| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Osmanli bunu oglan cocugu olarak bile kullanmazdi...osmanliymis...Annasi buna yanlis babayi secmis,kuduz hayvan gibi saga sola saldriyor $eytanin cougu... Sence bu dul kari alirmi bunu? ne dersin? |
|
|||
|
|||
![]() o zaman sen bizim ailelerimize niye küfür ettin. Ben burda tangir tungur ötmem. Medeni insanim.
|
|
||||
|
||||
![]() hani bana atfen yazmiyacaktin..söz vermistin,:-)zerre serefin varsa sözüne dur..kivirma...gelecek olsaydin kivirmaz gelirdin..davetim halen gecerlidir burda tek laf istemiyorum...burda cok sanal kahramanlar gördük GELIRSAN VARMI YÜREK ANLARSIN
Zitat:
Geändert von YigitAdam (11.06.2017 um 00:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Bizim büyüklerimiz hep derdi. Nasipin varsa gelir, Hint'ten Yemen'den, nasipin yoksa ne gelir elden. Dayak bile nasipsiz yenmezmis, derlerdi eskilerimiz. Niye olmasin.. Positiv düsünmek lazim ![]() Geändert von seyrangah_06 (18.06.2017 um 00:57 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Lan g.ötveren...sabir et...o sap senin arkandan girip agzindan cikicak senin...Pislik seni senin annana buradan müsteri cikmaz ezik...önce senin g.ötün sonrasina baklicak.. bu ara g.ötüne göz koyan bir sürü kisi var ona göre....temiz tut yiyicen onu |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ideal bir cift olurlar hem tip olarak hemde ahlak acisindan süper yakisiyorlar.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Lan zirlama G.ötveren...Pic birazdan diyer nikinle girersin o cocugu, bir nikle yazacak g ötmü var sende lesin dölü ,ne zirliyon hayvannn |
|
|||
|
|||
![]() Platon bildigime göre demisti ki önceden insanlar bir tüm idi, sonra ortadan bölündüler ve yeryüzüne gönderildir. Ve bu yari parcalar kendilerinin "diger yarisini" ariyorlarmis..
Biz müslüman olarak kadere imanimiz tamdir. Bazi seyler kalu bela'dan beri vardir. Olmaz diye bir sey yok. Hic yoksa bu hircinliklari gider.. Saka maka ama bence bu is bu yöne dogru yol aliyor.. |
|
|||
|
|||
![]() So, artik ben cikiyorum..
Simdiden söylüyorum, bana edilen ve edilecek olan küfürlerin on mislisini edenlere geri iade ediyorum. Hakkimda ne düsünüyorlarsa Allah onlara 2 katini versin... Geändert von seyrangah_06 (11.06.2017 um 00:27 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() AGZA BAK BERLININ KANALIZASYONU belkimde daha temiz...herkes yediginden ikram edermis...varmi baska yediklerin devam et....ben senin anani anmam..kimbilir nekadar sevinmistir kadincagiz,benimm icin analar muhteremdir...fakat senin gibi bir pislik rezil AIDS li kaltak doguracagina sicsa daha rahat ederdi kadincagiz..ne olacak tapanak sövalyesi kemalist capulcdan ahlak kuralimi bekleyecegiz, bogulun karanlik magranizda küfür yosmalari sizi..bEN Seyrangaha yaziyorum cevap lara`dan geliyor...binbir suratlilik sizin karekteriniz birde bana yamamaya calisiyor reziller.
Geändert von YigitAdam (11.06.2017 um 00:30 Uhr). |