| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ein Blick einer Frau oder Mannes aus.... die Lippen, das Lächel.... all diese dinge sind nicht erotisch oder sanft ??????
Ha ha, sogar weit aus mehr... nicht war... |
|
||||
|
||||
![]() weist du überhaupt was moslem bedeutet also die übersetzung....es bedeutet DER ERGEBENE
jeder der behauptet das er ein moslem ist muss sich allahs regeln unterwerfen er muss es machen FARZ wenn er es nicht tun ist er keiner ganz einfach ist das und die frauen die sich allah ergeben verhüllen sich und die die es nicht tun widersetzen sich gegen allahs regeln tjaaaaaa......... nur die wenigsten geben das zu nur wer an allah glaubt kommt nicht in den himmel er oder sie muss es beweisen z.b wie die frauen die sich verhüllen |
|
|||
|
|||
![]() ilave edilemez..... edilirse, bende yüzünü kapat derim... Iranlilar gibi.... o zaman kimse cevap veremez ve sadece bagirir duruki, ben bu hallere nieden düstüm, neden aklima bir cikar yol gelmiyor....
Gelmez tabi... cünkü bas örtüsü var dersen cikmaz sokaga girersin... ama eger ben öyle istiyorum ve ben öyle algiliyorum dersen, sana bir Allah kulu bir sey demez.... Sana sunuda söyliyeyim.... senin anladigin sekilde dpnyada rahatlik yoktur.... Kanunsuz bir toplum yasayamaz, zaten var olamaz.... önemli olan bu evrensel Kanunlar cercevesinde yasayip yasatabilmek |
|
|||
|
|||
![]() so einfach kannst du es dir nicht machen.
Seit stunden hat keiner von euch ein Vernüftiges Argument bringen können, der oder diue meine Aussagen wiederlegen könnte.... Der Kuran sagt einfach und deutlich.... örtünün.... nasilmi o zamanin ve ikliminn sartlarina göre ayarlanir... önemli olan... efendice örtünmek ve kimsenin dikkarini asiri sekilde cekmemektir..... siter basini bagla toka tak, veya basin acik ve Haarspreyli.... Alles dein problem nicht vom Kuran..... Hepimiz biraz süslenmeyi severiz.... erkekler kizlara begenilmek icin, kizlarda erkeklere begenilmek icin..... YALANMI..... O yüzden herkes nasilsa sende ayni giyinip kusanancaksin..... so einfach ist das... ve bu cercevede Kuranin ilahi kanunlarini koruyacaksin |
|
|||
|
|||
![]() Kuran örtünün demis.... kalk basina Erbakan bez parcasi tak dememis.....
Isteyen cuvalda takabilir.... isteyende toka takabilir..... sanki Allah senin saclarini görürse günah olurmus...???? lächel lächel.... Sen söyle bakalim... yüzmü daha erotiktir, yoksa saclarmi......????? Bilki Allah mantiksiz ve bos kanunlar vermez... hepsinin bir ön hikayesi vardir..... |
|
|||
|
|||
![]() o dedigin seyi nasil yapmayi düsünüyorsun!
also mal ganz ehrlich... ich hasse die dreckigen blicke von männern die mich anschauen... was ist daran schön? Tesettür bayani koruyan bir unsurdur, ve islamdaki kadina verilen degerini gösterir ki, islam kadini bir pirlantadan bile daha degerli görmemektedir. bir düsün elinde bir pirlantan olsa, onunla sokakta bakin bir pirlantam var diyerek mi gezersin yoksa saklarmisin, korurmusun? kadinda da böyledir... neyse dogru düzgün düsünebilseydim ve fazla vaktim olsaydi daha detayli bir sekilde ve akla uygun yanitlar verebilirdim belki... bu konuyla alakali görüslerim bitmistir! sorry... amacim kimseyi rencide etmek de degil, sürcü lisan eylediysem kusurumu hos görmenizi temenni ediyorum... Allah Ellerinizi birakmasin... Hayirli günler hepinize... Saygimla Yasemin |
|
|||
|
|||
![]() Yani sen simdi... hic bir erkegin pesine bakmadin hemi...... lächel lächel.....
Erkekleri begenmiyorsan bakislarinda rahatsiz oluyorsan nasil biriyle evlenip ömür sürebileceksin????? Hatta hatta nasil sohbet edip, adam veya hiyar oldugunu anlayacaksin..... ??????? Ich habe nichts gegen Kopftuch.... all meine Verwandten und meine Mutter tragen Kopftücher..... na und... aber ich habe gewaltig was dagegen, wenn mir jemanda sagt.... "Hey Mr. das steht im Kuran und ist sein befehl" Kuran gibt nur dioe Rahmkenbedingungen vor... und nicht die Mathematischen rechnenregel oder sonst was von Wissenschaft in Detail... zwar gibt es Andeutungen.... Deshalb, ist das befehl von kuran und allen andere Sahih Religionen das gleiche..... bedeckt euch.... und das angemessener maßen..... von mir aus auch mit Kopftuch..... mir ist das so egal... |
|
||||
|
||||
![]() Enis biraz kisisel olacak ama olsun nasil olsa ben dinsiz okulundan mezun oldum
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben herhangi bir dinsiz okulundan mezun olmadim..... Hiristiyanlar bile Allaha inaniyorlar, Yahudilerde....
Sen senin dininden olmayanlari dinsiz diye kast ediyorsun galiba... Oysa yüce Kurani Kerim Bakara 62 ve Maide 69 de... Allaha inanan ve Ahiret gününde dirilmeye inanan her kisi cennete gidecegini söylüyor.... Yani senin Musevilerinde, Hiristiyanlarinda ve eninde sonunda (yani cezasini cektikten) tüm insanlar Allahain Engin Rahmetine kavusacaklar. Kuranin zaten kendisi bir Rahmet olarak gelmistir ve insanligin kurtulusunu teblig ediyor..... Birde su var Din & Religion Forumunda, burde sizler gibi ileri geri ve küfürlü bir sekilde cavap vermez kimse.... bilmedi seye bilmiyorum derler.... Üstelik sizler küfürden baska bir sey getiremedinizki..... hadi benim yazilarimi ilme ve Kurana dayali bir csekilde cürütün... Ayetler gösterin tefsirler gösterin..... Ama nerde..... bana acimayin, bana yol gösterin bakalim, bende sizler gibi cehaletimi gidermis olurum.... lächel lächel PS: Gott alleine weiss, was für einen kommentar du jetzt geben wirst, aber ich kann es mir schon vorstellen.... |
|
|||
|
|||
![]() belki anlasilir bir yani olurdu... ama ...
son okudugum olay iyicene herseyi anlatiyor: tayyib beyin esi zorla türbanlandirilmis, günlerce aglamis, sonunda mecburen kabullenmek zorunda kalmis. haha!!!! nirde özgürlük???? nerde birey? kadini bir hayvan yerine koymaktan baska birsey degil: onun icin: yasasin atatürk. hergün daha da büyüyor böyle seyleri okuyunca. |