| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() diese Mail gekriegt
![]() Von: sar@mof.gov.il Betreff: Na, überrascht?! Ich habs dir doch gesagt, irgendwann schaffe ich es deine Passwörter rauszubekommen!!! |
|
||||
|
||||
![]() daha da kötü
![]() ![]() herifi hatirlamadim ya, en kötü taraf aslinda o *lol* später fiel mir das dann ein, Schwimmbad da öpüsmüstük, sonra hemen sutladim ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() havuzda bir öpücük eski sevgililer listesine girmeyi hakettirmez...olsa olsa hani ne derler...arka kapinin dis kildi veya seyini seyetigimin seyi..iyice sacmaladim be
![]() yani bir öpücükten sonra sutlanan sevgiliye dulum dahil her cevabi verebilirsin cekinmeden! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() cok heyecanlandi zavalli ya
![]() Okeeeee sende haklisin, sevgili demicem, manitalardan birisi iste hehehehe |
|
||||
|
||||
![]() "gidersen yikilir bu kent.
"kuslar da gider" diye baslayan siirler okuyan biri idiyse o zaman dilsiz de kalirsin,dizlerin de tasimaz olur seni.. |
|
||||
|
||||
![]() ve bir kez sevdinmi bir daha kolay kolay tekrar baskasini sevemezsin
baskalarina kapi kapanir |
|
||||
|
||||
![]() deli gibi kirmizi boyalama
HAHAHAHAAA |
|
||||
|
||||
![]() kusurlu hareketten birini yaptigi icin oyun disina atilmis bir oyuncu..
-yada ask bahcenden hafifce esivermis ama bahcendeki visneleri hafifce sallamaktan baska bir ise yaramamis ciliz bir rüzgar.. hehehe |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Evli erkeðin evrimi
6. hafta: Seni seviyorum 6. ay: Tabii ki, seni seviyorum 6. yýl: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 6. hafta: Aþkým, ben geldim 6. ay: Selam! 6. yýl: Annen ne yemek yapmýþ? 6. hafta: Zahmet etme, ben açarým 6. ay: Ben açayým mý kapýyý? 6. yýl: Yahu þu kapýya baksanýza! 6. hafta: Sevgilim, Ayþe telefonda 6. ay: Seni arýyorlar 6. yýl: Telefoooon! 6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmiþsin 6. ay: Senin anan da cins ha 6. yýl: Ulan tam da anana çekmiþsin 6. hafta: Bu yaz seni Venedik"e götüreceðim 6. ay: Tatilde Ankara"ya gitsek ne olur? 6. yýl: Niye, evin suyu mu çýktý? 6. hafta: Bu yüzüðü inþallah seversin 6. ay: Resim çerçevesi aldým, her zaman lazým 6. yýl: Þu parayla kendine bir þey al 6. hafta: Hangi filmi görmek istersin? 6. ay: Evita"ya gidelim mi? 6. yýl: Evita"yý gör, ben çok beðendim 6. hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. ay: Dikkat etsene yahu! 6. yýl: Amma da sakarsýn be kadýn! 6. hafta: Ben pek bu fikirde deðilim 6. ay: Bu konuda yanlýþ düþünüyorsun 6. yýl: Saçma sapan konuþma, Alla"sen 6. hafta: Yaptýðýn yemeklere de bayýlýyorum 6. ay: Bu akþam ne yiyoruz? 6. yýl: Gene mi makarna! 6. hafta: Bir þey içer misin? 6. ay: Bir Martini içerim 6. yýl: Gene buz koymayý unutmuþsun 6. hafta: Bu elbise sana çok yakýþmýþ 6. ay: Bir elbise daha mý aldýn? 6. yýl: Kaç para verdin buna? 6. hafta: Özür dileyecek bir þey yapmadýn ki 6. ay: Biraz dikkat etsene be kýzým 6. yýl: Hay senin eline... |