| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bok herif önce okumasını öğren.
|
|
|||
|
|||
![]() Cevap filan vermedin ki ?..
Hanimis benim 21. yüzyilin aydinim ?.. Nerdeymis Onun Degerleri ?.. Hele Bir anlat ki Beraber Gülelim ![]() Ama Lütfen Demokrasi ile Baslama.. O Cok gerici bir sistem Taaa eski yunan a gidiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Demokrasi
![]() Yani Bu kadar Gericisiniz ?.. Muhahahahahahahaahahahahahaha 21. yüzyil diyorduk.. Ne yapti Bu yüzyil ?.. Yer cekimi yasasini filan mi Buldu ?.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Simdi Zengin olmakla mesgulüm
![]() Ama söz silah alirsamelime ilk önce senin Balkonun altinda Kutliyacagim bunu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() O Türkücü sahis Beni hic tanimadi..
Tanisaydi destur Isteyerek konusurdu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yazicioglu na
![]() O beni Cok iyi tanir.. Bir mail at ve selamimi söyle..Sana Kim oldugumu anlatsin. Haluk Kirci ya da sor.. Nasil Cay getirirmis Tokat ögrenci yurdunda.. Nasil Abdurrahman celebi olmus adam yoklugunda ?.. Anlatsin bir-bir ![]() Türkiye de Caycilar amaleler Türkü söyleyip meshur olmuyor.. Böyle Siyasi sakalar da var ![]() |
|
||||
|
||||
![]() her tarafın adam olsa ne yazar gerzek.
Ne bir dinci olduğu için utanç duyar, ne katil, ne de faşist. Evladım senin türlerini atom bombaları ile kazımak zorunda kaldılar, sizler sonradan türemiş bozuk döllerdensiniz. Yakında sizleride bitirirler. |
|
|||
|
|||
![]() Üc foruma birden yaziyorum..
Ve Zirva yazanlari Tam okumuyorum.. Her taraf zir cahil dolu ![]() Biraz atliyorum yazilanlari ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Insan haklari ve Halklarin kardesligi adina..
Ne o soy-moy ? Sen Kendi Halinde Misyonerlik yapan Muhterem bir Protestan Zangocusun.. Olur mu öyle Atom filan.. Onlar seni asar.. Sen Tütsünü salla gominyonunu yuuutt Isa yi bekle Sevgili Tanri ya Mum yak.. Hadi bakiiim.. He bir de Müttefikleri Hamd-u sena et.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ülen, mafya siz, pezevenklik siz, dolandırıcıklık siz, göt öpme, el öpme siz, dini kullanma siz. Avrupada meşhur katil silahşorünüzün fransada iltica istemesi sizden.
Ülen muhsin olsan, yada muhsin sen olsan ne bok olur dangalak herif, Hitlerin bile intihar etti. Sen ve senin gibiler Türk Nazileri sizler yok edilmeden o ülkeye asla huzur gelmez. Avrupanın huzurunuda kaçıran iki çevre var Dinciler ve Naziler. Sizlerden dünya tiksinti. Sadece kusma duygusu vermektesiniz. |