| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() cem beyin moralleri bozuk bugün herhalde....
sagi solu kizdirmiyo....birde foruma sarki postingi yaziyor.... alla alla....heute läuft alles schräg..hayirdir.... |
|
||||
|
||||
![]() man kann e s essen......aber es geht eher in richtungmars riegel...
yani mantilan pek alakasi yok...... muahahaahhahahahaa......sen yüzde yüz kayserilisindir... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ....aber Hauptsache Kamellen....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Öyle deli gibi esme basim dönüyor
Hasretini verme baharim yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyasimi verme gülümün yerine Ölüm ol da düs pesime ecel ol da al basimi Eriyor içim yaniyor giderek Yine de dayanamam sana ben Kimbilir kaç yil daha böyle canim yanacak Seninle olmak varya yeniden dogmak varya Kimbilir kaç yil daha sürgün çeker bu gönül Seninle olmak varya yeniden dogmak varya by Metin Özülkü bedarf keiner Worte als Bewertung ..... |
|
|||
|
|||
![]() Bal Gibi Biliyorsun
Sen aþk nedir bilmiyorsan Gönlüne sor söylesin Benim için çarpýyorsa kalbin benimlesin Ömür boyu bu hayatý paylaþalým seninle Diyemedim diyemedim sen gittin ellere Sensizlikten korkuyorum nerelerdesin sevgilim Sana hapsettim aþkýmý, haytýmý Bal gibi biliyorsun |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ... yine de insan alikoyamiyor kendini askin büyüsüne kapilmaktan. Hersey bir yerde bir bütün, aski acisiz düsünmek zor. Anlatabiliyorumdur herhalde.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ich dachte auch immer dass ich mich kontrollieren kann, aber hab leider erfahren dass es doch nicht geht...
|