa düzgün bir aile yasantilari, normal iliskiler kurup yürütebilen normal insanlar olurlardi... Bu insanlara insan ne kendisini, ne ailesini, ne colugunu cocugunu güvenebilir. Bunlar toplumun teklikeli parasitleridir. Saglikli ana baba, komsu, dost olamaz bunlardan.(Zaten kendileride cesaret edip aciklamayaz ben söyle sapigim böyle sapigim diye. Anca böyle anonim anonim bos cene calip dururlar.) Bah okuyunca schock oldum resmen. Ne bicim insanlar var dünyada..

Travestilere bile anlayisim var aciyorum onlara ama bu tarz dünyaya normal gelipte kendi istegiyle igrenc yollara sapan ve bunla gurur duyan sapik ruhlu insan müsveddelerine saygim yok.
Sapikligin tedavisi var mi acaba? ^^ Aksi takdirde bir gün bir yerlerde geberip kalir böylesi. Lesini toplayanda cikmaz. Arkasindan iyi dileklerle dua etmeye bile utanir insan. Allah bildigi gibi yapsin. :=)

Geändert von OnMyOwn (01.05.2012 um 17:12 Uhr).
Antwort