| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sen namaz kilacak kadar bile ayet ezberinde yoktur. Böyle beni ithaam etme beni tanimadan konusma. Show yapan ben degilim. Utanma duygusuna sahip olan bir müslümanim sadece o kadar.
|
|
|||
|
|||
![]() Bizim Diyanet camisine gecenlerde Milli-Erbakan-Hazreleri-Teskilatindan bir Hoca geldi...
Ne yazik ben orda yoktum... iki seksen sohbetlerle uzatacaktim.... Diyecegim su... Diyanetten emekli olmus ve simdi Almanyada Erbakan teskilatinda Hocalik yapiyor, para pul icin devletini milletini satiyor..... Arkadas ne aci bir durum... bu Hocalar böyleler iste Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() yani kuranin özünü cok iyi kavramislardir ve yasam felsefelerine koymuslardir..
kuran insan icindir ..önemli olan insandir..yani önemli olan sünnilerin yaptigi gibi yat kalk robot gibi belirli ibadetler degildir...allahin namaz kilmamiza ona salat etmemize ihtiyaci yoktur..hersey insan icindir.... ona bakrsan benim bilgisayarim en kral sünni..kimse yarisa giremez... 24 saat hatim edebilir 50 vakit namaz kilabilir..hatta postayla haccada yollayip kabeyi tavaf ettirebilirim..zaten yemez icmez sex yapmaz orucludur... yani yazilarinda alevilere karsi (orjinin sünni olduugu icin gayet normal) ön yargi li oldugun ortaya cikiyor.. benim sahsi görüsüm aleviligin özünde kurannin icerdigi mesajlari daha iyi yansittigidir..ha neden oruc tutmazlar bilmem 5 vakit namaz kilmazlar hz aliyele neden sirk yaparlar..ibadet diye neden dans ederler....onlar ayri konu.. bilmem anlatabildimmi.... |
|
|||
|
|||
![]() allahin önüne takim elbise ve kravvatli cikmadigin zaman utanyormusun..oglum sen harbiden manyamis bir müsriksin....ibret alincak showcu bir softasin...utaniyormus..ulan allaha sirk ederken utanmiyorsun ama..aklisizluiginda hele hic utamiyorsun..!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() istersen bi göz gezdir. Ve su uslubunu degistir. Seni yoksa adam yerine koymam!
|
|
|||
|
|||
![]() söyle:
Aleviler zamaninda bu zamandaki gibi, dinde Kurana dönmecalismasi yaparken bayagi aksakliklar yasamislar... nedense bu calisma yarimkalmis... o yüzden Kuranin önemli kildigi ibadet kanunlarindan mahrumkalmislar... kisileri ön plana cikarip Allahi arka plana atmislar... Sünnilerde tam tersi... sabah aksam idbadet, sabah aksam ibadet... gerisi yok.... Sonuc cher iki gurup istikameti sasirmistir... Cözüm: Kuranin cagdas tefisiridir, cagdas yorumudur... herkesi baglayan evrensel kanunlar cercevesinde zamana göre uygulanmasidir..... OK. Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() Ben kirvatla namazmi kiliyorum dedim sana. Sende utanma duygusu bile yok galiba sen cünüb bile geziyorsun. Serefsiz serefsiz yazilar yazma buraya senin itikadin bozuk. Sen galiba sadece Allaha inaniyorum demekle bitiyor saniyorsun dini.
|
|
|||
|
|||
![]() sen ancak kravatini tak takim elbiseni giyip allahin huzuruna cik...aman ne komik evlere senlik bir durum...hay ben sizin imaninizi ve dini bilgilerinizi yiyeyim...allah bilir sen sex yaparkende lambayi söndürüyor ve elbiseli sex yapiyorsunudr... melakeler kacmasin diye HAHAHAHAHAHAH allah akil fikir versin sana takintili softalar......
|
|
|||
|
|||
![]() diye kitap yazan Profesörü ve kitabini aramaktayim... Türkiyede bazi degerli arkadaslara Mail yazdim, zannediyorum bu hafta icinde bir cevap alip hemen buraya ekleyecegim..
Unutmadigimi belirtmek istedim.... Iyi geceler Enis |