| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Sorge dafür, das zu haben, was du liebst, oder du wirst gezwungen werden, das zu lieben, was du hast.
George Bernard Shaw |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ein Dompteur ist jemand, der im Raubtierkäfig vor den Menschen sicher ist.
George Bernard Shaw |
|
|||
|
|||
![]() "Sizin gibi gözü doymaz prenslerin, toprak ağalarının ve burjuvaların idaresi altında yaşamaktansa, Osmanlılar'ın idaresi fakirlere daha hayırlıdır."
Protestan Mezhebi'nin Kurucusu Martin Luther |
|
|||
|
|||
![]() Ben bir Osmanli olarak dogdum ama bir TÜRK olarak ölecegim
|
|
|||
|
|||
![]() "Başbakan'a dokunmak ibadettir diyenler; siz başbakan'ın dokunulmazlığını kaldırın, bizdeki ibadet aşkını o zaman görün."
Cerkesler direncli ve sert olurlarmis. Cerkes asilli Emine Ülker Tarhan hanimi kutluyorum. Eger Ankara belediye baskanligina oynarsa desteklenmesi gereken birisi olarak görüyorum kendisini.. |
|
||||
|
||||
![]() Emine Ülker Tarhan.
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() "Madem ki nur-u hakikat, imana muhtaç gönüllerde tesirini yapıyor; bir Said değil, bin Said fedâ olsun. Yirmi sekiz sene çektiğim ezâ ve cefalar ve mâruz kaldığım işkenceler ve katlandığım musibetler hep helâl olsun. Bana zulmedenlere, beni kasaba kasaba dolaştıranlara, hakaret edenlere, türlü türlü ithamlarla mahkûm etmek isteyenlere, zindanlarda bana yer hazırlayanlara, hepsine hakkımı helâl ettim."
|
|
|||
|
|||
![]() AKP'li vekil Zeyit Aslan ile tecavüzcü Coşkun arasındaki fark; birinin sinemada bir KARAKTER, diğerinin Meclis'de bir KARAKTERSİZ oluşudur..
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |