| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Önceden burda Rhizome yazardi, bilmem chocoo, Henry Miller vesaire. Aslinda vaybee'de cok gülünc vakit gecirdim.
.. Birde adi gibi güzel cigdemm vardi üc m'li mi dört m'li mi... Ve daha da baskalari vardi. Hem kontes hem köylü kiziydi. hem güzel ve hemde zeki idi. Belki en zeki oydu burda ama zekasi kadar da sacmalamayi, girgir etmeyi ve bazilariyla alay edip gülmeyi severdi.. Bende onun bu huyunu severdim ![]() Daha da önce Almanya'da Time gazetesinde yazarlik yapan bir periodik bir sevgilim demeyim icinde sevgi kelimesi var, kacamak mi deyim, Lückenbüsserin während der Suche nach der richtigen mi deyim, vardi. Hani Almanlarin bir degimi var ya "offene Beziehungen" öyle bir seydi. Aslinda öyledi. Öyledi yani. Evet öyle :-D Vaybee cidden eski sihirini yitidirdi Bana "vey bee" sitesini biliyormusun diye sormustu ve kendinin orda üye oldugunu görmüstüm. Henry Miller'nin ona iltifatlarini görünce, artik bu kadarina da pes dogrusu demistim ![]() ![]() ![]() Geändert von Der_Levantiner (09.02.2012 um 10:04 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Iyi aksamlar fos,
Hayir Incel Memed yasar Kemal'nin romanlarindaki kahramanidir. Ancak insanlar Ince Memed'i o kadar benimsemisler gercek oldugunu sanmaktarlarmis. Bunu Yasar Kemal'nin reportajinda okumustum.. Son okudum kitaplardan, roman türünden, birisi idi. Memed mein Falke. Ince Memed'in almancisi.. Tavsiye ederim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Lev, die Rhizome war doch schon vor 10 Jahren aktiv.
Ich war sogar mal in München bei einem Treffen vor 10 Jahren. Dann wurde die Seite kostenpflichtig. Da bin ausgestiegen. Aber es war schon eine gute Seite. Mittlerweile sind die Türken wahscheinlich integriert und haben keine Lust mehr andere Türken kennenzulernen. Oder was weiss ich? ;-) Ich mein man soll von den Leuten nicht zu viel erwarten, ausser vielleicht gutem Sex. ;-) |
|
||||
|
||||
![]() Ja, da ist schon ein Quentchen Wahrheit dran!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() O birazda senin elinde. Konusan ve tartisan, sirf tüketen degil üreten bir nesilden bende yanayim. Bunun yolu kaliteli egitimden gecer... Türkiye'de basta Imam-Hatipler olmak üzere bütün egitim sistemleri ezbere ögretmekten gecer. Almanya'da fikir üretmeyi, tezler olusuturup o tezleri kanitlamakla olur...
Bende o konuda seninle hem fikirim Jaguar! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Demesi kolay bir de bana sor. Sen hic kisin Ankara trafigine takildin mi? Sonra bir kac isler icin beyin yagi erittikten sonra. Adamin cani cikiyor... Das ist zwar nicht der Schlaf des Gerechten, aber das Ausruhen des Gerechten
![]() Ankara'ya geldiginde sana bir Kalecik karasi aciyim. O adama yarar. Türkiye'nin en kaliteli sarabi odur! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Ben simdi kaciyorum dostum, sana da güzel istirahatlar dilyorum. Biliyorsun burasi bir saat önden gidiyor ![]() |