Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.06.2013, 19:44
uno

Standard

Yine iftira atiyorsun,tarihi senden daha iyi biliyorum.Senin ilkokul tarih bilginin yaninda benim bilgim ucuk kalir sana.Camur,camur bulastirir.

PKK, yüzlerden olusan örgüttü,senin zihniyetinin diyarbakir zindaninda isledigi insanlik suclari sayesinde milyonlara intikal eden bir terror örgütü haline getirilmistir.
O dönem iktidarda olan zihniyetinin ve halende parcaciklari bi yerlerde saklanan zihniyetin on kat daha terror örgütüdür... nicin parcaciklari diyorum? o parcaciklar daha gecen yil uludere katliamini yapti.devletinin sinirlarinizi muhafaza eden onlarca korucu cocugunu öldürdü zihniyetin.senin vatan sevginin icine edeyim,sözde vatan sevgisi diye diye vahsilestin.ülkenin karsisinda duran her gücün temel kaynagi oldun.

objektife yansiyan kareler:
Bir Askerin Korkunç Itiraflari JITEM vahseti : http://www.youtube.com/watch?v=Fx7ss_S8EGQ
bi jitem itirafcisi daha; http://www.youtube.com/watch?v=g88TuUh9nhQ
jitemcinin annesinin itirafi; http://www.youtube.com/watch?v=5Nv7gyRYLy8
ayhan carkinin dehset itiraflari; http://www.youtube.com/watch?v=MNRdgleib5I
"diyarbakir prison" dünyada 6. sira: http://www.youtube.com/watch?v=nsXU563GIkg

Apo,sizin siyasetinizi belirliyo.o yüzden hayranim o adama.cizdigi yol haritalarini kelimesi kelimesine uyguluyorsunuz. Mit görüsmeleri,devlet görüsmeleri,senin önderin dogu perincek bile apo ile görüstü 2000li yillara dogru dergisi dönemi.cezaevinde olmasina ragmen parmaginda oynatiyor sizi,akilli insanlari sever,düsmanimin bile akilli olmasini isterim.düsüncelerime cogu baglamda öcalanin ters olmasina ragmen,saldirilarinda,eylem tarzinda senin yaptigin gibi iftiraya dayali,camura dayali yalan politika yok.en büyük rakibi gülene dahi samimi samimi tebriklerini gönderebiliyor...böyle bi beyin

sen napiyosun, türk devletinin polisini,türk halkinin milli deger ve inanclarini gögüsleyerek kendini güclü kilmaya calisiyorsun.dogrulardan ve sorunlarin kaynagindan tamamen uzak,aksi halde bi bok olamazsin.

egitimli oldugunu söylüyorsun,universite kampuslerinde degisik fraksiyonlar görüs alirverisi yapar tartisir.yukarida yazdiklarimi tüm egitimliler bilir,cogu kolayina gelen tarafi yani güclüyü kendine taraf secer. kominizm ve diger aykiri düsünceler onurluk ve yüreklilik isteyen düsüncelerdir.sonucunda okuldan atilma ya da fislenme vardir.Maalsef sen bu kampuslerin toastlarindan yememissin.ac kalmis,ülkü ya da degisik fasist zihniyetler arasinda büyümüssün.

Sen adamsan sunu cevapla (yalansiz);
kominist manifestoyu okudun mu?

gerci simdi okusan pek fazla bisey anlamazsin,bir seyi okurken düsünmek gerekiyor,kafa yormak,kafada canlandirip detaylandirmak gerekiyor..senin zihnin yoz,dar ve gelisime kapali.

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Ne sapik dusuncelerin varmis. Hic aklima onlarin peygamberi dusunceleri oldugu/olabilecegi gelmemisti, ama senin geliyormus, belki de hayalini kuruyorsundur. 500'lu yillarda olsak yine ben o capulculari peygamber olarak gormezdim ama sen yine onlara tapardin. Kaldi ki o zamanlarda zaten bir suru onun gibi capulcu cikip peygamber oldugunu iddia etti, kimse kaale almadi. Yalancinin mumu hep yatsiya kadar yandi.

PKK'nin cikis sebebi acgozlulugu ve ulkeyi bolmek. PKK bir teror orgutudur, ona teror orgutu diyemeyen, onun yerine lafi geveleyip polisi devleti suclayan sen de TEROR ORGUTU SEMPATIZANISIN. Nokta.

Bayagi ithamlarina 'ybsg' diyorum, terorist sempatizani seni. Egitimsiz (ozellikle tarih konusunda), cahil, ve terorist sempatizani. Daha kotu karaktere sahip olamazdi kimse herhalde

Simdi 2 tane net soru soruyorumsana. Adamsan delikanli gibi cevap verirsin.

1. PKK bir teror orgutu mudur degil midir?
2. Apo bir terorist basi midir degil midir?

Kivirmadan bu 2 soruya soru ver once. Burasi pavyon degil.
Alt 17.06.2013, 19:47
xAurumx

Standard

Zitat:
Bunlardan tabi avukat olmaz. Islerine gelen kismi alip kalanini kesmisler.

Sen 34. maddenin tamamini gostermissin, usulleri ve kosullari olan su kisim:

''Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.''

Yani daha onceki mesajimda gosterdigim Toplanti ve Gosteri Yuruyusleri Kanunu 22. Madde.

Almanya'da dogup buyumus, son 2 yilini Iran'da geciren, annesi babasi abd'deki universitelerde akademisyen olarak calisan, kendisi de oldukca egitimli bir arkadasimla dun telefonda konustugumda protestoculara 'aptal' demisti. Nelerinin eksik oldugunu anlayamadigini soylemisti. Bana sordu, ben de soyleyemedim. Neleri eksik?

Almanyada dogup büyüyen insanlarin türkiyeden pek haberleri olmaya bilir. Cünkü böyle düsünceleri en cok onlarda ve türkiyden fazla haberi olmayan almanlarda gördüm. Bu ama ailedende kaynaklaniyor. Onlarin demokrasi anlayisi baska. Bütün herkes serbest ve herseyi yapabilir gibicesine. Bu hicbir yerde yürümez. Muhakkak ki, biraz da sinirlari korumak lazim. Carsaflilari veya asiri dincileri mesela, iyi bulmamak onlar icin fasist birisisin demek.
Sonra böyle kisilerin baskalarinin demokratisini almaya calistigini ve herkese nasil davrandiklarini görünce, o zaman birden fikirlerini degistiriyorlar. Halbuki bu baska devletlerde de vardi, sanki türkiyede baska türlü olacakmis gibi.

Eger almanyadaki solcu partiye bakarsan, pkkcilardan taraflar. Hatta para da göndermisler. Bunlari internette arastirabilirsin. Bazilari da türkiyeye gitmis onlarla beraber daglarda savasiyor. Zaten bazen almanlar diyor ki, siz orda kürtlere eziyet yapiyormusunuz ve baska dinden ve milletten olan insanlari disliyormusunuz, dogrumu?

Geändert von xAurumx (17.06.2013 um 19:53 Uhr).
Alt 17.06.2013, 20:51
the_last_time

Standard Muharrem İnce’den Erdoğan’a çağrı

Muharrem İnce, Gezi Parkı'na yapılan orantısız şiddeti değerlendirdi

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Gezi Parkı’nın boşaltılmasına ilişkin, “Gezi Parkı’nı vatandaşlardan boşaltmak önemli değil Başbakan, önemli olan vatandaştaki gerilimi boşaltmak” dedi.

İnce, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin, 10 yıllık AKP iktadarının “ayrıştırma, kamplaştırma, ötekileştirme” siyaset anlayışının sonuçlarını yaşadığını iddia etti.

İktidarın okulları, sendikaları, bankaları, gazeteleri, televizyonları ayrıştırdığını ileri süren İnce, “Geldiğimiz noktada ölülerimizi de ayrıştırdılar. Türkiye’de ilk kez ’53 sunni vatandaşımız öldü’ dedi. Aleviler ayrı sunniler ayrı mı ölüyor? Teröre kurban giden vatandaşları, mezhepleri üzerinden tanımlıyor. Bu topraklara böyle bir Başbakan gelmedi” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “kamu imkanlarıyla” iki gündür meydanlarda olduğunu savunan İnce, şöyle devam etti:

“Halk hareketine karşı miting düzenleyen bir Başbakan. Faşist diktatörler yapar bunu ancak. Halk hareketine karşı miting yapmak diktatörlerin işidir. Kenan Evren’in de Hitler’in de referandumu var, Başbakan da şimdi ‘referandum’ diyor. Halk hareketine karşı miting yapıp sonra referandumdan bahsetmek, tam diktatörlerin işidir.

Sincan mitinginde talimat verdi, ‘Gezi Parkı’nı boşaltın’ dedi. Gezi Parkı’nı vatandaşlardan boşaltmak önemli değil Başbakan, önemli olan vatandaştaki gerilimi boşaltmak.

Son iki gündür Türkiye’de insanlık suçu işleniyor. Revirlere müdahale yapılması, kapalı alanlara gaz sıkılması, evlere gaz atılması, insanların otele kıstırılması insanlık suçudur. Kimyasal maddeler kullanıldı. Saddam’ın kimyasal Ali’si vardı, Recep’in de kimyasal Avni’si var artık. Aracıyla geçiyor kadın, bakıyorlar, ‘bu cumhuriyetçilere, Atatürk’çülere benziyor’, kadının arabasına gaz sıkıyorlar. Kimyasal Avni bilsin ki o güvendiği Recep iktidardan düştüğünde mahkemelerde yargılanacaktır.”

-”Görevi onları bulmaktır”

Türkiye’de, toplumun yalan üzerinden dizayn edilmek istendiğini ileri süren İnce, “(Camide bira içtilar, bayrak yaktılar…) Lanet olsun bunları yapanlar varsa. Kınıyoruz tabii ki. Başbakan’ın görevi bunları konuşmak değildir, bunları kim yaptıysa bulmaktır. Kutsallar, inançlar üzerinden milleti birbirine kırdırmak istiyor Başbakan. Bunları bulmazsa sadece dedikodudan, yalandan ibaret olur” ifadelerini kullandı.

Polisin, Divan Otel’i önünde, göstericilerden olduğu için türbanlı bir kadını copladığını savunan İnce, “Başbakan, Kabataş’taki türbanlı kadını savunuyor ama Divan Oteli önündeki türbanlı kadını savunamıyor. Memleketi mezhep olarak böldün, türbanlı kadınları bile ikiye böldün. Senden yana olursa düzgün, senden olmazsa tu kaka” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın, “Siyasetçinin sosyolojiyi bilmemesi gibi bir şey olabilir mi? Siyasetçinin bütün işi sosyolojidir, psikolojidir” ifadelerine ilişkin, “İlk kez sosyoloji ve psikoloji bildiğini öğrendik. Eğer hayatında bir tane sosyoloji, psikoloji kitabı okumuşsa söz veriyorum o Başbakan’dan özür dileyeceğim” dedi.

Çarşı Grubu üyelerine orantısız güçle müdahale edildiğini belirten İnce, bir Fenerbahçeli olarak ikinci takımının artık Beşiktaş olduğunu dile getirdi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın, “Başbakanım ne isterse ben onu yaparım. (Genel Merkez’de gel camları sil) derse ben camları silerim” dediğini vurgulayan İnce, “Bu son gelişmelerden sonra AB ile ilgili bu Bakanlığa gerek olmadığına göre, baş camsilici görevine geçebilir” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, seçimlere ilişkin bir soru üzerine, Türkiye’nin seçimin güvenliğini tartışması gerekitğini söyledi. İnce, ardese dayalı nüfus kayıt sistemi ile seçmen kütüğünün ayrıştırılması, “ölüler ve hiç yaşamamış olanların” seçmen listelerinde görünmemesi, iktidarın, mitinglerde kamu olanaklarından yararlanmaması, kameralı cep telefonları ile oy verme yerine girilmesine ceza getirilmesi, seçim tutanaklarının sandık sandık yayımlanması, mükerrer oy kullanımını önlemek için boyaya geri dönülmesi gerektiğini dile getirdi.

“Seçimlerde bu polise mi güveneceğiz?” diye soran İnce, “Seçim günü görevlendirilecek olan polis, AKP militanlarından olmaması gerekir” dedi.

CHP’li bazı milletvekillerinin de eylemlerde polis müdahalesine maruz kaldığını ve yaralandığını belirten İnce, “Geçenlerde bir milletvekili arkadaşımızın polislere karşı küfürlü sözler söylediğini diline dolayan medyaya sesleniyorum: Arka planına bakmıyorsunuz. Milletvekillerimizin yüzlerine küfreden onlarca polis biliyorum ben. Bunların hesabını soracağız. CHP’li milletvekilleri için özel olarak polise talimat verildiğini biliyoruz. Belki de bu talimatı Başbakan veriyordur. Başbakan’ın haddine mi düşmüş. Ondan izin alıp da mı meydanlara çıkacağız biz?” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın “sosyal medya takip edilecek” diyerek aba altından sopa gösterdiğini öne süren İnce, “Gençlere diyorum ki korkmayın. Yüz binlerin sokağa çıktığı bir terör örgütü olur mu? 15 bin kişi yürüyor, Bakan diyor ki ‘marjinal gruplar…’ Dünyanın neresinde 15 bin kişilik marjinal grup var?” diye sordu.

AA
Alt 17.06.2013, 21:12
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Bunlardan tabi avukat olmaz. Islerine gelen kismi alip kalanini kesmisler.

Sen 34. maddenin tamamini gostermissin, usulleri ve kosullari olan su kisim:

''Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.''

Yani daha onceki mesajimda gosterdigim Toplanti ve Gosteri Yuruyusleri Kanunu 22. Madde.

Almanya'da dogup buyumus, son 2 yilini Iran'da geciren, annesi babasi abd'deki universitelerde akademisyen olarak calisan, kendisi de oldukca egitimli bir arkadasimla dun telefonda konustugumda protestoculara 'aptal' demisti. Nelerinin eksik oldugunu anlayamadigini soylemisti. Bana sordu, ben de soyleyemedim. Neleri eksik?

1. uno pkkli degildir.
uno size bakis acinizi degistirmeniz icin degisik görüsleri temsil ediyor!!!

2. oc lastosch hicbir zaman bir konuda bilgilere dayanarak yazamaz. o senin soruna bile cevap vermez.
birseyler ortaya atip devamli baska zaman bu konuya cevap veririm diye kacar. sonra o yazdigini silip inkar eder.

TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ KANUNU

MADDE 22 - Genel yollar ile parklarda, mabetlerde, kamu hizmeti görülen bina ve tesislerde ve bunların eklentilerinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisine bir kilometre uzaklıktaki alan içinde toplantı yapılamaz ve şehirlerarası karayollarında gösteri yürüyüşleri düzenlenemez.

Genel meydanlardaki toplantılarda, halkın ve ulaşım araçlarının gelip geçmesini sağlamak üzere valilik ve kaymakamlıklarca yapılacak düzenlemelere uyulması zorunludur.
Alt 17.06.2013, 22:31
Benutzerbild von WRAITH
WRAITH WRAITH ist offline
Neuer Benutzer

Standard THE REVOLUTION BUSINESS - Otpori

Mesele Gezi parki veya Erdogan degil - bunlar sadece bahane. Asil mesele Türkiyemizi yurtdisi destdekli sistematik bir sekilde kaosa sürüklemektir. Hizla gelisen ve güclenen Türkiyemizi alevler icinde yok oldugunu o kadar cok isteyen gücler varki. Youtube'da "The revolution business" videosunu izlerseniz olaylarin asil nedenini anlamak mümkün. Hatta burdada paylasildi.

Lütfen sagduyulu olalim ve kendimizi kiskirtmayalim. Erdogani sevip veya sevmeyebiliriz. Herkesin kisisel tercihidir sandikta oyuyla verebilecegi. Iktidarlar gelir ve gecer, ama memlekitimiz kalicidir. Sadece bugün bazi seyler hosumuza gitmiyor diye, Türkiyemizi atese atip mahvetmek tarihimize saygisizlik ve gelecegimize ihanet olur. Ve unutmayalimki, baska Türkiyemiz yok ve kiymetini bilelim!

Tarafsiz biri olarak gelismeleri büyük endiseyle takip ediyorum ve yukardaki cogunun bilmedigi videoyu paylasmak istedim. Olaylarin bir an önce bitmesini temenni ediyorum.
Alt 17.06.2013, 23:45
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen hoch

der (passive) Widerstand hat einen neuen Helden

#duranadam

er starrt seit Stunden regungslos das Atatürk Gebäude an

Ich bin nur begeistert von der Kreativität dieser Jugend
Alt 18.06.2013, 01:02
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

und er steht immer noch stillschweigend da ,
umzingelt von einer Menschenmenge ..

#direnduranadam

Alt 18.06.2013, 01:10
xAurumx

Standard

Wenn viele passiv rumstehen, kommt da auch irgendwann die polizei.
Alt 18.06.2013, 01:12
Benutzerbild von Der_Medicus
Der_Medicus Der_Medicus ist offline
Neuer Benutzer

Ausrufezeichen & uno

Bak kardesim kene gibi cilt dokusu altin`dan benim milletimi fislemeyi zedelemeyi birak. Bu bölücü kafan ile sen karpuz bile bölemezsin. Sen ve senin gibiler sadece masa`siniz.
Madem idolün APO ve PKK sinsice lafi dolandirma cik ortaya de. Biz sizin gibileri biliriz, cok iyi taniriz. Kendi fikirleriniz olsa gercekleri görebilirdiniz. Sizin beyefendileriniz uzaklar`da sizin gibi kukla`lari oynatiyor birbirine kirdiriyor. Burada Nihat Dogan emsali bos bos konusma. Demokrasi`de her fikir dinlenir tabii, ama fikir ...senin restringe zihninden fiskiran diskilari ve atiklari da kabul buyuracagimiz anlamina gelmez.
Ama bunu bilesin bu Vatan öyle Misir, Lübnan, Suriye degil ikiye bölünsün parcalansin.

Ben o Gezi Parkindaki insanlarin bile hatalarini anladigindan eminim. Sen kendinden eminmisin pseudo-entel arkadasim?
Alt 18.06.2013, 01:14
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Rotes Gesicht

#direnduranadam

son haberler :

SON DAKİKA
Polis #duranadam
Erdem Gündüz ve beraberinde duran herkesi
otobüse bindirip gözaltına aldı!

dem Tayyep muss der Arsch mächtig auf Grundeis gehen ,
wenn er mit Militär droht
und stillschweigende Demonstranten abführt ..
Antwort