| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yani Kuranin ta kendisimidir yokasa cagdas tefsirimidir..... Kuranin nesidirki... 1400 yil ayakta kalabilsin?????
Su anda bile Kuranda murtabik olamiyoruzda. Peygamberin ölümünden 300 yil sonra yazilan bir Hikayeyemi inanmami bekliyorsun...... o zaman cok beklersin |
|
||||
|
||||
![]() yorulacaksin tabiiki yoksa bir yere varamazsin modern hocalarin pesinden kosmaya benzemez bu is.
|
|
||||
|
||||
![]() O ahlaksizlariyla bizi schachta tutuyordu sende arka planda bizi matt yapmaya calisiyordun. Tel acta gelsin dostun
![]() |
|
|||
|
|||
![]() inis sebepleri ve onunla beraber verdigi ögütlerdir bizim ilacimiz...
Tarih yazdiysam yanlis yazdim, zaten bugün yaza yaza öldüm bittim..... 4 saattir ayni seyleri yazip duruyorum..... Kuran dedigim zaman bazilarinin atalarinin dinine küfretmis gibi oluyorum.... illa Hadis Sünnet Mezhep.... laga luga .... anla iste... Verdigin tavsiyeye uyup daha cevap yazmayacagim, kendileri arastirip bulsunlar, bu daha hayirlidir onlar icin |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sendemi saygisizliga basladin cikar yolu bulamayinca. Ben en az senin kadar hassasim kuran konusunda efendi. Sözlerine dikkat et !!! Yoruldummu Elazizin karakterinemi donmeye basliyorsun ??
|
|
||||
|
||||
![]() git de konyada icki tüketimini gör... sen uzayda yasiyon herhalde..
icki icince ne oluyorki sen bana onu söyle?? sen icince sapitiyonmu yoksa?? |
|
|||
|
|||
![]() tekrarlamaktan biktim, ben hap ayni seyleri söylüyorum.... baska bir sey söylemiyorumki....
Kurandir baglayici olan, Hadis, Sünnet, Tesettür, Mezhep falan degil |
|
||||
|
||||
![]() Ben demin Hadislerdenmi bahsettim iki ayetin tevsirinden bahsettim konuyu baska yöne dogru cevirmeye baslama. Hadisleri kabul etmorsun anladik ama bu ayetleri niye görmemis gibi yapiyorsun onu anlamadim. Kacamak yapiyorsun gibime geliyor bana !!
|
|
||||
|
||||
![]() eger günümüz modern tolumunu arap-bedevi dönemine geri götürme sevdasina düserse tabii hristiyanlik hosgörü dini diye gecer..bunda sasiracak bir sey yok bence..
|