| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Während meiner Abwesendheit wird ´mich DocFanta vertreten;*p
|
|
|||
|
|||
![]() Es existiert ein Interesse an der generellen
Rezession der Applikation relativ primitiver Methoden komplimentär zur Favorisierung adäquater komplexer Algorithmen |
|
||||
|
||||
![]() den baska metrocu pek tanimiyom vallah..
|
|
||||
|
||||
![]() güzel Titel dimi hahahaha
yaou ama ismini degistirmen icin konsoloslukda ammada para ve cükü sayman lazim, burada nick degistirmeye benzemez ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() #deutsche firma#
*hallo..hier is kadir von der firmat z...ich hätte gerne 3 notebooks* *ihre kundennummer bitte* *182489* *danke... extended?* *ja bitte* *okay..wir schicken es noch heute raus* -bitti- _____________________________________ #türken" *selam, ben kadir...üc laptop ismarlicaktim* *waaayyy kadirrrr abiiii....nasilsin abiii??* *saol iyiyim..sen nasilsin tahsin??* *bende süperim abi ya...moral bomba bomba...coktan beri ugramadin...gel bi cayimizi falan ic* *insallah wakit oldumu gelirim tahsin..su laptoplari bi ayarlicanmi?* *ayarlamak ne kelime abi...dükkan senin..al hepsi senin olsun...hangi model istion?* *hani gecen angebot yapmistinizya...acerlerde* *abi ya...o acerler bi boka yaramaz..benim kuzen aldi...hic beyenmiyo..adam dogru dürüs bi chat bile edemiyo..* *neyse bana onlari yine yolla...* -click- 3´tage später *selam ben kadir..nan tahsin...acer dedik, dell yollamisin* *abi kusura bakma..yannis yollamisiz ... onlari geri yolla istersen...burdan yenisi cikar* 4 tage später *ulan tahsin..ben kadir laptoplar nerde??* *abi ya...acaip unutmusum..kusura bakma...hemen yolluyom* 3 tage später *ulan ipne ... gelecem yatircam seni masaya..laptoplar nerde??* *abi hemen elimde..simdi postaneye gidiyom* 3 tage später *ulan tahsin..laptoplar elindemi yapisti??* *abi ya..o laptoplar kalmadi* *ulen senin yapacagin ishe koyam..kalsin almiyom* |
|
||||
|
||||
![]() shubbbyyyymmm ..... hast dir jetzt die andere Hälfte verdient
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Populanten von transparenten Domizilen sollen
mit fester Materie keine transzendenten Bewegungen durchführen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() wir denn grillen??
sööööööyle güzelce bi kac pirzola cizzzzzzzz bizzzzzzzzz canim cekti yaaaaaaaaaa ![]() morgen gibbets wieder schönes Grillwetter ... yasasinnnnnnnnnnnnn |
|
|||
|
|||
![]() Opferlamm buldugumuzda;*p
|