| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() yani müsrik oldujlari belli olan ve acik acik allaha sirk kosan allahin hükmüne ortak ariyan...allahin sünnneti disinda sacma sapan sünnet hadis ehlibeyt diyen arkadaslara millet dikkat edin siz sirkdesiniz ..müsrik oluyorsunuz dedigimzde bize ne derler ..hayir biz kesinlikle allha sirk kosmadik derler..
cünkü malesef bu arkadaslar allah á caktirmadan ortak kostuklari icin sirke düstüklerinin farkinda degiller... cok vahim bir durumm... allahdan baska birisnden sefeaat iisterler.. peygambere habibi allahin sevgilisi derler.. allahdan baskasinin adini anmamalari gerekirken namazlarinda ettehiyat okurlar.. allahin kitabina KUMA ge´tirip onlarca hadis kitablarini sirk yapmak icin kullanirlar.. kullandiklari hukuk ve seriat yahudi..yani israiliyat kaynaklidir.. daha buraya sayabilecegim yüzlerce müsriklik.-.. zaten kurannin enam suresinde bu müsriklerin durumu cok iyi anlatilir.. 22 Gün olur, onları bir araya toplayıp haşrederiz. Sonra, şirke batanlara sorarız: "Nerededir o bir şey zannedip durduğunuz ortaklarınız?" 23 Sonunda şunu söylemekten başka bahaneleri kalmaz: "Rabbimiz Allah"a yemin olsun ki, biz, ortak koşanlar değildik." yani ne anliyoruz bundan...MÜSRik hic bir zaman kendi müsrikligini kabul etmez ..soft amüslümanlik yapar ama halbuki bogazina kadar sirke girmistir.. allah sorgu sual gününde bunlara sordugu zaman bile bunlar sirke girdikleri inkar edicekler..bu ayetler bize bunu aciliyor... also müsrik arakdaslar cabuk tövbe edin kurana dönün .... |
|
|||
|
|||
![]() aptal kafasiz herif...
kuranda allah size sah damarindan daha yakindir derken...sen alahin karisina pijamali cikmissin ciplak cikimissin basina türban örtmüsssün veya takim elbiseli kravat cikmissin ne farkeder dangalak mantiksiz piskopat... yani o yüce güc seni ciplak göremiyprmu ? elbise giyinme insanlar arasindaki sosyal birseydir..taciz ve rahatsoz etmemek icindir..böyle softa seyler allahi ilgilnedireceginimi saniyorsun.. OGLUM SEN NAMAZ Mi kiliyorsun..YOKSA SHOW mu yapiyorsun ? arablarin gündüz kiyafeti zaten pijama gibiymis zaten..kafasiz dingil. kafani baska seylerre yorsana..showcu münafik....... |
|
|||
|
|||
![]() seriattan ne haberin olucakki...
sen sadece namaz kiliyorum namaz kilyiorum diye burda show yap..dangalajk softa... |
|
|||
|
|||
![]() sirk yapana siz müsriksiniz siz aptalsiniz hocalarin kucagindan inmeyenlere afeerin hocanin sakalini göbeginize sürün demek küfürmü ? ben sana ne zaman küfür ettim ?
yani basörtülüler üstden kapali alttan kirmizi tanga giyorlarsa bu küfür olmuyormu ? ben bu putperestler gibi kibar minbar olup ikide bir NAMAZ kiliyorum bakin ben NAMAZ kiliyorum diye show yapmam.. bunlar tapmayi cok severler..yani bana bile taparlar.. benim icnse sadeece FAKT gecerli.. arab binbirgece masallariyla bedevvi fantasisiyle din olmaz... bunlari bunlara söyledikmi küfürm+ü etmis oluyoruz ? sapikmisiniz siz ? önce buraya takilan basörtülü pamukesra tek1 coach gibi azginlari susturun bence...bunlar hem yobaz hem azgin hem showcu softa insanlar... enis inde alevilre karsi cok önyyargisi var... alevileri tanisa sünniligin daha cok kurana uzak oldugu8nu anlardi... |
|
||||
|
||||
![]() icerik olarak dediklerine büyük oranda katiliyorum..
|
|
|||
|
|||
![]() o yüzden bunlar medeniyetten kültürden karizmadan anlamazlar..sertlik v ehasinlik bunlarin dilidir..
bunlarin ruhban sinifi yüzyillardir olusmustur.. günümüzde mesela bir kuran tefsiri yaparlar 500 euroya satarlar..sanki kuran babalarinin mali...düsüncleride bulunmaz hint kumasi..dünya hayatinida cok severler bu ruhbanlar.. hadi kurani birakalim.. sertlik ve hasinlikle dayatma ile dislama ile adeta allah adina konusmak ile dötten uydurmasyon hadisler esliginde ..din üzerinden ne kadar para kazanan haci hoca tayfasi var biliyormusun ? bunlarin dini imani maddiyat manevyat ise show....bunlar kosa kosa camilerde mevlüdlerde ILk safhayi kapip kendini gösteruirler bir taraftanda ossuran seytan hadislerinden bahsederler.. ama biri cikip lan bu seytanin götü varmikki ossuruyor dediginde hemen kafir oluyor nedense hehehhehe |
|
||||
|
||||
![]() kendi yazilarini gözden gecir Elaziz kisisel küfür bile ediyorsun. Agzindan cikanini ertesi günü unutuyorsun galiba sen !
|
|
||||
|
||||
![]() müslümanim diyen herkesi kabul görmen gerek. Sirk ettigini görsen bile. Bu böyledir.
|
|
|||
|
|||
![]() Mein Gott, dein Gott, sein Gott yoksa bizim Allah miydi,
län Dürzüler beyin ücrelerini calistirin kimin allahi ? Her bir seyin baslanisi ve bitisi (sonu) varsa, Din nerede Baslar ve nerede Biter? Müslüman gardaslar bilmek istiyorsaniz etli butlu kiz lazim 7 tanecik olsun ![]() |