| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Geri kalan Altandir.... yillardir bir adim ileri gidemeyende o zaten...
Artik sagcilik solculuk bunlar Mazi oldu.... Umarim günün birinde tüm kelime kavgalari tamamiyle Politikadan uzaklasir... |
|
|||
![]() türkcede, bir cümle icerisinde ince sessiz harfleri kalin sessiz harflerin takip etmesi mümkün degildir.
lütfen bu imla kuralina dikkat ediniz. örnek: yapdim degil yaptim ucdum degil uctum gitdim degil gittim allahdan degil allahtan |
|
||||
![]() Bugün Cuma.
Yarından sonra... Babalar Günü. Dün, şehit düştü bir binbaşı daha. Murat Özyalçın. Baba. Bizimkileri korumak için, kendi evlatlarını koklayıp, bağrına basmış, sonra da, öylece bırakıp onları, gitmişti kahpe pusuların kol gezdiği karanlık dağlara... Utku, 4. Özge, 7. Ezgi, 12 yaşında. Babalar Günü"nde sarılabilecekleri, öpecek, şımartabilecek bir babaları yok şu anda... Ama, onları öz evlat gibi bağrına basacak "dünyanın en büyük ailesi" nin var olduğunu biliyorum. Adres... Serap Özyalçın, öğretmen. Malkara Lisesi, Gazibey Mahallesi, Kızılay Sokak, Malkara, Tekirdağ... Faks: 0282.427 62 88 e-posta: malkaralisesi@hotmail.com Yazın kardeşim... Duygularınızı anlatın... Yalnız olmadıklarını, acılarını paylaştığınızı, sizin eve de ateş düştüğünü, kahraman babalarının hakkını asla ödeyemeyeceğimizi bilsinler. Biz bir aile isek... Bu evlatlar bizim. Yazın. Yarbay Melih Gülova. Naz"ı 4 yaşında. Nazlanacak babacığı şehit. Adres... Asena Gülova, yardımcı doçent. Celal Bayar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Uncubozköy Kampüsü, Manisa... Faks: 0236.233 27 29 e-posta: iibf@bayar.edu.tr Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu. Eren, 12. Emre, 17 yaşında. Babalar Günü"nde... ÖSS"ye girecek Emre. Adres? Bir küçücük dua... Hem babasına, hem ona. YILMAZ ÖZDİL |
|
||||
![]() ..arkadaslari cidden anlamis degilim. Bilim red ederken ve okullarin bir kismindan bu teori kaldirilirken neden halen savunulmakta hic anlam verebilmis degilim..
Konu derin oldugu icin link ekliyorum.. <a href="redirect.jsp?url=http://www.populerbilgi.com/" target="_blank">http://www.populerbilgi.com/</a> |
|
|||
![]() Bende 21. yüzyilda hala dinim kültürüm diye kivranan SALAKLARI bir türlü anlayamiyorum ! :-))
Evrim teorisi, adi üstünde teori ! :-)) Din, inanc, adi üstünde ! :-)) Dogru dürüst bile yok ama tahmin ediyorlar ve onun icinde teoride kaliyor ! :-)) Inaniyorlar, yani tanri gibi bir varligin varligindan bilgileri yok ! peygamber diye gecinenlerin söylediklerine inaniyorlar ! Inanc ! :-)) Kime ne anlatiyorumki, yazdiklarimi anlayacak kisi varmi karsimda !? :-)) |
|
||||
![]() Grundgesetz Art.3.3
3) Niemand darf wegen seines Geschlechtes, seiner Abstammung, seiner Rasse, seiner SPRACHE !!, seiner Heimat und Herkunft, seines Glaubens, seiner religiösen oder politischen Anschauungen benachteiligt oder bevorzugt werden. Niemand darf wegen seiner Behinderung benachteiligt werden. Sprache ? die die du verboten hast ? hmmmmmmmmm |
|
||||
![]() bei mir wird weder jemand benachteiligt, noch bevorzugt. Klar, wenn sich ein Bewerber, der wg. mangelnden D Kenntnissen gar nicht erst berücksichtigt wird, zum Gericht geht, so kriegt er es durch, berücksichtigt zu werden. Aber den Job muss er nicht bekommen
![]() Aber für ein gutes Betriebsklima und einer qualitativ guten Arbeit muss man (Deutsch) Anweisungen verstehen können..... Bis jetzt (3 Monate schon her) hat sich niemand offiziell beschwert. Und die Einhaltung dieser Anweisung zu 100% ist auch noch nicht reibungslos. Aber es braucht Zeit. Alles Gewohnheiten. Ihre Muttersprache können alle zu Hause und außerhalb der Betriebsräumlichkeiten sprechen. So, wie ich auch. |
|
||||
![]() Notfalls reichen doch auch ein paar Handzeichen: Daumen nach oben, nach unten, Würgegriff am Hals ... etc.
Als Studentin habe ich mal 3 Monate bei Telefunken gearbeitet - da hat das reibungslos funktioniert. Verbale Kommunikation wird m. E. sowieso überbewertet. Am Fließband soll Törke schließlich parieren - nicht parlieren. |