| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR KARŞILAŞMASINDA GÖSTERDİĞİ YÖNETİMLE BÜYÜK TEPKİ ALAN CEM PAPİLA"NIN BEŞİKTAŞ ZONGULDAK DERNEĞİ"NE ÜYE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. ZONGULDAK BÖLGESİ HAKEMİ OLAN AVUKAT CEM PAPİLA"NIN A KLASMANINA ÇIKANA KADAR BEŞİKTAŞ ZONFULDAK DERNEĞİ"NİN AKTİF ÜYELERİNDEN BİRİ OLARAK GÖREV YAPTIĞI BELİRTİLDİ. HAKEM CAMİASINDA PAPİLA"NIN BEŞİKTAŞLI OLARAK BİLİNDİĞİ VE BU İMAJI SİLMEK İÇİN MAÇA DAMGA VURAN İSİM OLDUĞU İDDİA EDİLDİ. GELİŞMELER BJKHABER.NET"TE.
|
|
|||
|
|||
![]() Bundesliga"da Werder Bremen"de futbol hayatını sürdüren Milli futbolcularımızdan Ümit Davala takımıyla olan sözleşmesini 2006 yılına kadar uzattı.. Inter"den Bremen"e kiralık gelen futbolcunun sözleşmesinin kulüp tarfından ek bir para ödenerek fesh edildiği belirtildi..
[27/01/2004-12:51] Milli futbolcu Ümit Davala, Almanya Birinci Ligi takımlarından SV Werder Bremen ile olan sözleşmesini 2006 yılına dek uzattı. SV Werder Bremen Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Ümit Davala ile yapılan sözleşmede, sürenin 1 yıl uzatılabilmesi seçeneğinin de yer aldı. Sözleşmenin uzatılmasından önce, Davala"nın geldiği FC Inter ile SV Werder Bremen arasındaki mevcut sözleşmenin de, SV Werder Bremen Kulübü tarafından ek bir para ödenmeden feshedildiği bildirildi. Davala, sezon başında FC Inter tarafından SV Werder Bremen"e kiralanmıştı. Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() Fenerbahçe, Beşiktaş"la arasındaki puan farkı 5"e inip, şampiyonlukta yeniden iddialı konuma gelince transfer taarruzuna geçti.. Sarı-Lacivertliler, Arjantinli yıldız ile geri dönmesi için büyük ölçüde anlaşma sağladı...
[27/01/2004-10:00] Uzlaşma için taviz Ortega, Fenerbahçe"ye dönüyor. Değişen şartlar karşısında her iki taraf da isteklerinde taviz verince Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe yolu açıldı. Beşiktaş"ın Samsunspor"a yenilmesi ile Fenerbahçe"nin şampiyonluk için iddiasını artırması üzerine Sarı-Lacivertli yönetimde takıma takviye gündeme geldi. Taraftar istiyor Adayları gözden geçiren Fenerbahçeli yöneticiler, "Bizim futbolcumuz. Taraftarın sevgilisi. Tribünler de geri gelmesini istiyor" diyerek Ortega ismi üzerinde uzlaştı. FIFA"nın verdiği 11 milyon dolarlık ceza nedeniyle hiçbir kulübe gidemeyen ve 1 yıldır futbol oynayamayan Ortega da dönmek istediğini söyledi. 1.750"de anlaştılar Ortega daha önce Fenerbahçe"den bir yıl için 2 milyon dolar istiyor, Fenerbahçe de bu rakamı kabul etmeyip 1 milyon dolar veriyordu. Son yapılan pazarlıkların ardından iki taraf da tekliflerini yeniledi ve yıllık 1 milyon 750 bin dolarda uzlaşma sağlandı. Hafta sonuna kadar Türkiye"ye gelmesi beklenen Ortega, önümüzdeki 6 ay içinse 850 bin dolar alacak. 6 ay sonra tekrar BU sezonun sonunda taraflar bir kez daha masaya oturacak. Avukatların yürüttüğü görüşmede Ortega"nın temsilcileri Arjantinli yıldız sezon sonunda ayrılırsa 11 milyon dolarlık cezasının yerine 4 milyon dolar, 2 yıl sonra ayrılırsa 2 milyon dolar ödemeyi ve 3 yıl sonra ayrılırsa da bedelsiz gitmesini teklif ettiler. Pürüzler konusunda görüşmeler sürüyor. Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() "İmparator" dediler, "Hayır, ben işçiyim" karşılığını verdi.. Mütevazı kimliği ve örenk aile yaşantısıyla spor kamu oyunda büyük sempati toplayan Mircea Lucescu, canlı yayında argo sözler kullanarak herkesi şaşkına çevirdi...
[27/01/2004-09:45] O böyle sevilmişti... ‘İmparator’ dediler, ‘Hayır, ben işçiyim’ karşılığını verdi. Kocaelispor maçında 5-0 önde olan takımı akın akın rakibin üstüne gitmeye devam ederken ‘Durun’ dedi. Açıklaması kısa ve netti: “Zaten zor bir dönemdeler. Bir de bizim yüzümüzden zorluk yaşamasınlar...” Ne Galatasaray ne de Beşiktaş’ın başındayken, kazandığı hiçbir şampiyonluğun ardından abartılı sevinmedi, sebep olarak yarıştaki rakiplerinin incilebileceğini gösterdi. Mütevazı ve efendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin gönlünü fethetti. Ancak... "B..tan bir hakemsin" Samsun maçı sonrası Star televizyonunda katıldığı canlı yayında sarfettiği sözler tüm sevenlerini şok etti... Spiker’in tercüme etmekten bile utandığı o demeçler aynen şöyleydi: “Ahmet Çakar ortalığı karıştırmak için para alıyor. Ne kadar b..tan (ağır bir argo sözcük olan ‘cazzo’ kelimesini kullanıyor) bir hakem olduğun anlaşıldı. (Pancu ve İlhan’ın kırmızı kartları üzerine yaptığı yorumun ardından...) İnsanlara saygı göstermeyi öğren. Bana hakaret ediyorsun. Bana aptal diyorsun. Oysa sadece ilk kart doğru...” "Romanya’ya dönüyor" iddiaları Ve devam ediyor Mircea Lucescu: “Bu olay Avrupa’da bir utanç olarak görülecek. Beşiktaş’ın arayı açmaması için çalışıyorlar. Beni ve Beşiktaş’ı aşağılamaya devam etsin. Bunu çok iyi yapıyor...” Öte yandan Romanya’da futbol kulislerinde dolaşan bir dedikodu da Beşiktaş’ın gündemine bomba gibi düştü. Çünkü Samsun maçı sonrası, “İstifa edip bu ülkeden ayrılmayı bile düşünüyorum” diyen kurt hocanın, gelecek sezon başından itibaren Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü olarak görev yapacağı ileri sürüldü. Federasyon "ihbar" bekliyor Hakem Cem Papila’nın, maç içinde sık sık sahaya giren Lucescu’yu da tribüne göndermeyi düşündüğü, ancak olayların daha da büyümesini engellemek için geri adım attığı öğrenildi. Bu arada Futbol Federasyonu’nun Rumen hoca için ‘ihbar’ beklediği bildirildi. 90 dakika sonrası, “İstifa edip bu ülkeden gitmek istiyorum” şeklindeki sözleri büyük tepki alan Luce’nin bu demeç nedeniyle ceza alıp almayacağına federasyon hukuk kurulu karar verecek. Ancak üst düzey bir yetkili, federasyonun harekete geçmesi için bu konuda ihbar ya da şikayet yapılmasının şart olduğunu ifade etti. Kaynak: Fanatik |
|
|||
|
|||
![]() ediyorlar ya
![]() Das sah man immer dann, wenn die Reden der deutschen Trainer übersetzt wurden. Naja, wie dem auch sei....wie sagt man so schön: WAS MICH NICHT UMBRINGT, MACHT MICH NUR STÄRKER! Besiktas takim olarak herkese cevabini verecektir. Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() nun ist besiktas ganz wach und wir die meisterschaft ohne probleme holen...
|
|
|||
|
|||
![]() orasi ciddi haber yazar.. ben sadece onlarin yazdiklarina inanirim ciddiyen
|
|
|||
|
|||
![]() SAMSUNSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEYEN BEŞİKTAŞ"IN İKİNCİ KAPTANI OLAYLARLA İLGİLİ KONUŞTU:
Ahmet Yıldırım’a çıkartılan kırmızı kartın çok ağır olduğunu ifade eden süper solak, “Diğerleri için yorum yapmayacağım. Maalesef hakem art niyetli ve tahrik etmek için sahaya çıkmıştı. Bizim biraz daha akıllı ve profesyonelce davranıp, tahriklere kapılmamamız gerekirdi” dedi. Şampiyonluğun en güçlü adayının yine de Beşiktaş olduğunu kaydeden Sergen sözlerini şöyle bitirdi: Önce kendimize bakmalıyız. Suç bizde de var. Bu maçtan geleceğe dönük çıkarılacak müthiş dersler var. Her takım yenilebilir. Geçen sene de yenildik, ama sonuçta yine biz şampiyon olduk. Hala beş puan öndeyiz ve rakiplerimiz de iyi değil. Paniğe gerek yok. Bu maç bizi şampiyonluğa daha çok motive edecek. Şampiyonluğu elimizden kimse alamaz. Kaynak: bjkhaber.com |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|