| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() gözüküyor!
Hehhehehe Yigidin hakkini vermek lazim ;-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() Firank gitmezse 6assarayin yilin transferi olarak aciklanacak hehehehhehehehehhe
;-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() in der Türkei!
So habe ich es im Videotext gelesen! Glaub" bei DSF ... alle anderen haben es fast identisch als "Skandalspiel" bezeichnet. BU YORUM DEGIL! (zur info!) Al" |
|
||||
|
||||
![]() Fenerbahce - Rize macini hic önemsemese böyle olurmuydu ?
Ilk önce bir Antrenör/Teknik Direktör kendi takimini düsünür! Onun isi mi ? Yok ! Sakinca olsa haksizlik sözde olsa, o zaman Yönetim ve Menejer onunla ilgilenir! BJK nin kaderiyle kendisi oynadi! Galiba Milli Takima gidecek söylentileri dogru, Besiktastan ayrilma yolu ariyor. Zaten konustuklari yeterince Fenerbahce ilen Besiktaslilarin arasini acti! Eskiden varmiydi böyle birsey ? Yooo!! Tek Fenerbahce ilen 6assaray arasinda var! (ZEVKLEN kavga ediyoruz hehheheheheh) Al" |
|
||||
|
||||
![]() Hatirlarsaniz Washingtonu Fenerbahce yönetimi israrla geri almadi!
Isteseydi alip "oyna ulan ecelin gelmis" der oynatirdi! O zamanlar zaten muhtac idik golcüye! Ama 2 Milyon dolar bile bosa gitti! Yine oynatilmadi. Dün EuroNews"da gördüm, Macaristanli Fèhèr sahada kalp krizinden vefat etti. Dogrusu cok duygulandim ... Hala 24 yasinda idi ... Iyiki Washington"u oynatmadilar! Bir sahada ölseydi ne olurdu? Yönetimimiz hakli cikti! Ali |
|
||||
|
||||
![]() Ben macta artniye görmedim bence kartlarin hepside dogruydu, samsunun ilk golü ofsayd degildi ve golden öncede ikili mücadelede fauli yapan bence pancuydu.
BJK bu oyuncu yapisiyla aslinda her macta kirmizi kart görme tehlikesinde. Normal kadroya bakiyorum zago, ilhan, emre, ibrahim gibi bi sürü agressiv futbolcuyla dolu. dünkü macta olayi zago baslati takim arkadaslarida zagoya uyunca bu durum ortaya cikti. tabiki kenar yönetiminde sucu büyük ilk yari takimin üc kirmizi görmüs takimini uyarsana bence uyarmadi ve ayni agressivlik ikinci yaridada devam etti. Hakemin hatasi yokmuydu bence vardi her macta her hakem bi iki ufak hata yapar önemlii olan artniyet olmamasi ve bencede ortada bir ardniyet yoktu. bence bjk 8 puan farkin ve coktandir yenilmemelilerin getirdigi bir rihatliktan dolayi dün bu kadar perisan oldular yani kendi kendilerini yendiler. cok yazik sampiyon olmus bir takimda bu kadar amatör futbolcunun olmasi üzücü bir olay cünkü profesyonel futbolcular her maca final gözüyle bakar. |
|
||||
|
||||
![]() Panige kapildiklari icin!
Hatirliyorsan bizde 9 (!!!) puan öndeyken ilk yarida sampiyon olmamisdik ... bizde gercekten acaip rehavet vardi! Ama bak bizim jimnastikcilere ;-) en basta hic bir zaman sevmedigim Lucy"ye ... hemen panikledi! RIZE MACI !!! ;-) Ama üstlerine varma artik hehehhehe ;-) Fark 5"e indi ... ve Inönü"yü de daha ziyaret edecegiz ;-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() Schuld sind die ausserirdischen hehhehehehehhe ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() --------------------------------------------------------------------------------
Der ungarische Nationalspieler Miklos Feher ist am Sonntagabend im Alter von 24 Jahren verstorben. Feher war beim Spiel seines Klubs Benfica Lissabon bei Vitoria Guimarães (1:0) in der Nachspielzeit der zweiten Halbzeit zusammengebrochen. -------------------------------------------------------------------------------- Miklos Feher in seinem letzten Spiel am Sonntag in Guimarães.Er starb wenig später um 23.23 Uhr im Krankenhaus Señora de Oliveira de Guimaraes. Alle Versuche, den Schützling des neuen ungarischen Nationaltrainers Lothar Matthäus wiederzubeleben, scheiterten somit. Die Hintergründe des Todes sind vorerst unklar. Benficas Coach Jose Antonio Camacho, früher spanischer Nationaltrainer, hatte Feher in der 60. Minute für Joao Pereira eingewechselt. |