| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() calismalarimiza hiz vermemiz gerekiyor.
10 agustosa cok az kaldi. |
|
|||
|
|||
![]() Calismalariniza mi calmalariniza mi?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() adnan menderes 12 ucak dolu altin caliyor diye ipe götüren chp propagandasi tuttu. ama artik cahil devri bitti.
su an türkiyenin 100%e yakin kismi okuma yazmayi ögrendi. bizim düsmanimiz cehalet. herkes dogruyu ve dürüstü görüyor ve sandikta 9uncu defa tokadi vuracak ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Basbakan ve cocuklari bu serviti nasil elde etmisler. Mark Zuckerberg'in Facebook'u bile bu kadar karli ve cabuk büyümediler.. Hepsi helal mi sence?
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ben sizin gibi korkak degilim. bana belge sunarsan gidip sikayetci olurum. ama belgem yok ben sadece uyduruyorum bu yalanlari diyorsan sana diyecek laf yoktur ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gemilerinin degeri yüzmillyonlarca dollar olan birisinin aldigi maas asgari ücret midir sence?
Al sana belge! [b] ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu kadar cehalet insana ne diyecegini sasirtiyor. gemileri olan bilal degil burak... güleyimmi agliyayimmi haline bir türlü karar veremedim. ps. bu nasil belgeymis yaaaa, belgenin ne oldugunu bilmeyen insanlarla ugrasmak zor. |
|
|||
|
|||
![]() Bana bir harf ögretenin ben bir 40 kirk yil kölesi olurum demisti alimin birisi. Ahmet Burak su katil olan oglu degil mi? Hani ehliyetsiz araba sürüp bir opera sanatcisinin ölümüne seben olan oglu..
Bilal ise su sifirlayici bile degil mi? 30 milydon dollari sifirlayan Bilal... Erdoðan ile Oðlu Bilal'in Ses Kaydý Yeni |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sana bilal ile burakin farkini ögrettim diye 40 yil kölem olmaya hazirmisin? |
|
|||
|
|||
![]() Gene buranin icine etmissin manbee! Oturma odanda böyle daginik mi senin? Vaybee'yi oturma odana cevirmissin sanki..
|