| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Nee sorry, deine Art ist widerwertig. Einfach nur widerwertig.
|
|
||||
|
||||
![]() babam, benim delikanli atam,
hala izi var yatigi yatakta, oturdugu koltukta. sarkilar ile uyundirirdi sabahlari, gülücükler ile süslerdi kahvalti masasini. o konusurken hayat anlam kazanirdi, susunca vakit o an dururdu sanki. elleri celikten, yüregi günesin özünden, iste bu benim babam, benim delikanli atam. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sana hicbirsey ispat etmek zorunda degilim. Paranoyaksin sen, hemde agir paranoyak. Tüm saldirganlar gibi. Küfürmü etmisim, nerde? Hayvanlara haksizlik etmisim sadece hayvan isimleri kullanarak! Iyi insanlar, ihtiyac duyulan insanlar gidiyor dünyadanda senin gibi kinci ve kalbi tanimadiklarina karsi ble nefret dolu insanlar kaliyor iste.. Tabiik hepimizin ölüleri olmustur ve olacaktirda. Sana zor geldi bir rahmet dilemek (senin gibilerin rahmet dilemesine de ihtiyacimiz yok allaha sükr kac gündür bizler bol bol diledik, kuranlar okundu zaten bol bol - ama bari kusmasaydiniz) ama SENIN vefat eden yakinlarina allah rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun!!! Jetzt reicht es aber, daha fazla kücülme. Güle güle. Geändert von gelincik02 (18.06.2009 um 21:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Tesekkürler Teoman..cok güzelmis. Kimin siiri acaba? |
|
|||
|
|||
![]() Bu Adam Benim Babam
Sekiz Köse KasketiyLe Omuzunda SakkosuyLa Hey Ah Bu Adam Benim Babam Sekiz Köse KasketiyLe Omuzunda SakkosuyLa Hey Hey Hey Cebinde Yok Parasi bafradir Cigarasi Yüregindedir Yarasi Alti Cocuk Büyütmüs Bir isci MaasinLe Bu Adam Benim Babam Hey Hey Hey AgLama Benim Babam AgLama Nacar Babam Kara Gün Gecer Babam Hey Bir kapiyi Kapayan Yine Acar Babam Agalama Benim Babam Hey AgLama Mazlum Babam AgLama Nacar Babam Kara Gün Gecer Babam Hey Bir Kapiyi Kapayan Yine Acar Babam Allah Büyük Babam Hey Bu Adam Benim Babam Derdi DagLardan Büyük Caresiz BeLi Bükük Hey Bu Adam Benim Babam Derdi Daglardan büyük Ne Care BeLi Bükük Hey Hey hey Bir Gün oLsun GüLmemis Rahat Nedir BiLmemis Göz Yasini SiLmemis Bir Lokma Ekmek icin Kimseye EgiLmemis Bu Adam Benim Babam Hey Hey Hey AgLama ArsLan Babam AgLama Nacar Babam Kara Gün Gecer Babam Hey Bir kapiyi Kapayan Yine Acar Babam Agalama Benim Babam Hey Dert Etme Nacar Babam ALdirma Nacar Babam Bir Kapiyi Kapayan Yine Acar Babam ALdirma Benim Babam Hey Benim Babam Mert Adamdi Mangal Gibi Yüregi Yufka Gibi KaLbi Vardi Hayatim Boyunca Ona Özendim Fedakardi Bir Dikili Agaci oLmadi BeLki Ama Kendisi OnurunLa Yasayan Kos Koca Bir Cinardi Üstümdeki KoL Kanat Sirtimi YasLadigim Dag Gibi Ben Babamin OgLuyum Tepeden Tirnaga Anadoluyum..! Fatih Kisaparmak |
|
|||
|
|||
![]() Gelincik, du bist in einem Haifischbecken reingefallen! Ich falle auch ab und zu rein.
|
|
||||
|
||||
![]() danke nochmals
gerade nieder geschrieben. gehört zu mir. |
|
|||
|
|||
![]() Hey super..yüregine saglik..bu sitede yetenekli ve duygulu insanlari görmek güzel...
|
|
|||
|
|||
![]() Wie wärs, wenn ihr mal einen extra Thread für Gedichte macht. Ist ja schrecklich das ganze Forum wie ein Graffiti Sprayer damit vollzuschmieren.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |