| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sana öbür forumda kuz diyorlar yazarken..GB de erkek yaziyor..neden cinsiyetin belli degil..az oruspu degilsin var ya
![]() |
|
||||
![]() Ateist olmasina karsi saygim var, buraya Kuran"dan alinti yapip kopyalamasina da.
Cünki bu demokrasi hakkindan internet forumlarinda "asiri dinciler"inden bu sekilde faydalandigi herzaman görülen birseydi. Neden ozaman dine karsi olan birisi yapmasin. Zaten burasi Din forumu, bir ara "alpi" diye biri vardi burada, onun gibiler diger forumlari da kopyalanmis yazilari ile dolduruyorlardi. Benim rahatsiz oldugum konu sadece, CyberAngel"in baskalarini "müslümanciklar" gibi kelimelerle hitap etmesi ve dejenere etmeye calismasi. Bu demokratik degil, saldiri. Ama bunun yaninda tekrar ediyorum, simdiye dek "asiri dinciler" hep kendileri gibi düsünmeyenleri ve soru soranlara "gavur ateist" diye saldiriya gectiler. Kimse karsi cikmadi. Ikiside yanlis. |
|
||||
![]() Küfür aciz mahluhlarun tek ve siddetlü silahidur.
Bu aciz mahluhlara laf anlatamuyan ahilli bidemün terbiyelü insanlar ide bu cenüb yaratuhlar sayesünde dinden imandan edülüp o sevüyeye düsürülmektedür. Örf, adet bidem geleneklerimüze yahischur bi sekülde oluyo bunlar. TR cohlugu oldugu sohahlarda yörüdünnü hec? Istanbuldan dud Berlin Kreuzberg/Neukölln e dek, her 50 metrede ana avrad duymazsan süphelenmelisün Türklükleründen ![]() |
|
||||
![]() yürüyo lo..... ne irade, ne vakit hayret valla....
bu herüf kesün anasinin temizliklen gazandigu paraylan bidemin Alamanlarun Hartz IV iylen hayatini sürdürüyo. Sabah ahsam, gece göndüz hepi burada.... yürüyo da yürüyo, emme biri Hööööst dedümü nasida guyrugunu hemen gerüye cekiyo loooooooool Yandan Yirtmacli Entari pek yahisiyo sanga Aciz Mahluh senü Scheytanun Ürünü ZURNA muahahaaaaaaaa |
|
|||
![]() eine hassasiyeti dine küfür eden cyberangel icinde gösteriyormusun
|
|
|||
![]() aile terbiyesi aldim deyip burada salladigin küfürleride gördük
|
|
|||
![]() yakisir sana aile terbiyesi almis dümbük
![]() kasintimi basti yine? kocan ise yaramiyor herhalde habire bana asiliyorsun ![]() |
|
|||
![]() neden siteden atilmiyorlar
assagidaki benekalice akillisi yanlis sormus dine küfür etmek serbest degilmi sizi gidi atatürk maskesi arkasina saklanmis dinsizler atatürkü üis emelleriniz icin kullanmayin |