| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Sure ve Ayet rica edeyim....
Kabul sabaha kadar sohbet... |
|
||||
|
||||
![]() Yeter be.. bu ne be ???
Biktim artik bee, yaziklar olsun !!! Ich will auch kein ja dogru söylüyon höören, was soll das ganze hier??? Lütfen ich kann das nicht mehr sehen ... lüzümsüz cümleler kurarak birseyleri degisterecekmisniz mi ??? Akillanin lütfen hört asuf euch beide gegenseitig fertig zu machen dabei wisst ihr gar nicht mal das ihr beide vieles habt das euch verbindet also bitirin bu cock oyuncagi!!! Selamlar ve hayirli Aksamlar... FATIH |
|
||||
|
||||
![]() müslüman olman icin bas örtü takman gerekmiyor ama Kurani Kerimin her ayetini kabul etmen gerekiyor. Modern Hocalarin kiliflarini burada bize sunma. Onlarin nefsani düsüncelerini bize satma. Bez parcasi dedigin sey kuranda mevcudtur. Onu takmayabilir bir kadin. Müslümandir hala ama onu inkar edenlerin vay haline.
|
|
|||
|
|||
![]() Bende bas örtüsü olayayini misallerle güzel verdim zannediyorum.....
Illa anlasacagiz diye bir gayde yok.... Önemli olan Üniversiteler ve Diyanet günüpn birinde anlasirlarda hepimiz rahata kavusuruz.... |
|
||||
|
||||
![]() Baslatan Elazizdir ve Eniskayada ona destek oldu.
|
|
||||
|
||||
![]() Ünüversiteli alimler dediklerin Y.N.Öztürk sihniyettense yanldik yani !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Mealine inan yeter...... sende onu kabul etmiyorsun bende senin Mealini....
Binbir cesit Türkce Mealler var.... Ne dersin simdi..... görüyorsun bu isler kisisel olaylar degil. Kuran kisisel kitap degildir, bazi Ayetler insanin arzularina ters gelebilir..... Aciklamalar herkesi baglayici olmali... benim senin degil... Diyanetin ve Proflarin |
|
||||
|
||||
![]() taktin kardesim su tessetüre sen o tevsiri oku bidaha istersen buraya yazayim okumadiysan. Nereden dogru geliyorum Tessetüre anlarsin. Anlamadigini bir kabul etsen. Nerde.
Tevsiri arabca daki anlamlarini aciyor onu oku. Kuranin gercegi arabcadir. Ona uymamiz gerek sunun bunun sosyete Hocanin mealine degil. |
|
|||
|
|||
![]() Kuranda yok....!!!
Modern Üniversiteli Hocalar yok diyor.... Sende diyorsunki eski muhafazakar Hocalar var diyor...... Arkadasim bu is cözülmez...... |
|
||||
|
||||
![]() Ben eski muhafezekar hocalardan bahsetmiyorum. Hayrettin karaman eski hocami onun degerindeki hocalari nasil kücümsersin !
|