| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Kavram kargasasi yasiyoruz X
neden , nicin sevdigimizi/ sevildigimizi biliyor saniyoruz ideolojilerimiz, fay hatlarimiz var Vatan sevgisi ana baba yar sevgisi x coluk cocuk mal sevgilerimiz var hepimizin istisnasiz savgilimiz var.. iyi güzelde, sevgilimiz neyi sever biliyormuyuz?Kocaman bir ? Onlarin sevdiklerini onlar kadar seviyormuyuz? Soralim kendimize? Vatan neyi sever? Ana baba, evlat hanim, sevgili neyle sevgiyi bulur? mal mülk fikir neleri sever? nasil sevgiye gark olur? Düsünce babamiz, Fikrine saygi duydugumuz felyozofumuz Dünya ve ukbamizi tanzim eden Dinimiz Alemlari Yoktan var eden RABBIMIZ neyi sever?nasil sevgi dagitir sebilce? Sevgi bu, bir yilana bile kaptirabilir gönlünü diyecegimiz yok fakat; yilanin sevdigi zehiri sevmeyi göze alabiliyormuyuz? nice vatan ,din iman perver görürüz Mevlananin yunusun etrafinda dönenler cogunu sevgilisine isyan eder buluruz $eriati garra-yi duyunca ,ikimetre havaya sicrayanlar Cokca sevdigimizi iddia ederiz Onunla üc kitaya adalet dagitanlari x Hani $eriatin/adaletin kestigi parmak acimazdi Simdi aciyormus..x Ya maonun, ya lenin, yada bilmem hangi tagutun kucaginda derman arar olduk Bukadar güncel X yeter sevgilinin sevdigini seviyorsak ,sevdam var diyelim sözü Mevlanaya koyverelim "Ben, canim var oldukca Kur"an"in, hâdimiyim Hazret-i Muhammed"in kademinin türabiyim Kim bundan gayri bir sey naklederse (beklerse)benden Biline ki, o sözden de, söyleyenden de bizarim"(beriyim (M.C.R.M.9 |
|
|||
![]() Bu dangalakda gercekden kendini müslüman saniyor !? :-))
Ulan deve, madem sapka kanunlarina gicigin var, sende sarikla dolas ! Nede olsa müslümanlarin gelenek kafa örtüsü ! Bak ben TÜRK oldugum icin TÜRKLERE zorbalikla kabul ettirilmis islami ve arap törelerini red ediyorum ! Sende madem inadina, atalarina zorla vazgectirilmis, sarikla dolas ! Zaten müslüman olsaydin avrupada hiristiyanlarin memlektinde hiristiyan ve yahudilere hizmet etmezdin ! :-)) Ayrica, pantalonda giyme ! Salvarla dolas ! :-)) Sizin gibi MALLARI adam edeyim diye ugrasan ATATÜRKde kabahat ! Esseke ne kadarda seker tutsan, essek ot diye anirir ! Sizde essek gibisiniz ! Illaki medeniyetsiz, ilkel, yabani kalmak istiyoruz diye direniyorsunuz ! :-)) Avrupada hiristiyana yahudiye hizmet eden müslümanciklar sizi ! :-)) DINCI YOBAZ CAKALLAR ne allahin emirlerini, ne islamin 5 sartlarini, ne kuranin emirlerini yerine getiriyorlar ama essek gibi müslümanim diye aniriyorlar ! :-)) Sizi gidi hiristiyan yahudi usagi DINCI YOBAZ CAKALLAR sizi ! :-)) |
|
|||
![]() Siz neyi seversiniz !?
Euroyu ve lüksü !!!!! Euro ve Lüks icin allahin emirlerine hice sayarsiniz avrupada hiristiyanlara yahudilere hizmet edersiniz ! :-)) islamin sarti 5dir ama siz nedense islamin 5 sartindan birini bile yerine getiremezsiniz ! Yoksa hicbir gün zekat zamani gelince oturup ne kadar zekat verecegini hesapladinmi !? Ben bugüne kadar zekat miktarini hesaplayan tek bir müslüman görmedim ! Islerine geldigi icin herhangi bir haci hoca 50-100 euro dedigi icin o miktari öderler ! Iste bu DINCI YOBAZ CAKALLARDa müslüman olacakda ben görecegim ! :-)) |
|
||||
![]() Hicbir gercek Rizeli Put kemali sevmez
Sapka takmaz aslinda hicbir Gercek Türk onu sevmez Bizans kalintilari, Selanik,makedon, ispanya göcmenleri birde darvinin maymunlarindan baska yandasi yoktur..brde dikili putlari yakinda ilke ve inkilablarinida selanigin cöplügüne atacagiz |
|
|||
![]() Ne oldugunu baskalarina yamama ! :-))
Yazdiklarima dogru dürüst cevap yazamamis, cünki hayatinda zekat hesabi yapmamis DINCI YOBAZ CAKAL müslümancik ! :-)) allah kulu degil, euro kulu KAFIR seni ! :-)) |
|
|||
![]() Ne oldu, cokmu aci geldi ATATÜRKün getirdigi kilik kiyafet yasalarina göre geyinip kusandigini yüzüne vurmam !? :-))
Hadi, sarikla dolas, salvar giy ! Yok yok arap dinkardesleriniz entari giyiyor, sizde giyin ! :-)) Euro lüks kulu, hiristiyan yahudi usagi seni ! :-)) |