Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 07.03.2007, 19:35
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ve o latşfeyi ancak kendine sakla!!! o.T

ohne Text
Alt 07.03.2007, 19:37
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sana kızmamak için kendimi sürekli,

tutmaktayım.

dikkatli ol alpi!!"
Alt 07.03.2007, 19:44
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Emin ol seni küçük düşürmemek ve

ezmemek için elimden geleni yapmaktayım!
Alt 07.03.2007, 19:46
unknown

Standard Al hepsi burada

Sevgili revo;

Bunu bir " pes etmek " olarak algilama lütfen.
Beni Tanirsin !..

" Is cigrindan cikacak " diye vaz geciyorsam,Bu kendimi de tanidigim icindir.
Daha da Ötesi Sana olan sevgim-saygim yüzündendir.

Yazacagim cok sey var ama Birakalim diyorum..

Cünkü rahatsizlik var .
Telas var.

" Kuran in Taklit edilemezligi " baslikli Makalenin Arastirma Bölümünde isi yok da Bir Savas propagandasi incilerinden düzülü olan " Mavi Kitap " in isi var nedense..

Felsefe Bölümünde L.N. Tolstoy Üyemiz degilde L. Feuerbach aktif üyemiz sanki..

" Benim aydinim iyidir . Ütopya Sol a aittir, Milliyetci aydin olamaz ,Din Uyusturucudur.." Ön yargilarinin verdigi bakis acisi Nihayet " Bu yazilarin Derhal silinmesini " talep etmektedir.

Reklam Bahanesi ile benim Halkim ile paylasimimin silinmesini isteyemezsin.
Ben Okudum ve Paylastim.

Hayat Bir derttitr !..
Varsa bir itirazin felsefeni yaparsin.
Yanitini alirsin.
Itirazin yoksa,Ölüm varsa,geldigin gibi gideceksen Ve yapacagin bir sey yoksa ;
en azindan Intihar etme Inceligini gösterirsin. Twisted Evil

Ama benim Kafa Patlattigim Bir konu üzerine; " Reklam " diyerek " Sil Gitsin " felsefesi Güdemezsin.

Tolstoy dan veya Alpi den tiksiniyor olabilirsin, dogaldir.
Ama bir sey demis adam..

Kafan da mi kasin miyor bilader ?..

Ne demek " Derhal silinmelidir ? "..

Bir kasini Kaldirdin Havaya " EU Jurisi"nin Türkiye ye baktigi gibi bakiyorsun yazilara..

Senden baska Insanlar da var burada..
Hele bir dur Bakalim ..
Ne diyecekler ?..

Görüyorum ki Bu Güne kadar Sana fazla bir sey dememisler..
belki alpi ye Bir sözleri olacak..
Hele dur..
Bir acaba ya da " Yaaa-ni " filan de..

Indir Kasini asagiya
Tak gözlügünü..
Düsün..

Ne demek " SILIN " ?..
Kafan da mi kasin miyor bilader ?..

Ayrica Deniz Kurtul kardesim;

"Anarşist Komünist Dergi Kara Kızıl Notlar’ın Ekim-Kasım-Ocak sayısı çıktı. " Antedli Reklami ile Sizlere BORCLU kaldi Razz

Indir Kasini asagiya ..
Tak gözlügünü

" Benim " davasindan Vazgec..

Gomonistligin lüzumu yok Cool

ÖZGÜR MEYDAN
"Duvarların, parmaklıkların, prangaların, dahada kötüsü, çifte standartların olmadığı özgür alan ! "

" Derhal silinmelidir " Igvasina bakinca:

" ACABA " Question

diyelim ve bekliyelim

**

Sende bir konuda bir yazı kaleme alrsın, orada savunduğun görüşleri desteklemek için de, çeşitli yerlerden alıntı yaparsın. Buna kimsenin diyeceği bir şey yoktur. Asmış olduğun yazılarda, senin de görüşlerin yer alsaydı, mesele yoktu.

Kardes;

" Her yigidin ayri bir yogurt yeme sekli vardir "
Ben Bir yazi Astiysam,Görüs almak icin görüs bildirirsin.

Ya da " adaaamm sende nereden neyi almis nereye gelmis üfff yani " filan der gecersin..
Ama Bu Yogurt sana tuzlu /tatli / eksi geldi diye atin Cöpe diyemezsin..

Ben yillardir Kendi kirmizi cizgileri icinde kalip Birbirine Propaganda yaparak mutlu olmayi amacliyan düsünürlerden biktim.
Kitleleri sürü olarak görüp Reich"in deyimi ile " Kücük insan " perspektifine oturtmalarindan usandim.

Ideolojilerin arkasina siginarak ve " Insan sevgisinden " dem vurarak Insanlari ezmek ve sömürmek amacina odaklanmis " SIFIR Düsünceli " aydinlardan " NEFRET ETMEYE " karar verdim.

Benim kimseyi SIKISTIRMAK gibi bir niyetim olmadi.
Ben sadece Dünya görüsümü anlatiyorum.

Hep anlattim
Ve anlatacagim !..
Devletin mahkemelerin de de anlattim
Kahveli Kantinli, Bodrum kattan ibaret Camiler de de..

Saadeti buldum mu ?..
Hayir !..

Cünkü Anlat diyor Halkim bana ANLAT !..
Pazarlik etmeden...
Sinirlar koymadan
Utanmadan
Karsilik beklemeden..
Ben ANLATIRIM !..
dinleyen olmasa da anlatirim..
Burasi olur
Orasi olur
Hic farketmez anlatirim ben..

Ve DILIME ,STILIME,Gönlüme Zincir vurulmasina su veye bu sekilde,Diplomatik Dillerle de olsa IZIN VERMEM !..

Bilin Bunu..

Sevgiler sunarim Hepinize

Burada bu kadar Insan var;

Keske susacaklarina bana " FASIST " deselerdi..

"SUSMAK !"..

Iyi Bir sey degil !..

"Kücük insan" olarak Görülmekten
Sürünün disinda kalirim Komplexli " SÜRÜ PSIKOLOJISINDEN" kaynaklanan bir davranis sekli..

Bir Makaleme 700 küsür insan Göz atmis ..

Ne susuyorsun Bilader ?..

Kafan da mi kasin miyor ?.

**

Alıntı:
Ancak Alpi arkadaşın durumu değişiktir. Asmış olduğu yazılara nasıl cevap vermeli, o konudaki görüşleri nasıl bildirmeli, kiminle tartışmalı vs... sorunları da beraberinde getirmektedir. Ayrıca, biz bu forumu açarken, bu amaçla hiç başlamadık. Diğer forumlarda yaşadığımız olayları tekrar yaşamamak için

Yani ?..
Siz Görüs bildireceksiniz Rest susacak Razz

Siz bize heyran alem size kurban Gecinip gideceksiniz !..

Öyle mi ?...

Benim astigim yazilara Yanitt vermek Hic de zor degil..
Yazacaksin..
Sorun yok Razz

Tolstoy Görüsünü Bildirmis
sen de bildir..
Yaniti Alpi nin dünyasindan al..
Ne yani Alpi Tahtadan mi yapildi ?..

Ancak Alpi arkadaşın durumu değişiktir. Shocked

Bu Cümle bana yabanci degil Wink

EU da Türkiye icin ayni nakarati tekrarliyor..

Bu bir kaidedir izahi olmaz,
Gönülden çikanlar, gözden de çikar.
Sadece gönülle, göz ile kalmaz,
Hatirdan, sohbetten, sözden de çikar.

Yikanin;
Sevgi ile yikanin.
Hatirini kim sayar,
Hatir gönül yikanin.

Cümle-ten hoscakalin

Revo Kusuruma bakma..Eski ye selam

**

Alıntı:
Yukarıda söyledim Alpi, biz bir gelenek oturtmaya çalışıyoruz, böyle bir gelenek içinde varmısın yokmusun? Yoksa "oynamaya gönlü olmayan taze gelin gibi yerim dar" diyorsan anlarım seni.

Bende diyeyim sana "sağ ol ben almayayım" Alpi:-(

Simdi revo;

senin de yazdigin Ve Üyeligimin düsürüldügü site de bana Karsi cephesini alirken Deno nun öne sürdüklerini sürdü..

Ve Yazilarimin silinmesine karar verdi Wink

Can Sagligi olsun..
" Ali yazar Veli bozar " Bu hic degismedi ki Yasantimiz da..
Diyorsun ki " Var misin ?."

Ben Birbirinin cümlesini tamamlayan " Tencere -Kapak " iliskilerine yokum revo..

Forumlar da-iliskiler de hedef Bu olmamali..
Yeni Bir gelenek mi yaratacaksiniz ?..
Ben Alpi olarak varim.

Tanidigin Alpi olarak..

Deno nun, Bilmem kimin arzu ettigi Tencereye kapak olacak alpi olarak degil..

Gözlerinden öperim..

Hoscakal

Revo nun bana Yaniti :

Sevgili Alpi,

Hemen yanıt veremediğim için kusura bakma Alpi. Yüreğim hep, hemen yanıtlamak istedi ama zamansızlığım, bunun önüne, deyim yerindeyse barikat kurdu!

Senden, ne çok kötü bir şey istedim, nede imkânsızı!

Olması gereken normlardan farklı bir şey istemedim Alpi! Sadece senden istenilen bir şey değil, bu hepimiz için geçerli bir normdur…

İstedim ki bizim olsun, öz olsun, az olsun, ama bizim olsun istedim!
Kaldı ki sevgili Alpi, bir üst satırda değindiğim gibi, bu sadece senin için geçerli bir şey olmadığını bilmem burada daha detaylı anlatmaya gerek varmı?

Bu hepimiz için geçerli, kısacası bütün www.özgür-meydan.com üyelerinin tümü için geçerli olduğunu altını çizerek belirtmek isterim.
Evet; üretici olmak, ya da böyle bir şeyi istemek, çağımız koşullarında ( kolaycılık varken) zor gelebilir. Bunu da anlarım. Ama böylesine sürdürebileceğimiz benzeri yöntemler ne düşüncelerimizin açılımı nede fikir mücadelesidir. Tam tersine yaratıcı beynimizin körelmesidir ve onun bu yönüne yaratıcılığına öykünmedir.

Sevgili Alpi diyorsunki;

Alıntı:
‘Kusura Bakmayin.. Bütün arkadaslardan Özür dilerim.
Nedendir bilemem;
Sana Karsi Sevgim Dinmiyor..
Köprüler vardir Kitalari Birlestirir.
Köprüler vardir Insanlarin Birbirine ulasmasina yardim eder.. ‚
Dostum bilirsin bunu burada tekrarlamaya gerek varmı bende seni çok severim. Ayrıca sevgili Alpi şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum sen, özür dilenecek bir şey yapmadın. Sen, seninde söylediğin gibi prensiplerine göre davrandın. Bu bağlamda bende seni çok iyi anlıyorum. (Ama bu konudada ileride iki çift laf etmedende geçmek istemiyorum.) Ayrıca kırılmadığını da biliyorum. Senin, dostuna / dostlarına kırılmayacak kadar olgun bir bilince sahip olduğunu da çok iyi biliyorum. Yaşadığımız onca yılın pratiği seninle ilgili, bana, bunu gösterdi.

Sevgili Alpi, www.özgür-meydan.com , dar kalıplar altına hapsolmuş marjinal bir forum olmak istemiyor. Bu forum belli başlı bireylerin tekkeci kafa yapılarının yansıması olarak ahbap çavuş ilişkilerinin illüzyonuyla yürümek istemiyor. Bu forum ne senin ne benim nede onun V.S olmak istemiyor. Bu forum bizim, hepimizin, yani üyelerinin forumu olmak istiyor.

Kimi zaman hiç bir konu bile işlenmediği oluyor! Varsın olsun!

Az olsun öz olsun yeter ki bizim olsun!

Kaygımız yok. Uzun vadeli soruna bakılması gerektiğini düşünüyorum…

Dostum Alpi,
Diyorsunki;

Alıntı:
Ben Artik Bir devrimciyim.
Senin sizin sayenizde oldu bu..
Ama Benim devrim im baska..
Din in üzerinden atlayarak degil Ona Catmadan Anadolu-Türkiye Gerceginin devrimine soyundum.

Devrimciyim diyebilmen bile güzel bir şey! Bu kelimeden nefret eden bu kelimenin her geçtiği nesneye düşmanlık besleyen bir çevreden geldiğini düşünürsek böyle söylemlerle yola çıkmak bile güzel bir şey. Devrimin başka olabilir Alpi, düşüncelerine saygıyla bakarım.

Alıntı:
Ben Artik Bir devrimciyim.
Senin sizin sayenizde oldu bu..

Benim bu konuda bir yardımım olmuşsa kendi adıma sevinirim, en azından bir işe yaradığımı düşünürüm. Az buz değil gerçekten yıllardır tartışırız demek ki bir birimizden alıp vereceğimiz güzellikler varmış bu ne kadar güzel bir şey Alpi.

Köprülerimiz ayakta kalmalı Alpi, dediklerine katılmamam mümkün değil, köprüler bağlantı kaynağıdır kopuklukları birbirine bağlayarak kopuşu önler. Bu anlamada kurulan, emek verilen köprüler korunmalıdır derim.

Alıntı:
Prensiplerde Uyusamiyanlar Gönüller de uyusurlar.
Yasam tarzlari ayridir da Yürekleri Bir atar..
Bazen Kardesler de bile olur bu..

Alpi, bu forum; senin, benim, onun, hepimizin kısacası bu forumu kullanabilmeyi bilen üyelerimizin forumu. Dediğin gibi yürekler burada bir atar prensiplerimizde uyuşmuyor olsak ta. Bu prensip konusunu, bir iki kelimede olsa açmada fayda var diye düşünüyorum. Sihirli kelimeler yaratarak o yarattığımız kelimelerin arkasına sığınılmasını istemem!

Senin ya da bir başka dostumuzun kendisine ait bir düşünceyi ortaya koyarak, tartışabilmenin sınırlaması, bu forumda, bilirsin ki hiç olmadı. Çeşitli kaynaklardan faydalanarak, araştırma, makale yazısı da kaleme alsan, o sana ait bir emektir, burada her zaman için, kendini ifade edebilirsin. Prensiplerimize aykırı bir yanını, bu ve benzeri konularda, ben ne gördüm, nede duydum www.özgür-meydan.com ‘da!

O halde geriye (prensipten kastedilen) başkasına ait yazı ve araştırmaların kopicilik yapılanarak buraya taşınılarak forumun şişirilmesi kalıyor-ki, bununda ben, prensiplerle ilgisinin ve de, her hangi bir alakasının olduğunu göremiyorum. Gören varsa anlatsın da bizlerde birer fikir edinelim!

Kendine ait/kendimize ait düşüncelerimiz varsa eğer, www.özgür-meydan.com bulunmaz bir kaftan diyebilirim buna. Dilediğin kadar yazabilirsin dilediğin kadar çizebilirsin. Bu konuda kısıtlama olmaksızın, adı gibi, bir özgürlük cennetidir burası.

Sevgiyle/Revolte&Revolution

Ayrica polesar;

Bana " Zamanima kiydim ve " Bunlari söylemeye hakkim var " gibi abuk söylemler ile gelme..

Ben seni tanimam etmem.
Benim icin zamanina kiyman da beni baglamaz.
O senin problemin.
Senin bana bir sey söylemeye hakkin olabilmesi icin, bu hikayede benim bir kazancim olmasi lazim.

Yani: " kendim ettim kendim buldum " eyleminde Benden bir hak isteme,ALAMAZSIN !..

Kaldi ki ;ne söyledigimi bile anlamadigini itiraf ediyorsun.
Anlamadigin bir konu hakkinda da Benim " Sorunum " oldugu gibi traji-komik bir iddan da var..

Bana göre senin Ögrenme cagin da gecmis..

Ne yapacagiz biz seninle Polesar ?..

**

polesar

""Onlar(büyüklerim)bir nesneyi adlandırdıkları ve bu sırada bir şeye doğru döndüklerinde bunu gördüm ve bu şeyi,ona işaret etmek istediklerinde çıkardıkları sesle çağırdıklarını kavradım.Onların niyeti,sanki bütün insanların doğal diliymişcesine kendi bedensel devinimleriyle gösteriliyordu.yüz ifadesi,gözlerin hareketi,bedenin başka kısımlarının hareketi ve bir şey araştırırken,elde ederken,karşı çıkarken ya da bir şeyden kaçınırken zihnimizin durumunu ifade eden ses tonu..Böylece sözcüklerin çeşitli tümcelerde kendilerine uygunyerlerde tekrar tekrar kullanıldıklarını duyarak hangi nesneleri gösterdiklerini kavramayı derece derece öğrendim.ve ağzım bu işaretleri oluşturmaya alıştıktan sonra onları kendi isteklerimi ifade etmekte kullandım..""(AUGUSTİNUS..İTİRAFLAR..1.8)

Bana öyle geliyorki, bu sözler bize insan dilinin özünün belirli bir resmini veriyor. O da şu; dildeki tekil sözcükler nesneleri adlandırır-Tümceler bu tür adların bileşimleridir- bu dil resminde şu düşüncenin köklerini buluruz..her sözcüğün bir anlamı vardır. bu anlam sözcükle karşılıklı ilişkilidir.Anlam; sözcüğün temsil ettiği(YERİNE GEÇTİĞİ) Nesnedir......
Eğer dili öğrenmeyi böyle betimlerseniz,sanıyorum siz öncelikle""masa"" ""sandalye"" ""ekmek"" gibi isimleri,kişilerin adlarını ve ancak ikincil olarak belirli eylem ve özelliklerin adlarını ve geri kalan sözcük türlerini de kendisine özen gösterecek bir şey olarak düşünüyorsunuz....

**

Sana Öyle Geliyor Twisted Evil

Cik sokaga Halkina anlat " Agustinus"un Itiraflarini "..
" sana öyle geldigini " göreceksin !..

Beni anlamadigina da sasmamak lazim Twisted Evil

Büyüklerimiz Ne Zaman bir seye Dönüp ses cikarsalar; Ayaga firlarim ben...
Tam " Anladim " diye Ellerimi iki yana Acip zipliyarak onlarin Bedensel devinimleri ile tam bir Harmoni sagliyacakken. Odayi Havalandirmak kacinilmaz olur..

Camlari acarim !..

Her ne kadar yüz ifadesi,gözlerinin hareketi,bedenin baska kisimlarinin hareketi ve Zihinlerinin durumunu ifade etse de bu " Ses Tonu "

Büyüklerimizin dedigi ve Agustinus"un da pek elegant Itiraf ettigi gibi:

" Osuruktan bir Teyyare " yi anlamak Bu kadar Komplike olmamali..

Güzel bir gün dilerim..
Alt 07.03.2007, 19:50
unknown

Standard Bana Verilen y<anitlari aktardim :o)

Simdi sen bana söyleyeceksin..

Nerede sahtekar alpi ?..
Ben devrimci Forumlar da Catir catir tartistim.

Orada ne söylüyorsam burada da Onu söylüyorum )

Senin ile olan tartismamizi da aktarayim mi ?..

Yoksa sen orada ülkücümüydün ?..)

Orada ne tartistiysak Burada da onu tartisiyoruz Muhterem Peder..

Hani Sahtekar Alpi ?..

Burada Olan Ne biliyor musun ?..
Sahtekar Cahil ve Küfürbaz Roman..

Kisaca Nam-i deger " MUHTEREM PEDER "

Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Alt 07.03.2007, 19:50
unknown

Standard Hayir cok Salakcaydi :o) o.T.

ohne Text
Alt 07.03.2007, 19:52
unknown

Standard Ben de senin Beni kücük düsürebilmen

icin her imkani seferber etmekteyim )

Daha yazi Istersen getireyim..
Hangisini emredersen yani..

)
Alt 07.03.2007, 19:52
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard İşte bu insanlar seni düşürmediler alpi!

ohne Text
Alt 07.03.2007, 19:54
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yaw ne zor bir adamsın!!!

Ben değerlerini korumanı istedim senden.
Alt 07.03.2007, 19:56
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hayır Alpi sen değişkensin o ortamda,

sen burada yazdığın sapkınlıkları yazmazsın, burada ki otuz bircilerin içine düşmezsin.

Neden bu konuma düştüğünü ben anlamıyorum!!!
Antwort