Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.06.2017, 00:13
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Sen misin Osmanli torunu güleyim bari. Osmanli'nin saraylari belli, soyu belli soytarilari belli. Hangi sarayda yetistin sen? Maria'nin mi, Despina'nin mi Katherinna'nin mi torunusun sen? Osmanoglu'larin hangi dalindansin sen? Yoksa Osmanli'nin kapi kulu diye at boku diye hakir gördügü, Istanbul'a bile sokmadigi Türklerden olmayasin.

Ben senin nerde oldugunu biliyorum, SENIN KARSINA BIRININ YÜREGI TÜM DÜNYAYA BEDEL OLAN BIR TÜRK OLARAK CIKTIM VE CIKACAGIM YINE. BU ARADA BEN AFSAR SOYUNDANDIM. AFSAR SOYUNU BI ARASTIR, SOYSUZ OSMANLI YANINDA TEZEK SAYILIR..

Osmanli bunu oglan cocugu olarak bile kullanmazdi...osmanliymis...Annasi buna yanlis babayi secmis,kuduz hayvan gibi saga sola saldriyor $eytanin cougu...

Sence bu dul kari alirmi bunu? ne dersin?
Alt 11.06.2017, 00:13
seyrangah_06

Standard

o zaman sen bizim ailelerimize niye küfür ettin. Ben burda tangir tungur ötmem. Medeni insanim.

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
sen ancak onun bunun sapina tükürürsün kaltak köprü alti virusu....nerde bir tokamcin varsa toplanip gelin, varmi yürek anlarsiniz... burda ancak küfür veletleri korkak alcaklar küfür eder
Alt 11.06.2017, 00:15
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

hani bana atfen yazmiyacaktin..söz vermistin,:-)zerre serefin varsa sözüne dur..kivirma...gelecek olsaydin kivirmaz gelirdin..davetim halen gecerlidir burda tek laf istemiyorum...burda cok sanal kahramanlar gördük GELIRSAN VARMI YÜREK ANLARSIN

Zitat:
Sen misin Osmanli torunu güleyim bari. Osmanli'nin saraylari belli, soyu belli soytarilari belli. Hangi sarayda yetistin sen? Maria'nin mi, Despina'nin mi Katherinna'nin mi torunusun sen? Osmanoglu'larin hangi dalindansin sen? Yoksa Osmanli'nin kapi kulu diye at boku diye hakir gördügü, Istanbul'a bile sokmadigi Türklerden olmayasin.

Ben senin nerde oldugunu biliyorum, SENIN KARSINA BIRININ YÜREGI TÜM DÜNYAYA BEDEL OLAN BIR TÜRK OLARAK CIKTIM VE CIKACAGIM YINE. BU ARADA BEN AFSAR SOYUNDANDIM. AFSAR SOYUNU BI ARASTIR, SOYSUZ OSMANLI YANINDA TEZEK SAYILIR..

Geändert von YigitAdam (11.06.2017 um 00:18 Uhr).
Alt 11.06.2017, 00:15
seyrangah_06

Standard

Valla gönül ferman dinlemez. Insan ölecegi günü ve alacagi kisiyi degistiremezmis.
Bizim büyüklerimiz hep derdi. Nasipin varsa gelir, Hint'ten Yemen'den, nasipin yoksa ne gelir elden. Dayak bile nasipsiz yenmezmis, derlerdi eskilerimiz. Niye olmasin.. Positiv düsünmek lazim

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Osmanli bunu oglan cocugu olarak bile kullanmazdi...osmanliymis...Annasi buna yanlis babayi secmis,kuduz hayvan gibi saga sola saldriyor $eytanin cougu...

Sence bu dul kari alirmi bunu? ne dersin?

Geändert von seyrangah_06 (18.06.2017 um 00:57 Uhr).
Alt 11.06.2017, 00:17
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
sen ancak onun bunun sapina tükürürsün kaltak köprü alti virusu....nerde bir tokamcin varsa toplanip gelin, varmi yürek anlarsiniz... burda ancak küfür veletleri korkak alcaklar küfür eder

Lan g.ötveren...sabir et...o sap senin arkandan girip agzindan cikicak senin...Pislik seni

senin annana buradan müsteri cikmaz ezik...önce senin g.ötün sonrasina baklicak..

bu ara g.ötüne göz koyan bir sürü kisi var ona göre....temiz tut yiyicen onu
Alt 11.06.2017, 00:18
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Reden

Zitat:
Valla gönül ferman dinlemez. Insan ölecegi günü ve alacagi kisiyi degistiremezmis.
Bizim büyüklerimiz Angara'da hep derdi. Nasipin varsa gelir, Hint'ten Yemen'den, nasipin yoksa ne gelir elden. Dayak bile nasipsiz yenmezmis, derlerdi eskilerimiz. Niye olmasin.. Positiv düsünmek lazim

ideal bir cift olurlar hem tip olarak hemde ahlak acisindan süper yakisiyorlar..
Alt 11.06.2017, 00:19
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
hani bana atfen yazmiyacaktin..söz vermistin,:-)zerre serefin varsa sözüne dur..kivirma...gelecek olsaydin kivirmaz gelirdin..davetim halen gecerlidir burda tek laf istemiyorum...burda cok sanal kahramanlar gördük GELIRSAN VARMI YÜREK ANLARSIN

Lan zirlama G.ötveren...Pic birazdan diyer nikinle girersin o cocugu, bir nikle yazacak g ötmü var sende lesin dölü ,ne zirliyon hayvannn
Alt 11.06.2017, 00:21
seyrangah_06

Standard

Platon bildigime göre demisti ki önceden insanlar bir tüm idi, sonra ortadan bölündüler ve yeryüzüne gönderildir. Ve bu yari parcalar kendilerinin "diger yarisini" ariyorlarmis..

Biz müslüman olarak kadere imanimiz tamdir. Bazi seyler kalu bela'dan beri vardir. Olmaz diye bir sey yok. Hic yoksa bu hircinliklari gider.. Saka maka ama bence bu is bu yöne dogru yol aliyor..

Zitat:
ideal bir cift olurlar hem tip olarak hemde ahlak acisindan süper yakisiyorlar..
Alt 11.06.2017, 00:22
seyrangah_06

Standard

So, artik ben cikiyorum..

Simdiden söylüyorum, bana edilen ve edilecek olan küfürlerin on mislisini edenlere geri iade ediyorum.
Hakkimda ne düsünüyorlarsa Allah onlara 2 katini versin...

Zitat:

Geändert von seyrangah_06 (11.06.2017 um 00:27 Uhr).
Alt 11.06.2017, 00:24
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

AGZA BAK BERLININ KANALIZASYONU belkimde daha temiz...herkes yediginden ikram edermis...varmi baska yediklerin devam et....ben senin anani anmam..kimbilir nekadar sevinmistir kadincagiz,benimm icin analar muhteremdir...fakat senin gibi bir pislik rezil AIDS li kaltak doguracagina sicsa daha rahat ederdi kadincagiz..ne olacak tapanak sövalyesi kemalist capulcdan ahlak kuralimi bekleyecegiz, bogulun karanlik magranizda küfür yosmalari sizi..bEN Seyrangaha yaziyorum cevap lara`dan geliyor...binbir suratlilik sizin karekteriniz birde bana yamamaya calisiyor reziller.

Zitat:
Lan g.ötveren...sabir et...o sap senin arkandan girip agzindan cikicak senin...Pislik seni

senin annana buradan müsteri cikmaz ezik...önce senin g.ötün sonrasina baklicak..

bu ara g.ötüne göz koyan bir sürü kisi var ona göre....temiz tut yiyicen onu

Geändert von YigitAdam (11.06.2017 um 00:30 Uhr).
Antwort