| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Istedigin platfomda
tüm roman dostlari topla gel yada defol karsimdan basit cahil kuyruk acin varsa git köprü altina, mutlaka muhatap bulursun.. biz insan ogullariyla yazismak istiyoruz.bundan sonra yazilarima tek söz yazarsan dünyanin en alcak mahlukusun.. simdi öyle olduguu isbat edersin |
|
||||
![]() Autor: 1insanOl
Datum: (29/09/2007 - 23:05) Forum: Religion & Glauben Wertung bisher: ausgewogen Ihre Wertung: Hodri meydan ! Istedigin platfomda tüm roman dostlari topla gel yada defol karsimdan basit cahil kuyruk acin varsa git köprü altina, mutlaka muhatap bulursun.. biz insan ogullariyla yazismak istiyoruz.bundan sonra yazilarima tek söz yazarsan dünyanin en alcak mahlukusun.. simdi öyle olduguu isbat edersin aferin devam et |
|
||||
![]() Yoksa sendemi bagnazliklari savunanlardansin!Aglanacak halinize gülersiniz:-)
Hadi varsa degerlerinizi savunun Biz Seriat sayesinde orta cagi yasamadik Dünyanin en medeni insanlari olarak Tüm Dünya insanligina ilim irfan aydinlik ögrettik Ortacag karanligini kapattirdik halen ortacag yasantisina özenti duyanlar tabidirki $eriata salya akitacaklar |
|
||||
![]() yazisini okumadim, neden kinayamimki roman karde$i? Yazdigi yazilarin hepsinin kaynagi belli ve kolay kolay batil inanclara ve söylentilere kanmayan birisi olarak gözlemledim...
Neyse bildiginden $asma ama azicik olsun yazdiklarinin kaynagini incele ve ele$tirici olmani tavsiye ederim. |