| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dünyada her sey siyaset degil, karsi tarafi yenmeye calismak degil...Daha dogrusu egomuzu tatmin etmek degil.
|
|
||||
|
||||
![]() burada cahil birinin burak ile bilalin ayni kisi olmadigini bilmeden yalan belge sunmaya calisirken isimleri karistirirsa böyle olur ortalik.
|
|
|||
|
|||
![]() Cahil degistirmez türlü huyunu
Cekemez ardindan kazar kuyunu Daha dikemezken sökük donunu Makassiz libasiz biceni söyler... |
|
|||
|
|||
![]() Dikkat ettim de, herşeyin kaderde yazılmış olduğunu ve kaderi değiştirmek için hiçbir şey yapamayacağımızı iddia edenler bile karşıdan karşıya geçmeden önce sağa sola bakıyor.
Stephen Hawking |
|
|||
|
|||
![]() So, ich wünsche allen noch einen schönen Restsamstagabend.
|
|
||||
|
||||
![]() erdal iftiralarin altinda ezildin.
hala senden belge bekliyorum. bu sefer hata yapmaman icin gemi sahibinin burak erdogan oldugunu göz ardi etme ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Filistindeki kardeslerimize yardimda bulunmak isteyenlere:
Insani Yardim Vakfi (IHH): http://www.ihh.org.tr/ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Bu Bonzai var ya, bu Bonzai..?! Her sözleri bu yüzden işte. DangalAK DangalAK konuşturuyor adamı(!) La Dingil, seni tutan mı var, hadi öğretsene...! Geändert von Ask_Sehidi (13.07.2014 um 19:50 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
simdiye kadar kimsenin söyleyemedigini davosta biz israile söyledik. hicbir ülke sesini cikaramazken biz sesimizi duyuruyoruz. ekmeleddin israile göz yumalim diyor, görmemezlikten gelelim diyor. ama hükümet susmuyor. |
|
|||
|
|||
![]() Öyle theatralik sovlarla ancak makarnayla beyini afyonlasmis salaklar kanar. Erdogan öyle tribünlere oynuyor oglunun gemicikleri de Israil limanlarinda demirliyordu ve hala da demirliyor..
Buna iste din tüccarligi derler |