Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.01.2014, 19:03
Benutzerbild von WpumaC
WpumaC WpumaC ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard PKK: 90 Prozent syrische und irakische Staatsbürger

http://www.deutsch-tuerkische-nachri...dirak-beginnt/

....Dass die PKK oft mit der kurdischen Bevölkerung in Verbindung gebracht wird und sich als Vertreter der Kurden preist, ist zwar ein berechnetes Kalkül, hat mir der Wirklichkeit aber wenig gemein. Laut Aussage von Sicherheitsexperten handelt es sich bei den Terroristen der PKK zu 90 Prozent um syrische sowie irakische Staatsbürger. Die Organisation tue sich schwer, türkische Staatsbürger kurdischer Herkunft als Kämpfer zu rekrutieren. Zudem sollen sich in den letzten Jahren nach Erkenntnissen türkischer Ermittlerkreise auch hebräischsprachige Unterstützer in den Reihen der PKK befinden.

Bitte weiter lesen...
Alt 11.01.2014, 00:15
Cakabeyy

Standard

Arkadaslar, ( bende buna dahil) Siz hic ailenizden birisi cinayet islese, o an Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Siz hic, ailenizden birisi tecavüze ugrasa karakolda sabaha kadar beklerken Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Siz hic ailenizden birisi hastahanede agir yarali oldugunda, o an Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Siz hic ailenizden birisi evde büyük olay cikarsa o an Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Daha beter seylerde sayabilirim.. Sonucta beterin beteri var dedigimiz bir dünyada yasamiyor muyuz?

Her an basimiza bir sey gelecek bir dünyada yasamiyor muyuz?

ihmal ettigimiz kisilerin veya seylerin eninde sonunda sorun cikaracagini bilmiyor muyuz?

Bu sorunlarin cogu zaman en beklemedigimiz anda bizi buldugunu bilmiyor muyuz?

Simdi! Siz bu milletin bir parcasisiniz. Bu milleti savunmasini, daha iyi yere getirmesini beklediginiz kisilerle aranizda bir fark yok!

Akrabalarinizin, Komsularinizin baslarina bir sey geldiginde, akillarina gelebilecek kisilerden biriside sizlersiniz!

Cevrenizde, problemleri veya SIKINTISI olabilecek bir kisinin etkilenip degisecegine vesile olabilecek care olabilecek kisilerden biriside sizsiniz!

O halde soruyorum! Bu milletin bir parcasi olarak bunlari düsünüyor muyuz?

Ne kadar ihmal eden bir millet oldugumuzu, cözüm bulmakta zorlanan insanlarimizin cok oldugunu biliyor muyuz?
Alt 11.01.2014, 01:47
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

................

Geändert von Imogdi (11.01.2014 um 04:23 Uhr).
Alt 11.01.2014, 01:48
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Arkadaslar, ( bende buna dahil) Siz hic ailenizden birisi cinayet islese, o an Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Siz hic, ailenizden birisi tecavüze ugrasa karakolda sabaha kadar beklerken Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Siz hic ailenizden birisi hastahanede agir yarali oldugunda, o an Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Siz hic ailenizden birisi evde büyük olay cikarsa o an Irk meselesi, Siyaset konusur musunuz?

Daha beter seylerde sayabilirim.. Sonucta beterin beteri var dedigimiz bir dünyada yasamiyor muyuz?

Her an basimiza bir sey gelecek bir dünyada yasamiyor muyuz?

ihmal ettigimiz kisilerin veya seylerin eninde sonunda sorun cikaracagini bilmiyor muyuz?

Bu sorunlarin cogu zaman en beklemedigimiz anda bizi buldugunu bilmiyor muyuz?

Simdi! Siz bu milletin bir parcasisiniz. Bu milleti savunmasini, daha iyi yere getirmesini beklediginiz kisilerle aranizda bir fark yok!

Akrabalarinizin, Komsularinizin baslarina bir sey geldiginde, akillarina gelebilecek kisilerden biriside sizlersiniz!

Cevrenizde, problemleri veya SIKINTISI olabilecek bir kisinin etkilenip degisecegine vesile olabilecek care olabilecek kisilerden biriside sizsiniz!

O halde soruyorum! Bu milletin bir parcasi olarak bunlari düsünüyor muyuz?

Ne kadar ihmal eden bir millet oldugumuzu, cözüm bulmakta zorlanan insanlarimizin cok oldugunu biliyor muyuz?
ben sen den fazla düsünüyorum ...

Geändert von Imogdi (11.01.2014 um 04:26 Uhr).
Alt 13.01.2014, 10:16
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard katiliyorsun, bence !!

+++

Selam Bosphorus kardesim,

evet cinayetin asla bahanesi olamaz !
ve terörizmi kesinlikle naletliyoruz !

lakin , benim BURDA , terörizme ve cinayetlere , sicak bakiyormusum gibi lansa EDILMEM de burda hos durmaz !

KANI KAN ile yikamak insanliga sigmaz !

SUNU BASTAN SÖYLEYEYIM !

TÜRKIYENIN ASLA BÖLÜNMESINE IZIN VERMEYIZ !

BIZ KURTULUS SAVASINDA ,ASIL DÜSMANLARIMIZA KARSI KANINI BU VATAN TOPRAKLARINA HELAL ETMIS SEHITLERIMIZIN ,SAHADETLERINE HAINLIK EDEMEYIZ !

BU SEHITLER ARASINDA HEM KÜRT KARDESLERIMIZDE MEVCUTTU !! UNUTMAYIN !!

O MUHTEREMLERDE BU VATANTOPRAKLARINI YURT BILMISLER VE SEREFLERI NAMUSLARI VE DINLERI ICIN KANINI FEDA ETMISLERDIR !!

benim burda kürt yanlisi veya türk karsiti gibi algilanmam , düsünülemez.
ben sadece insanlarin vatanlarinda ve yurtlarinda huzur icinde ve kardesce yasamalari !!

evet listedeki isyanlari illaki okudum !
hepsinden kesinlikle bilgim yoktu !

ama isyan neden dogar onu biliyorum !

ve sunu biliyorum ki , GÜNEY DOGU POLITIKASI , türk parlementosu disinda isleyen ve hatta ÖZAL dönemine kadar dis GÜCLER tarafindan bilincli olarak idare eden bir durum ve sonucta sorundur !!

Türkiye nin bölünmesi veya Kürt haritasinin cizilmesi , hic bir KÜRT IRKININ sevinecegi bir durum degildir !!

CAHILLIK bunu bilmemektir !!

Kürt devleti kurdunuz diyelim,
Kim sizi besleyecek !!

istanbulu antalya yi izmiri demi haritaya alabilecekler !
biliniyor ki kürt kardeslerimiz, kesinlikle cehaletin kurbanlaridir !

enformasyon dagilimi artik en uc noktalara kadar dagiliyor.
insanlar kücük dünyalarindan farkli baska dünyalari kesf ediyorlar.

hayel kuruyorlar, ve hayallerinin arkasinda gitmek istiyorlar !!

sen bu hayallerin kapisini kaparsan,er veya gec isyan cikar !!

ben kendi payima kürt asilli kardeslerimle ayni fikiri paylasiyoruz.
türkiyenin bütünlügünü her akil sahibi dünyadan haberi olan kürt , en az senin kadar ister !

cünki bölgede bir türkiye gercegi , bir BABA ocagi gibidir !!

HER KÜRT BIR DEGILDIR ,!!

ARALARINDA SEREFSIZ CIKMASI, INSANLARI YANLIS YÖNLENDIRMELERI, ihtiyac degil, KOMPLO dur !!

buda hala dis güclerin türkiye yi zayiflatma , yöntemi ve politikasidir !!

SAYIN BOSPHOSUR kardesim, sen bunu biliyorsun !! sana sadece hatirlatiyorum !

OYUNA GELEN CAHIL DEGIL DE NEDIR ???

GERIZEKALI INSAN SAVASAMAZ ?? DEMEKKI savasanlar daga cikanlar PROGRAMLANMIS BIR ROBOTTUR !!

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
OZELLIKLE bu listeyi sonuna kadar okumani isterim: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7957402.asp

http://tr.wikipedia.org/wiki/Do%C4%9...%C4%B1_listesi

http://kurdisyanlari.blogspot.com/

Bayagi kardesce.

Katilmiyorum. Terorizm ve adam oldurmek, yemek yemek gibi bir TEMEL IHTIYAC degildir. Hirsizlik yapan ac oldugundan yapar, icgudusunden ve caresizliginden dolayi yapar, ama adam oldurmek, birinin uzerine pusuda mermi yagdirmak cehaletten de kaynaklanmaz, temel bir ihtiyac da degildir. Daga cikan gencin yaptiginin yanlis oldugunu bilmesi icin egitimli olmasina gerek. Adam oldurmek insanin dogasinda yoktur, cehalet bahane olamaz.
Alt 14.01.2014, 21:32
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Programlanmis robot insan canina kastediyorsa, bu cehalet degildir, ve o robotlar ortadan kaldirilmalidir. Cunku robotlar hissiyattan, insanliktan anlamazlar, adlari ustunde, robot.

Kurtulus Savasi'nda ve Canakkale Cephesi'nde kurtlerin katiliminin cok az oldugu tarihi belgelerle bircok kez kanitlandi. Tum kurtleri genellememek lazim, ama iclerindeki az sayida insanin oyle oldugunu belki sen o almanya'daki masum Turk toplumu arasinda yasadigindan iyi goremiyorsun ama Turkiye'deki insanlar bunu cok iyi goruyor ve yasiyor.

Tekrarlamam gerekirse, cehalet cinayetin sebebi/bahanesi olamaz. Cahil insanda vicdan ve insanlik olur, tanimadigi insani katledende onlar olmaz. Bu o kadar komplike bir sey degil.
Alt 15.01.2014, 16:59
Erfahrener Benutzer

Beitrag dikkat

Ben vatanin cikarlarini savundugumdan, her türlü catismanin vatana zarar verecegini önceden biliyor oldugumdan, kürt kardeslerin ( onlarinda beni kardes bilmesi ekseninde)
ilimli yaklasmalari, serefsizlerin aklina uymamalarini önermem, ve hatta kürt ile kürt bir degildir demem , aslinda almanya da olmama ragmen türkiyede ki kürtleri de taniyor oldugumu gösterir ! Bihaber degilim üstadim !!

yazimi okuduysan düsüncemi anlamisindir !!

en azindan anlayacaksindir , kelime ve cümlelere dikkat etmeni rica ederim !!

seninle kesinlikle cogu yerlerde hemfikir oldugumuzu göreceksin !

ama yazmak ve konusmak ta bir sanattir !

bunu iyi kullanmak , insanlarin birlesimine sadece katki saglar diye düsünüyorum !!

beni birde vatan haini yapmayin :-)))

selametle
salih

Zitat:
Programlanmis robot insan canina kastediyorsa, bu cehalet degildir, ve o robotlar ortadan kaldirilmalidir. Cunku robotlar hissiyattan, insanliktan anlamazlar, adlari ustunde, robot.

Kurtulus Savasi'nda ve Canakkale Cephesi'nde kurtlerin katiliminin cok az oldugu tarihi belgelerle bircok kez kanitlandi. Tum kurtleri genellememek lazim, ama iclerindeki az sayida insanin oyle oldugunu belki sen o almanya'daki masum Turk toplumu arasinda yasadigindan iyi goremiyorsun ama Turkiye'deki insanlar bunu cok iyi goruyor ve yasiyor.

Tekrarlamam gerekirse, cehalet cinayetin sebebi/bahanesi olamaz. Cahil insanda vicdan ve insanlik olur, tanimadigi insani katledende onlar olmaz. Bu o kadar komplike bir sey degil.
Alt 15.01.2014, 20:14
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Size 'vatan haini' seklinde imam olmadi, farkindayim yazdiklarinizin.

Ama bu kadar iyimserligin de Turkiye'nin basina cok is actigini hatirlatayim. Kaybedenlerin mazlum rolune burunmesi tarih boyunca hep yasandi. O yuzden 'mazlumlar' 'cahiller', 'beyni yikanmislar' gibi seyler sadece teroristlerin ve sempatizanlarinin isine yarayacaktir, kalkan olarak kullanmaya devam edeceklerdir. Kaybedenlerin en buyuk gucu, diger insanlarin duygusalliklaridir.

Konusma sanatinin yaninda mantik sanatini da, sebep-sonuc iliskilerini de iyi ogrenmek lazim.
Alt 16.01.2014, 09:34
Erfahrener Benutzer

Beitrag Sana burda nasil bir türk oldugumu hatirlatan bis siir sunmak isterim !

Mehmet Akif ERSOY

bir dörtlüsünde ne diyordu sair !!

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Insaallah odunlarda bir gün yeserecek, ayaklanmasalar da , urk salmasalarda yerin dibine.
yeseren tohumlarini görecegiz baris icinde !!

belki yarin belki yarindanda yakin !!

bosphoros kardesim
ismini bilmiyorum ama , sunu sana söylemek isterim !!

bizler bazi yerlerde olumlu olacagiz,

her köpegin disini , isirma seklini ögrenecegiz, bize dost görünüp vatan bölmek isteyenleri taniyacagiz !!!

ATATÜRK DEN BERI; KIMIN KIME CALISTIGINI ; KIME HIZMET ETTIGINI HIC BILMEDIK !!!

BU VATAN SÖMÜRGECILERIN ; DINI BES KURUSA SATMAYA CALISAN ISLAMIN RED ETTIGI DIN ADAM GÖRÜNTÜLÜLERIN VE CUMHURIYETCI ÜLKÜCÜ VE ALKOLIK YÖNETICELERIN ELINDE ASLA BIRAKILMAYACAK !!!!

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın!
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın.
Doğacaktır sana vaadettiği günler Hak’kın;
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

+++
Zitat:
Size 'vatan haini' seklinde imam olmadi, farkindayim yazdiklarinizin.

Ama bu kadar iyimserligin de Turkiye'nin basina cok is actigini hatirlatayim. Kaybedenlerin mazlum rolune burunmesi tarih boyunca hep yasandi. O yuzden 'mazlumlar' 'cahiller', 'beyni yikanmislar' gibi seyler sadece teroristlerin ve sempatizanlarinin isine yarayacaktir, kalkan olarak kullanmaya devam edeceklerdir. Kaybedenlerin en buyuk gucu, diger insanlarin duygusalliklaridir.

Konusma sanatinin yaninda mantik sanatini da, sebep-sonuc iliskilerini de iyi ogrenmek lazim.
Alt 16.01.2014, 09:38
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard takunyali Imam s.ksin sizi

Antwort