| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Real Sociedad diye bagiran Bjk taraftarina ne tepkin var?
|
|
||||
|
||||
![]() ... Nihat´a edilen Küfür Ilk yarida olmasi Gerekki ben ikinci yaridan itibaren maca baktim, o Yüzden duymadim, Ama Nihat in ciktiginda Yuhlayip Islik calanlar beni Gercekten Üzdü, Sonucda oda Bi Türk Oda Türkiyeyi Temsil ediyor, herneyse!!!
Sunuda sura Belirtmek istiyorum, Emre Abimin Dediklerine Katiliyorum, Nihat´i övmelerine gerek yok, sunada atiliyorum, Dün Gece Real Sociedad´in aldigi Galibiyete Sevinenler ve sevinibde kicina kina yakanlara ben Serefsiz derim!!! Eger Bugün 2 Takimla Sampiyonlar Ligine Katiliyorsak Bunu Agacdan Armut Toplayarak degil Avrupada Puan Kazanarak Yapiyoruz, isterimki 3 takimla gidelim, ama belliki Türkiyeye Puan Getiripde 3 takimla gidecegimize 2 takimla gidip yenilgilerimize daha cok sevinenler var, helal olsun Sizlere Bugün BESIKTASa Cani Gönülden Basarilar Dilerim, 1 Puan bile Kazanc!!! Sonucda Hersey Türkiye Icin!!! Unutmadan, Avrupada Cogunlukla GALATASARAYli Oynuyor, Bu Futbolcular Türk Takimina Oynasada Oynamasada cogu kisiden küfür yiyor, Serefsizlik sadece GALATASARAYlilarda degil, Her takimda var, Yok Diye Kendini Bogaz Köprüsünden atsin!!! Selamlarla & Saygilarla Turkishboy17!!! |
|
||||
|
||||
![]() mesela besiktas veya fener türkiye liginde bir takima oynuyor....
seyirci futbolcuya küfür ediyor....aynisi degilmi??? onlarda türk degilmi??? beni konusdurmayin burda yaaaa |
|
||||
|
||||
![]() herkes türkiye liginde ana avrat düz geciyor futbolcularin, nihata küfür söylenmezmis.
o zaman hic bir taraftar hic bir oyuncuya küfür etmesin...herkes isini yapiyor. ama bunu gelde anlat!!! |
|
||||
|
||||
![]() valla helal olsun besiktasa, o kadar güzel akilli oynadilarki, alkislamak düser bize
![]() |
|
||||
|
||||
![]() o ispanyada türkiyeyi temsil ediyo,
das eine kannst du doch nicht mit dem andere vergleichen.... es war einfach falsch!!!! |
|
||||
|
||||
![]() aber hoffe das bjk auch weiter kommt, ein sieg reicht nicht...gegen prag müssen 4 punkte her. dann klappt es mit dem achtelfinale.
|
|
||||
|
||||
![]() türk türkdür des.
iyi yaa herkes sana küfür etsin, senin hosuna gidermi. hic kimse bir kisinin anasina veya karisana laf atmaya hakki yok. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|