| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() her koyun kendi bacagindan asilirmis
kimsenin basina dururp dururken bir sey gelmez |
|
|||
|
|||
![]() benim sorularima cevap verin sonra cikin alevileride konuslaim
dikat ettiysen ben bursa hic alevi lafini agzima almadim konuyu saptirma yokmu delikanlica soruma cevap verebilecek biri..yoksa hepiniz dansöz asenanin akarabasimisiniz? yemiyormu cevap vermek |
|
|||
|
|||
![]() baska sorularla gelemyin
kivirmakta üzerinize yok bakiyorumda |
|
|||
|
|||
![]() sen iyi bilmelisin
|
|
|||
|
|||
![]() halen cevap alamadim..burada aylardir dürzü serefsizin biri islamiyete ve peygambere hakaretler yagdirirken seslerini cikartmayanlar, simdi ben bunlara karsi cikinca ne olduda birden sesini cikartmaa basladiniz..
cokmu zor cevap vermek..dansöz gibi kivirmadan, karsi sorular sormadan cevap verin bakalim atatürkcülügün arkasina saklanan sahte kemlaistler dine imana serefsizce haysiyetsizce saldiriken neredeydiniz meydan bos kalmayinca bos bos konusmaya basladiniz degilmi |
|
|||
|
|||
![]() Ey millet, Allah birdir, şanı büyüktür. Allah"ın selameti, sevgisi üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri Allah tarafından insanlara dini gerçekleri duyurmaya memur ve elçi seçilmiştir. Bunun temel esası, hepimizce bilinmektedir ki, Yüce Kuran"daki anlamı açık olan ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir. En mükemmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, gerçeğe tamamen uyuyor ve uygun düşüyor." (Atatürk"ün Söylev ve Demeçleri, cilt 2, S.93)
haydaaa..olurmu ya.. sen cik butün türbanlilar agerici yobaz diyerek hakaret et ama elestiriye geleme könnt austeilen aber net einstecken |
|
|||
|
|||
![]() madem sibel kekiliden sanane yapmis diyorsun ozaman kimin türban taktigindan sanane..sana giren cikan ne bu konuda?
|
|
|||
|
|||
![]() kim kime karisiyor?
üniveristeye türbanlilarmi girebiliyor yoksa türbansizlarmi cok basit soru hadic evapla bakalim |
|
|||
|
|||
![]() Angiriyor havyanlara denilir! TErbiyeni bozma güzelce tartisacaksan tartis milletle ama böyle seviyesiz imali laflar kullanma!
|
|
|||
|
|||
![]() Erkekce su gb ni acsanda millet düsündüklerini yazsa! DAmit du mal siehst was andere denken und wie alleine du mit deinen bescheuerten Gedanken bist!
|