| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ben mi Türkiye ye gidemiyorum ?..
Muhahahahhahahahahhahahahhaaha.. Ulan kereste ben Türk Gümrük kapisina gelince selam vermek zorunda kalirlar.. Muhahahahahahahahahahahhahahaha Vay Sabalak vayy ![]() Benim Esim Avusturyali oldugu icin ayrildim A.I.T dan. Güvenlik yüzünden ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bilgisine bakilir..
Aptallik ve cehalet yirtigi yama kabul etmez. O halde sana anlatmak uzun is ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() 1980den önce ölenlere sehit denmez, ya kurban denilir yada bok yoluna gittiler denilir ! ;-)
Bir insan öldürdügü insanlarin sayisi ile övünüyorsa o insanlikdan cikmis bir CAKALdir ! |
|
|||
|
|||
![]() forumun birinde duyduguma göre, sende bu pazarlamacikda baya basariliymissin !? :-))
Arkadasinimi, arkadaslarinimi sattigin icin "ülkücüler" "milliyetciler" seni aralarinda görmek istemiyormus !? :-)) Onun icinde akp yandaslarina yaltaklaniyormussun ! :-)) Herhalde pazarlamadan, sermayeye gectin !? :-)) hahahahahahahahahahahahahahahahaaaa :-)) |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Herhalde Avusturya Ibneler ve Travestiler oluyor !? :-))
Senin gibilesinede yakisir ! :-)) At, at, nasil olsa masallara inanan salaklar coooooooooooooooook ! Yoksa akp ikdidar secilebilirmiydi !? :-)) Tabiki avusturyali bir kadinla evlenme mecburiyetinde kalirsin, yoksa asylün kabul edilmezse, Türkiyede oyarlardi senin gibi CAKALi ! :-)) Desene sen sinirda hazirolda seni bekliyorlar ! Hemen oracikda oyacaklar seni ! :-)) hahahahahahahahahahahahahahahhaahaaaa :-)) |
|
|||
|
|||
![]() Sehitlerimize dil uzatma aliriz kaktüs dilini..
Dötünün üzerinde rahat oturuyorsan onlara selevat getir. seni okuyunca nedense canim Tursu cekiyor ![]() Bir de sen Seref derken öyle oluyor. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Muhahahahahahahahahahahahahhaa
|
|
|||
|
|||
![]() Kuzucuk
![]() Hadi sütünü ic de sana kirmizi baslikli kizi anlatayim ![]() Kirmizi baslikli kiz Kurt a sorar: Neden Gözlerin o kadar büyük ?.. Kurt yanitlar: Kabizim ..ikile.. ![]() Muhahahahahahahahahahahahahaha |