| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Bunlari ben söylemiyorum, Kuran söylüyor...
|
|
||||
|
||||
![]() simdi vahiy yoluyla indiginedemi inanmiyorsun???
|
|
||||
|
||||
![]() ama sen allahin verdigi akli günümüz gerceklerini gözönüne alarak kullanmiyosun..
ama sana iyi de bir haberim var: yine fujitsu ya göre daha sagliklisin..o tümden örümcek kafali :-) |
|
|||
|
|||
![]() olabilir, birde sen bunlari... Üniversitelere sor bak bakalim onlar de diyorlar.... sasiracaksin eminim...
Ben Kuran uzmani degilim, demek degildirki, asil nedeni ve cercevesini anlamiyorum... detaylar uzman isidir... bizlerin degil |
|
|||
|
|||
![]() Detayi Uzmanlik ister... Prof. degiliz.
Bildigin gibi Kuran en güzel Kuran ayetleriyle cözülür..... Sen cözdüysen acikla bana aydinlat beni.... Neden kadinlarin basi örtmesi gerkiyorda, erkelerin degil. Bildigimiz gibi Kuran bos yere kural cikarmaz.... hadi buna bir cevap Kadinlarin gögüs ve Popolarinin mutlak örtünmesi gerektigni sana önceki yazilarimda aciklamistik, erotik bir durum..... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Baglayici tek sey Kurandir.
1400 yil sadece Kuran aykta kalabilir, Hadis Sünnet falan bunlar 1400 yil icinde kaybolmus gitmislerdir, Allah onlari Rahmet eylesin, hic bir gercekcilikleri, inandiriciliklari kalmamistir... bizleri sade ve sade Kuran baglar... Haci Hoca lakirdisi degil..... Ama ayni seyleri yaza yaza yoruldum gayri.... |
|
||||
|
||||
![]() bir dilde yazilmis kocum ... kurandaki yaziyi anlamak icin Prof. mpf olmana gerek!!!
|