| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Arsena ... ben burda sadece düsüncemi dile getirdim , evet belkide asiriya kacdim ! Ama arkasindayim... sevmedigim onaylamadigim bir kitleden bahs ediyorum.
Bunada hakkim var diye düsünüyorum.Üstüne cekenlerde benim düsüncelerimi onaylamis bulunuyor ! Ne demisler yarasi olan gocunur... buda sana bir Atasözü ![]() Ama surda bir diktatörlük yapan varsa,oda sensin ! ve bunun farkinda bile degilsin ![]() Benim düsünce özgürlügümü kisitliyorsun ve üstelik beni yasaklamakla tehdit ediyorsun ! Neyse eger egonu vaybee alemine otoriteni göstermekle, bu tür dominant tehtidci ve diktatörlük tavrinla tatmin ediyorsan ona bir lafim yok ! Sanaldünyan sana kalsin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aynisini bende dedim, sadece düsüncelerini yazdigini herkes gibi, sildiler. Bana azar gibi geldi milletin yanitlari. O zaman her iki taraf da birsey demesin. Sadece bir tarafli azarlama olmaz. Birde tehditli, inanilmaz sey. Her ne kadar, karsinizdakinin düsünceleri hosunuza gitmiyorsa, yine o kisiyi öyle kabul edip, saygili cevap vermek daha dogru olur. O zaman o kisi, size tepki gösterecegine, anlamaya calisir.
Madem hosgörülü ve saygili olmamizi istiyorsunuz, o zaman bize örnek olun! Edaya katiliyorum. Geändert von Lilly1 (16.09.2009 um 09:19 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
MfG Globalisierter Türke Geändert von grandcolor (15.09.2009 um 21:28 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Wenn du schon dein senf dazu geben willst,dann lass dir mal was besseres einfallen
![]() Oder lass deine überflüssigen kommentare ! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
....Stäbchen in die Nase??? bu sözüde hic duymadim..ne demek oluyor??? Vielleicht gibt es Leute, die ihr Ego ein wenig aufpuschen wollen, in dem sie möchtegern intellektuell oder ihr machtposition demonstrieren wollen....nur diesen eindruck kann ich nach meinen bisherigen beobachtungen hier gewinnen ... |
|
|||
|
|||
![]() Tebecünüz arkadaslar, Diktatör de oldum sayenizde
:-) Bu ünvani bana yakistiran, bütün Forum katilimcilara buradan Sevgilerimi ve Saygilarimi iletirim! Ve bu Konuyla alakali olarak da SON bir Atasözüm kaldi yazacak Calida Gül bitmez, Cahile SÖZ yetmez mis |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Arsena bak sen simdi bize cahil dedin, ve inan kimse gocunmuyor üstünede cekmiyor.
Aklin bitdigi yerde kavgalar baslar Arsena hanim... Sakin olunuz ![]() |
|
||||
|
||||
![]() es gibt hier Menschen, die das Wort des anderen immer bändigen wollen.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
O kadar açýk konuþuyorsuki rüzgâr gibisin; hele ne diyor diye bir de "açýklama" bekliyorsun bu sorulu sözlerinle! Bulutlar açýklama/ý bir sayfa... O kadar açýk ki bu âlem; bir o kadar da kapalý! Kendini aynalara açýklamadan gitme diyor bu âlem. Haydi; bir "açýklama" bekliyoruz " Senden " "Aç!" kendini; "Açýk et!" Bir "açýklama" bekliyoruz! "Âþýklama" cinsinden "harc-ý âlem" deðil; "harc-ý hususi..." ![]() Geändert von Motzki (16.09.2009 um 23:35 Uhr). |