| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Allah'im ya, gene Erdal diye basladi
![]() manbee, du bist von allen AKP'lern mit Abstand der zäheste! Und dich vorzuführen ist auch ein Teil meiner politisschen Überzeugung ![]() Eben manbee je nachdem wo man sich befindet, kann der Zeitpunkt des Fastenbrechens variieren. Und wenn man behauptet in Ankara zu sein und man nur noch 15 Minute hätte, aber in Ankara der tatsächliche Zeitpunkt bis zum Fastenbrechen noch noch fast 1 1/2 Stunden Zeit waren, dann hat man schlicht die Unwahrheit gesagt oder nicht? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ramazanda ben ankaradayim demedim. olsamda seferi olarak oructa tutmazdim ve neticede iftar etmezdim. söyledigin yalanlar bile düzgün olmuyor. hoffentlich gelingt es dir mal irgendwann mich blosszustellen. aber bis jetzt stellst du dich selber bloss, deshalb bedarf es keinem zutun meinerseits. |
|
||||
|
||||
![]() Olmayan ve yapýlmamýþ þeyleri tekrarlamasan? Ayný delikli teneke gibi kafana girmiyor 😵
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
utanmak yetmiyor özür dileyeceksin. ben cogu seyi hosgörüyle karsilarim ama konu cocuk olursa hosgörü bekleyemezsin. masum cocuklara hakaretinden dolayi özrünü bekliyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Suna bak ya, hem suclu hem güclü olmaya calisiyor! Ama senin yalanlarina ezan sahit manbee
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
böyle devam edersen seni kimse adam yerine koymaz. demedi deme. |
|
|||
|
|||
![]() manbee eine Lüge wird dadurch, dass man sie tausendmal wiederholt auch nicht wahrer.
Willst du jetzt allen ernstes behaupten, dass du nicht gesagt hättest du wärst nicht in Ankara? Und wer wollte mich denn in Panora besuchen kommen? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ben ankaradayken melih gökcek abimizede ugradim ve cayini ictim. bunu hava atmak icin söylemiyorum, sadece ramazan ayi olmadiginin ispati olarak söylüyorum. sen hangi aylarda oruc tuttugunu bilmiyorum ama ben ramazanda oruc tutarim. |
|
|||
|
|||
![]() Yalanin da bu kadari
![]() Yaw bu AKP'lilerin Allah birdir lafindan baska hic bir lafina inanmayacaksiniz! Dün AK dedigine bu gün KARA diyor! AT bakalim AT! Sanki kalede Volkan var ![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bak simdi söyle bir teklifte bulunuyorum sana. senin dediklerin dogru degilse ne olacagini (hani bir zamanlar diyordun) acikla bende sana yalanci oldugunu ispat edecegim. |